Ego tatmini için konu açan üyeler..

hayırlısı olsun ambercim

yoo tartışma normal seyrinde giderken sen karşı taraf öyle düşünmediğin için hıncını çıkartıyor senden öyle olabileceğini düşünsen yazmazsın zaten

hee sonra da adın "polemikci" oluyor ya ona yanarım fikrine katılmıyorum arkadaşım diyorsun, kendine yediremeyip siteden ihracını istiyor gel sırtını kaşıyayım sinirlere iyi gelir diyesim geliyor

evet sanırım fazla önemsiyorum hayaletler değil mi sonuçta bunlar
kaale almamak lazım
ay çok tatlısın ciicm teşekkürler sen daha tatlısın cicim yaz geç

bazen albümlerde de olabiliyor bu...beğenmeyen üye oldumu yada olmsuz fikir beyan eden oldumu haydiiiiii adın kıskanç oluyor çekememizlik oluyor vs....

Son düzenleme:

editörüm ,ne laflar yedim..
hatta banda yedim:).
sizlerden pek farkım yok. sıradan bir üyeyim bende.

Son düzenleme:
ben cevap vermeyince ezik durumuna düşüldüğüne inanmıyorum ya.. kendi çalsın kendi söylesin. banane..

canım şahsına hakaret etmesinde diğer şeylerde altta kalmak problem değil..

Ben şu an yazdıklarımı daha öncede bir mesaja yorum olarak yazdım.
Birileri işi sulandırmayı seviyor.
Kafayı sana takıp konunu sulandırıyorlar.
Ve bunlar genelde konuya hemen ard arda üşüşüyorlar.
Kalabalık oldukları için sesleri çok çıkıyor.
Eski yazdıklarını çarpıtarak seviyesiz yorumlar yapmak gibi özellikleri var ve birde söyleyecek mantıklı bir sözleri olmadığı için senin hızlı yazman nedeni ile yaptığın dil bilgisi hatalarına takıyorlar...
Sonra editör geliyor.
Geyikçilerin hepsini pasif yapamıyor ya e o da ne yapsın seni pasife alıyor.Konu kapanıyor.

evet kıskananlar çatlasınnn vur patlasın çal oynasın tarzı kuşum aydın ruhu hakim sitede

bazen albümlerde de olabiliyor bu...beğenmeyen üye oldumu yada olmsuz fikir beyan eden oldumu haydiiiiii adın kıskanç oluyor çekememizlik oluyor vs....

yok ambercim kıskanç desinler çekemeyen desinlerde diğer küfürleri etmesinler :26:

Damarıma basarsa altta kalmam,veririm cevabını,yok havamda değilsem direk kib ediyorum...
Ge.en gün oldu,erkeksiniz dedim,özelden numaramı vereyim mi dedi..
Hadi buyrun buradan yakın..

bendeee. neydi o ya 5 gün acık profil cat 1 ay cezalıyım
cok fena terbıyemı edıldım sogudgummu noldum bılmem

noktalama ısaretlı harflerı fena alıskanlıktan oturu kullanamıyorum ıdare edın lutfen.

bence ciddi hakaret etmeye başlayanlar daha fazla ceza alsın..

estağfurullah..ama bazılarının ruhsal problemleri yüzünden arada bizde yanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…