Ego tatmini için konu açan üyeler..

Bi kere de 'gay erkek nasıl anlaşılır' konusuna bön bön bakarken banlanmıştım
Aslında çok masumdum

Herkes şıp diye anlarım vs. derken
Ben ve Kadese nasıl anlaşılıyo bize de anlatın didik
Biri dedi ki mesela bir erkek fuşyayı biliyosa kesin gaydir, normal erkek bilmez

Aklıma bi anım geldi
Görümcem ve kaynanam, görümceme nişanlık bakıp bize gelmişlerdi
Kaynanam dedi ki fuşyayı çok beğendim ama görümcen istemedi, oysa çok yakışmıştı
Ous ta dedi ki aaa evet fuşya çok güzel oluyo Çekirge denemişti ben çok beğenmiştim
Ben böyle ben mi fuşya denedim dedim ?
Tarif etti anladım ki kast ettiği elbise 'zümrüt yeşil'i
Demek ki benim Ous gay değil dedim

Elmayra da ahahahahah yaptı ikimizde banlandık o gün

hahahaah bende onu bekret diye okumuştum bayılıyorum bekrete

Yav o bekret ne , sürekli geyiği dönüyor biri açıklasın bana yeniyim ben. Bütün muhabbetleri öğrendim natlusbenolsun ebiş olsun saygıdeğer üyelerini kk'nın ama o bekret ne hala çözemedim nerden çıktı o?

hahahaah bende onu bekret diye okumuştum bayılıyorum bekrete

Yav o bekret ne , sürekli geyiği dönüyor biri açıklasın bana yeniyim ben. Bütün muhabbetleri öğrendim natlusben olsun ebiş olsun saygıdeğer üyelerini kk'nın ama o bekret ne hala çözemedim nerden çıktı o?

Bi de niye banlandığımızı bilemeden bir hafta icerde yattık

sen sayfalar dolusu yararlı yorum yapmışsındır, ama konu sahibi, konuya Kara Murat edasıyla gelen ablaya teşekkür edip " " yollar ya

Duymak istediklerini karşı taraf söyledigi için olabilir..

fikirleri önemsemek lazım aslında yanlış dogru bence aklın yolu birdir diyorum yine de çogunluk aynı şeyi yazıyorsa o işte zaten ters giden şeyi hissettigimiz içindir

Birde kendimi övmek gibi olmasın ama güzelim bakımlıyım alımlıyımdır yaniiii ile başlayan cümlelerrrrrr

aylar evvel bir arkadaş topik açmıştı bekretini kaybettiğini düşünmüş sonra biz bir önce bekret ne ola ki diye düşündük bunu söylemez olaydık ne kadar cahilsiniz bilmiyorsanız internete bakın demişti bu kadar da atarlı bir bacımızdı umarım bekreti bozulmamıştır bekret sonuçta kandır candır o .. o arkadaşı çok özlüyorum

Baktım ne desem banlanıyorum
Azalttıkça azalttım şu BDV ye girmeyi napim

Bide diyorlarki,avatara bak yaşından başından utan,avatar neki seni temsil ediyor babında llaf sokmaya çalışıyor vatandaş
Ayol yaşımda ne varmış yani

Seksi iç çamaşırı ve gecelikle bir evlilikte olabilecek tüm sorunların çözülmesi ...

ahahhahah çok güldüm buna

Nee üçbin beşyüz mü, bana bişeyler oluyorEki Görüntüle 1167567
Ben 10 puanı bile alnıma yazılan kara bi leke olarak görüyorum

smileyini sevsinler

bir keresinde birisi sevgilimle birlikte olayım mı diye konu açılmıştı bende bir kaç yorum yaptım birisi geldi sataştı sana mı soracak diye bana sormayacaksa niye açmış konuyu

Çok komik bu, hay sen çok yaşaaa Gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…