Bence hakaret eden forumdan atılsın.Çünkü eleştirmek ,farklı görüş bildirmek farklı hakaret çok farklı.bence ciddi hakaret etmeye başlayanlar daha fazla ceza alsın..
Hahah fıstigim ♥♥ilk gece korkusu gibi he valla o nedir haydar hocam yetiş hahahahahahahhaha
editörkende ban yedim. ondan önceside de yiyordum canım.Site affetmiyor işte,okimde banlandı bir dönemüye yada editör olmak ceza almaya engel değil..
Site affetmiyor işte,okimde banlandı bir dönemüye yada editör olmak ceza almaya engel değil..
editörkende ban yedim. ondan önceside de yiyordum canım.
artık editör olduğum için daha dikkat ediyorum.
eskiden tolin gibiydim:)
ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar
aynen. yoğurdu üfleyerek yemek budemek tecrübe böyle bişey
ben sevıyorum ban yemeyii..
evimi temizliyorum..
dekorasyonla ılgılenıyorum..
menüye 1 yemek daha ekliyorum..
kılımı tüyümü alıyorum..
insan oluyorum birden..
Hahah fıstigim ♥♥
Ben 1 ay ceza aldım siteden soguttular artık takmiyorum cezayı
okullar tatil olunca sayıları artıyor.. son 1 aydır forumun tartışmasız günü yok gibi birşey..
canım şahsına hakaret etmesinde diğer şeylerde altta kalmak problem değil..
ciddi misin ablaDamarıma basarsa altta kalmam,veririm cevabını,yok havamda değilsem direk kib ediyorum...
Ge.en gün oldu,erkeksiniz dedim,özelden numaramı vereyim mi dedi..
Hadi buyrun buradan yakın..
Birde hayran kitlesi vardır,sürekli seni takip eder çaktırmadan,sanki bizde yedik bunu..
Bakarsın kim dişye asla tanımazsın yeni üye olmuştur,hangi ara takip ettin kardeşim,kesin misafir iken okuyanlardan da oluyor bunlar..
yok yok bu benım dedıgım buyuklerden bırı hakıkaten delı ıstıyosan nıck atıyım sana ozelden bılde uzak dur valla ben cok fena papara yedım ondan ama neysekı huyu oyleymıs sen aman dıyım uzak dur
ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar
ben sevıyorum ban yemeyii..
evimi temizliyorum..
dekorasyonla ılgılenıyorum..
menüye 1 yemek daha ekliyorum..
kılımı tüyümü alıyorum..
insan oluyorum birden..
biliyorum aldığınıda hatırlıyorum ,hakaret edicek şahıs editörse ona etmeyebiliyor o an diğerlerine genel üyelerhakaret ediyor neden suçluya bir şans daha verilebilir dedik diye örneğin dediysek dedk bizim düşüncemiz öyleyse bizde mi suçluyuz değilmi sadece düşünce..ama ardı ardına hakaretler..
Ohooo ben burda yediğim hakaretleri yazsam burdan köye yol olur.
Bazıları da hızını alamayıp özel mesajla giydirmeye devam ediyolar.
Umrumda mıHayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?