Ego tatmini için konu açan üyeler..

ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar

Birde hayran kitlesi vardır,sürekli seni takip eder çaktırmadan,sanki bizde yedik bunu..
Bakarsın kim dişye asla tanımazsın yeni üye olmuştur,hangi ara takip ettin kardeşim,kesin misafir iken okuyanlardan da oluyor bunlar..

Site affetmiyor işte,okimde banlandı bir dönem üye yada editör olmak ceza almaya engel değil..

biliyorum aldığınıda hatırlıyorum ,hakaret edicek şahıs editörse ona etmeyebiliyor o an diğerlerine genel üyelerhakaret ediyor neden suçluya bir şans daha verilebilir dedik diye örneğin dediysek dedk bizim düşüncemiz öyleyse bizde mi suçluyuz değilmi sadece düşünce..ama ardı ardına hakaretler..

he birde
bekarlar yazmasın var
yada kendi meslek dalından olan kişilerle muhatab olmak istiyen hatunlarımız mevcut
doktorum eşimle sorunum var. doktor bayanlar yazsın
ben bir amele parcası yazamıcammı yani

ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar

okullar tatil olunca sayıları artıyor.. son 1 aydır forumun tartışmasız günü yok gibi birşey..

ben sevıyorum ban yemeyii..

evimi temizliyorum..

dekorasyonla ılgılenıyorum..

menüye 1 yemek daha ekliyorum..

kılımı tüyümü alıyorum..

insan oluyorum birden..

bende ütü yaparım genelde ban yediysem..

editörkende ban yedim. ondan önceside de yiyordum canım.
artık editör olduğum için daha dikkat ediyorum.
eskiden tolin gibiydim:)

okullar tatil olunca sayıları artıyor.. son 1 aydır forumun tartışmasız günü yok gibi birşey..

yok yok bu benım dedıgım buyuklerden bırı hakıkaten delı ıstıyosan nıck atıyım sana ozelden bılde uzak dur valla ben cok fena papara yedım ondan ama neysekı huyu oyleymıs sen aman dıyım uzak dur

canım şahsına hakaret etmesinde diğer şeylerde altta kalmak problem değil..

eh ben daha şahsıma hakaret almadım ondan böyle sakinim sanırsam haklısın şahsa hakaret edilince çıldırır insan.

Damarıma basarsa altta kalmam,veririm cevabını,yok havamda değilsem direk kib ediyorum...
Ge.en gün oldu,erkeksiniz dedim,özelden numaramı vereyim mi dedi..
Hadi buyrun buradan yakın..
ciddi misin abla

aynen ablacım,bu defa gerçekten kim vurduya gittim sindirmedi bünye

Ohooo ben burda yediğim hakaretleri yazsam burdan köye yol olur.

Bazıları da hızını alamayıp özel mesajla giydirmeye devam ediyolar.

Umrumda mı Hayır

ciddi misin atsana çok merak ettim

Belliş ediyor kendini zaten,birazda ağzı bozuksa veriyor veriştiriyor

editörkende ban yedim. ondan önceside de yiyordum canım.
artık editör olduğum için daha dikkat ediyorum.
eskiden tolin gibiydim:)

Biliyorum editörkende ban aldın çünkü..,Tolin tahtına aday oldu :13:

ben sevıyorum ban yemeyii..

evimi temizliyorum..

dekorasyonla ılgılenıyorum..

menüye 1 yemek daha ekliyorum..

kılımı tüyümü alıyorum..

insan oluyorum birden..

Ne işler yapılıyor demi,en son 4 gün yoktum kendimi temizliğe vermiştim

Bide küfür ediyorlar ya en kötüsüde o,çık konumdan seni istemiyorum demeler filan..

Ohooo ben burda yediğim hakaretleri yazsam burdan köye yol olur.

Bazıları da hızını alamayıp özel mesajla giydirmeye devam ediyolar.

Umrumda mı Hayır

sen onlara cevap olarak bu yazdıklarınızı kayıt altına aldım mahkemede gorusuruz cıcım yaz bak nasıl susuyolar o zaman banada kac kere ozelden yazan oldu oyle cok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…