Ben hiç cevap vermeyince ezik hissetmiyorum kendimi.Cevap vermiyorsam eğer o tartışmayı uzatmamak içindir.
Ezik olarak görenler kendileri bilir
Bazı üyeler de sırf 'haklısın' dememizi bekliyorlar ya ben de onu anlamıyorum.
Kocasının bariz hatalı olduğu bir konuda dün bi tane konu sahibi hatayı sürekli kendinde arıyor. Orda eşini övmemizi falan mı bekledi anlamadım. Bunun gibi bir sürü örnek var gerçekten.
yirim sizi yir..
Şimdi ben tartışmayı da seviyorum aslında saç baş yoluşmak gibi birşey ya ben kesin çingene çocuguyum beni bence annemler onlardan almış
Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'
Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.
benim anama sövdü kendini bilmezin teki ama burda tek gün cezası benle aynıbenim dediğim terbiyesiz sadece onun ki ise anan hırsız siz hırsızsınız defolun
bana ilginç geldi
Kesin ben de banlanmışımdır o gün
Gecen gün kadının biri konu acmış üye adı bereketSizin yüzünüzden bütün gün kadının adını bekret diye okudum
Bana da kızın teki '' terbiyesiz'' le başlayıp sıralamıştı bi güzel..
aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena
ayyyy evet sanırsınkı sankı hıc dertlerı yok hayat onlara guzel hııııhhhh
ben bı tanesıyle karsılıklı kufurlesmıstım ama yapmıyorum artık pısman olmustum cunku bana hakarte ederse hoppp dıyorum mahkemeye gelll sonra bı bakıyorum cevap yok
Ah benim gönlü güzel hanım ablamSana direk söylüyolar burdan
Soktuğun yeri acık acık yaz kafa karışıklığı yaratma üyede
Bende öyleydim angelım .. =)
Ama artık sinirlerime hakim olup görmezden geliyorum bazen cidden görmüyorum bile.. O kadar alışmışım ki
:
Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'
Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.
aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena
hayat bizede güzell be canım salla
Office ve sen favorımsın..
ikinizin yazdıklarını asla kaçırmam..leman,gırgır halt etmiş..
sende fena değilsin millan
aslında avatara bakınca da biraz çingenelik var gibiboşver tatlım hakediyor onlar hakedene çingene oluruz
Bakıyorum tartışmayı bilmeyen biriyse bi iki kibarca giydiriyorum, sonra susuyorumMaşallah sana.
Ben diyelim ki biriyle atışıyorum, ben banlandım o banlanmadı. Allahımm ekrana kafa atıyorum, ellerim titriyo, esrarkeşler gibi kalıyorum pc basında
.
Hiç unutmam...
Siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanırım..
Bir konu vardı isme gerek yok..
Konuya yorum yapıyorum,konu sahibesinin arkadaşı sataşmaya başladı..
Hakaretleri,iftiraları geçiyorum en sonun da bana "Allah'ın neden sana bebek vermediği belli" demişti.
Şok olmuştum..
Msj kutumu özel yaptım,arkadaş listemdekiler dışında kimse msj yazamıyor,tavsiye ederim.
Ben ezik kalma konusundaki düşüncelerinize katılmıyorum.
Ortada terbiyesiz bir insan varsa, karşı taraf onun terbiyesizliğine eşlik etmiyor ve gerekenin yapılmasını bekliyorsa kesinlikle seviyeli ve aklı selim bir insandır.
Böyle insanlara da ancak saygı duyarım açıkçası...
Ben ezik kalma konusundaki düşüncelerinize katılmıyorum.
Ortada terbiyesiz bir insan varsa, karşı taraf onun terbiyesizliğine eşlik etmiyor ve gerekenin yapılmasını bekliyorsa kesinlikle seviyeli ve aklı selim bir insandır.
Böyle insanlara da ancak saygı duyarım açıkçası...
Düşün,hiç tanımadığın hayatın boyunca görmediğin birine böyle birşey yazıyorsun,nasıl olsa görmüyor diye..
ne kadar iğrenc bi tabir...
yok bide gelip karşında sesli söylesin bakalım. söylüyebiliosa...
tutcan kıvılcım cıkartarak sürtce kafasını duvara...
''kadına şiddete hayır'' sloganına ara verelim bu topikde litfennnnnn
saolasın ablam sende olmasanBenşmde avatardaki neneye taktılar neymiş faşistmiş pehhhh
Yok yok iyi gidiyordsun destekliyorum seni :13::13:
Bir arada erkek dediler varya,söyleyen anında ne olduğunu anlamazdan giydiririm.
aynen canımmm bağılıklık kazandım
Altıma işedim resmensen çok yaşa milena
bende artık sallamıycam bananeaynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena
hayat bizede güzell be canım salla
sende fena değilsin millan
Lan senin puanın yüksekse ben napimelmoş yivrum senin bir olayında ben çok kötü ban yedim kızım 1 ayım içeride senin yüzünden geçti ahahaha çabuk gel hakkımı ver !
o bekret o gün kaç can almıştı acabahahahaah bende onu bekret diye okumuştumbayılıyorum bekrete
ahahahha oha abla yuhhhhBir arada erkek dediler varya,söyleyen anında ne olduğunu anlamazdan giydiririm.
Bakıyorum tartışmayı bilmeyen biriyse bi iki kibarca giydiriyorum, sonra susuyorum
Bi de bazı sevdiğim insanlar var kkda onlarla ters düşsem bile kırmamak adına bişey söylemiyorum, bazen balık burcu olduğum için nalet ediyorum kendime
Ben bi kere ban yedim o da 12 saatlik bişeydi ama çıldırmıştım, dedim bundan sonra bişi yapmıcam uslu durcam
ona hastayım zaten
"merhaba, ben dünyanın en iyi ilk üniversitesinde lisans, ikinci en iyi de master, üçüncü en iyi de doktora yaptım, manyak bir evim, adını bile okuyamayacağınız marka bir arabam var. sorum şu; çorabım kaçtı ne etsem?lütfen aynı seviyede olmayanlar cevap şeyettirmesin" türünde gidiyorlar caps gibi la
uyarınca da "sen de yap" diyorlar ya ona kopuyorum.. cv'ni ortaya dökmeyince cahil kategorisindesin, mütevazi olma ihtimalin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?