evet ceza aldıkça soğuyorum bende
birde konu açıyorsun. açtığına pişman olup çıkıyorsun. neden eski açtığın konulardan haraketle o an ki konun değerlendiriliyor... ruh hali değişir ama... bende buna gıcık oluyorum. nezamandır ciddi konu açmayıp sadece yorum yapıyorum. biri çıkıp ekrandan pataklanacakmışım gibi bir hisse kapılıyorum
ayrıca gercekten psıkolojık sorunu olan ona buna cat cat satasıp abuk sabuk uyelerde var saolsunlar
Ohooo ben burda yediğim hakaretleri yazsam burdan köye yol olur.
Bazıları da hızını alamayıp özel mesajla giydirmeye devam ediyolar.
Umrumda mıHayır
sen onlara cevap olarak bu yazdıklarınızı kayıt altına aldım mahkemede gorusuruz cıcım yaz bak nasıl susuyolar o zamanbanada kac kere ozelden yazan oldu oyle cok ayıp
Ben de onlara sakin sakin cevap veriyorumKüfür gibi güzel seyler yazıyorum o anlayana kadar ne demek istediğimi ban yiyo
Bana da kızın teki '' terbiyesiz'' le başlayıp sıralamıştı bi güzel..
hahaen mantıklısı, sessiz ve derinden
Bana da kızın teki '' terbiyesiz'' le başlayıp sıralamıştı bi güzel..
Bana da lanet girsin sana dmeişti biri
he birde
bekarlar yazmasın var
yada kendi meslek dalından olan kişilerle muhatab olmak istiyen hatunlarımız mevcut
doktorum eşimle sorunum var. doktor bayanlar yazsın
ben bir amele parcası yazamıcammı yani
Bu konuyu okurken şunu düşündüm acaba beni itici bulan var mı ?
sevmeyen,nefret eden,aman bir yazıp çizsede kibleyeyim diye içten içe hırslanan felan ?
Varsa ya şimdi çıkıp konuşsun ya da sonsuza dek sussun
valla ben bana yazana çatır çatır karşılık veriyorum cezamı da mune veriyor zaten
iki kere 1 aylık cezalar yedim..Fenaydı hatırlamak bile istemiyorum :))
lanet girmesi de ne ki? neremizden giriyormuş mesela ? bunlar mühim şeyler bekretimize birşey olmasın
Editöre hakaret pek etmezler mi? Ben editörken ne belalı tiplerle uğraştım yahu sen edisin bdvye yazma diyen bile vardı
kıyamam sana margarinimmm boşver kötü söz sahibinidir.
ben burayı eskiden çok önemsiyordum kim ne yazsa üzülüyordum acaba banamı dedi
banamı yazdı diye sabaha kadar düşünüp düşünüp atak geçiriyıordum
şimdi çokda fifi
hoşuma gidiyo tartışmak
aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fenaBelliş ediyor kendini zaten,birazda ağzı bozuksa veriyor veriştiriyor
Biliyorum editörkende ban aldın çünkü..,Tolin tahtına aday oldu :13:
Ne işler yapılıyor demi,en son 4 gün yoktum kendimi temizliğe vermiştim
Bide küfür ediyorlar ya en kötüsüde o,çık konumdan seni istemiyorum demeler filan..
ayyyy evet sanırsınkı sankı hıc dertlerı yok hayat onlara guzel hııııhhhhOhooooo hemide gani gani sanırsın peri padişahının kızı
pyle bir yazıyorlarki buraya sanırsın ordinayus prof.
türk dili kurumu başkanı :)
benım gibi birine sataşanlar olmuştu.
Ben de onlara sakin sakin cevap veriyorumKüfür gibi güzel seyler yazıyorum o anlayana kadar ne demek istediğimi ban yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?