Ego tatmini için konu açan üyeler..

bende6 yıllık falan üyeyim ilk üyeliğimdelohusayken çok baklavaydı börekti yemeyin yazdım vitaminli yiyin hemde kilo almazsınız yazdım,ne hakaretler ne hakaretler..sildiydim üyeliğimi..şimdi olsa silmezdim

ben de kesin var yani inanıyorum...

Atarlı gülistan gibiyim zannediyorum..Ama böyle bazı konularda çok duygulanıyorum..istiyorum ki gidiyim konu sahibesinin kolundan tutayım yardım edeyim..

boşver şekercim sen doğru yoldasın aman fazla atar gözümüze batmasın

O puanla ilgili cnm maalesef. Benim efendi takıldığım günlerden birinde ağzını topla demiştim ben bir ay ban yedim o bir gün

Bir de belalılar var, aklına estikce gelip hakaret ediyolar

ağır şizofreni, obsesif kompulsif tanıları koymak çok mümkün hakikaten birde böyle avukatlar var ay Allah korusun hepsinden bilmedikleri 5 vakit namaz . cımbızla laf çekip yazdığından seni kötü ilan ederler
teker teker gelin gelmiyorsanız engeli basın okumayın yahu

Bi de ilk kez birine hakaret etmiştim burda
Kocam zengin sigortamı ödüyo ben yatıyorum tarzı bi konuydu, hemde BDV ye açmış bunu, görgüsüz dedim çünkü sıfatı tam olarak buydu
Ban yedim içim yandı ilk kez, çünkü ben haksız değildim o cidden görgüsüzdü

Son düzenleme:
Naısl sabrediyorsunuz ya.

Ben hemen durum analizi yapıyorum :) Kaç gün ban yerim diye

Bu arada bilmem kimin üslubundan rahatsızlık duyduğumuzu belirtirken bile ne kadar saldırganlaşıyoruz değil mi?

Tam bir paradoks ...

İnsan milletinden korkulur :26:...

bilanço ağır ölü sayısının artmasından korkuyoruz

Ben birde konu içerisinde ''açılın ben psikologum,uzmanım ben' deyip böyle olaya zaaaaaart diye dalıp bütün yazıp çizen kişilerin ruh saglıklarının yerinde olmadıgını söylercesine kendini ifade ediş biçimi komigime gidiyor...

Aynen fikir almak için açıyosun insanı maskara yapanlarda var maalesed(

Gösterimmi diycemda ayıp olacak

hahahha 'Hadi ordan Esra Erol'un seyircisi' bende tuttum bu cümleyi

bide boyle forumda bılınmıs uyelere satasıp popiler(!) olmak ısteyen arkadaslar var selam olsun onlara burdan

sen sayfalar dolusu yararlı yorum yapmışsındır, ama konu sahibi, konuya Kara Murat edasıyla gelen ablaya teşekkür edip " " yollar ya

Ya ben konunun genelini değerlendirebilmek acısından konusahibinin gecmiş konularına mutlaka bakarım. Hele hele arkası yarın konularındansa, bu benim meraklı olduğum anlamına gelmez.

Merqak ettim tolin duyurulur

Valla,kötü bişey demedim dedi sonra

Bünyem alıştı artık ya,yıllardır neler gördük sitede

Elöiş kıskandım seni hiç özelden taciz edilmedim
aynen ablacım ,bende kolay tongaya düşmem yani artıkta bazen oluyor arada

Bazı insanlar gerçekten yalnızca ego tatmini için konu açıyolar hayır yani madem farklı fikirlere tahammülün yok hoşgörü yerlerde o zaman ne diye yorum istiyosun milletten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…