Yok neymiş saygısızlık yapıyomuşumGörüşmem net ! Kim ne derse ne düşünürse umrum olmaz
Ki sende çocuk değilsin ,istemiyorsan görüşme ailenin sana bu konuda bir şey söylemeye hakkı yok
Yok neymiş saygısızlık yapıyomuşum
Hepsini biliyo ama neden böyle yapıyo bana İnan’ın anlamıyorum o kadar üzülüyorum ki ona göre de benim ona yazın gitmem suçmuş kimse evinde düzenin bozulmasını istemezmiş baştan gitmemeliymişim, oğlu onları söylerken de o yokmuş orda herşeye rağmen selam vermeliyimişimAnnene bu farkettiğin şeyleri anlatmadın mı?
Hepsini biliyorİyi de saygisizliga maruz kalmışsın ee kalkıp boynuna sarılacak halin yok ama değiştirmeyeceğin gerçek akraba olusunuz.Annen bilmiyor mu yasadiklarini
Siz niye onlara gidip durdunuz ki? Annemler bizi küçükken hayatta bir yere kalmaya göndermezlerdi kendileri de gelmiyorsa. Büyüdükçe anladım mantıklı olduğunu. Sanki çocuğuna baksınlar diye göndermiş gibi oluyor çünkü. Özellikle de iyi anlaştığınız yaşıtınız arkadaşınız bile yokken ne işiniz vardı ki? Yazlık dediğinize göre deniz kenarı vs. herhalde. Tabi misafir istemiyorum der kadın herkes çocuğunu gönderip baktırır yoksa yazlık sahibi olmak kolay değil bazı ailelerde.Meraba Kızlar çok doluyum, sinirliyim ve kırgınım. Önce kendimden bahsetmek istiyorum insan ilişkilerinde iyi olduğumu düşünüyorum ilk seferde bana taş atana gülle cevap veririm ancak ikincisi üçüncüsü oldukça doğal olarak tepki geliştiriyorum ve daha fazla üzülmemek için mesafe koyuyorum.
Bende düşman başına bir hala var. Çocukken değişiklik olsun diye yazlıklarına gittiğimde bana orda kalmamın hizmetini evinde temizlik yaptırarak ödetirdi bunu düşündükçe farkediyorum. İş öğretiyorum sana diyerek koca yazlığı 14 yaşında bana temizletir oğullarının artıklarını toplatırdı ve kendisi içerde keyif yapardı. Küçücük yaşımda yardım ediyorum diye sevinirdim ama daha sonra eve misafir istemediğini öğrendim ve diğer aile büyükleri de ona gitmemi istemediler.
Gene de halamdır ziyaretine gideyim dediğim zamanlar yine boyumdan büyük işlerle uğraştım ve evde fazlalıksın diyen ve her gittiğimde beni yok sayan Benimle yaşıt oğlu da cabası. İnternetten çık o internet bizim çocuklarımız için diyen hala...
Bu olanlarda sonra artık ona gitmemeye karar verdim bugün onlarla karşılaştık gittiğimiz misafirlikte. Yani şunu belirtmek istiyorum, biz gittiğimizde oğullarıyla ordaydılar. Hepsiyle selamlaştım hoşgeldiniz vs. Ama o oğluyla muhatap olmadım çünkü gerçekten kırgınım ki dha öncesinde selam verip selam almadığım çok oldu. Eve geldik, annem ne dese beğenirsiniz? Beni rezil ettin ona niye selam vermedin suçlusun. Neden kızımı üzüp bir de o yok sayıyor diye düşünmüyor da rezik oldum diye düşünüyor? Ki olan terbiyeszlikleri biliyor. Bu ilk kez değil hanımlar annemin ve diğer aile büyüklerinin beni bu kadar sessiz görüp üzerime gelmelerine sessiz kalmaları gerçekten beni çok üzüyor kendimi çok yalnız hissediyorum.
Siz olsanız nasıl davranırdınız böyle bir halaya ve çocuklarına
Ben o halaya slm bilem vermezdim
Annen opup basina koysun seni
Bizim yazlığımızla bitişikti, en fazla 10 gün kaldım bu söylediklerini haklı çıkarmaz hiç bi şekilde ben hala olsam ve yeğenim bana gelse asla kendini ona evde fazlalık hissettirmem kızım gibi davranırım. Ben selam veriyorum zaten onlara ama o oğluna vermiyorum o zamanki şey değil o Zana’ndan beri beni yok sayıyor o şahısSiz niye onlara gidip durdunuz ki? Annemler bizi küçükken hayatta bir yere kalmaya göndermezlerdi kendileri de gelmiyorsa. Büyüdükçe anladım mantıklı olduğunu. Sanki çocuğuna baksınlar diye göndermiş gibi oluyor çünkü. Özellikle de iyi anlaştığınız yaşıtınız arkadaşınız bile yokken ne işiniz vardı ki? Yazlık dediğinize göre deniz kenarı vs. herhalde. Tabi misafir istemiyorum der kadın herkes çocuğunu gönderip baktırır yoksa yazlık sahibi olmak kolay değil bazı ailelerde.
Neyse çocukmuşsunuz sonuçta sizin değil anne babanızın suçu. Ama taa o zaman olan şeyler yüzünden selam vermemeye de gerek yok artık.
Boş ver ya takma. Benim de amcamın oğlu öyle sinir etti beni. Elimi uzattım tokalaşmak için senelerdir görüşmemişiz, herkesin içinde reddetti, çok dindarmış o tokalaşamazmış benimle. Eşim de ne yapsın, sonuçta kaba bir şey söylemedi, çocuğun dini o diyor. Tamam anlıyorum ama herkesin içinde eli havada kalıp da geri çekmek zorunda kalan da benim. Ben de bir daha hiç konuşmaya çalışmadım. Herhalde farketmemiştir bile amaBizim yazlığımızla bitişikti, en fazla 10 gün kaldım bu söylediklerini haklı çıkarmaz hiç bi şekilde ben hala olsam ve yeğenim bana gelse asla kendini ona evde fazlalık hissettirmem kızım gibi davranırım. Ben selam veriyorum zaten onlara ama o oğluna vermiyorum o zamanki şey değil o Zana’ndan beri beni yok sayıyor o şahıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?