• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Birde sey var: " felanca kelimesinden sonrasini okumadim... bilmemne".
Okumadiysan neyime cevap veriyon pek "akilli" uye..
Farkli goruslere tahamulu yok insanlarin..
Bdv de kv konusu var bir iki uye kibarca bukadar kin nefret dolu olmayin demisler satasma sifir yani ama bazilari cikip "sen buraya yorum yazma.. Tamam mii... Anladin mii... Senin yerin yok burda gelme buraya banada sakin cvp verme" gibi gibi yorumlaarrrr 😳😳
Valla kaynanaya mi acisam, gelinin kini bukadar buyumus ki herkese kusuyor geline mi acisamm bilemiyorum..

Sonra karısı dahil oldu konuya,
o bana şunu yaptı ben ona şunu yaptım diye ..
Kadın kocası için o çiçekleriyle ilgileniyor hep ben sewmiyorum çiçek..
Yaniiii mektubu paylaşan adamm...:27:

O konuyu ben baya takip etmiştim nasıl kaçırdım sonunu ya.

Bi de şey var
Bana yapmadığı yok, ailesinin her dediğini yapar beni küçük düşürür geçen de el kaldırmıştı ama ben kaçtım vuramadı der

İmzasında ' Aşkitomla evleneli 8 ay 22 gün oldu ' gibi şeyler yer alır

Bi de şey var
Bana yapmadığı yok, ailesinin her dediğini yapar beni küçük düşürür geçen de el kaldırmıştı ama ben kaçtım vuramadı der

İmzasında ' Aşkitomla evleneli 8 ay 22 gün oldu ' gibi şeyler yer alır

boşanmayı kesinlikle düşünmüyorum burnunu nasıl sürterim :53::25::25:

Birde sey var: " felanca kelimesinden sonrasini okumadim... bilmemne".
Okumadiysan neyime cevap veriyon pek "akilli" uye..
Farkli goruslere tahamulu yok insanlarin..
Bdv de kv konusu var bir iki uye kibarca bukadar kin nefret dolu olmayin demisler satasma sifir yani ama bazilari cikip "sen buraya yorum yazma.. Tamam mii... Anladin mii... Senin yerin yok burda gelme buraya banada sakin cvp verme" gibi gibi yorumlaarrrr 😳😳
Valla kaynanaya mi acisam, gelinin kini bukadar buyumus ki herkese kusuyor geline mi acisamm bilemiyorum..

Ya bide "bilen bilir" diye baslayan konular ... Ya biton konu var nerden bilelim :ssz:

Bi de şey vardı
Bizim çocuğumuz olmuyor
Kaynanam da düşünmüş bi çözüm bulmuş
Kaynımın spermini önerdi
Ne dersiniz ben olmaz diyecektim ama eşim de sanki annesine hak verdi ? Konusu

İğrençti hatırlamak bile istemezdim aslında da tez konusu dendi sonra :37:

Bi de şey vardı
Bizim çocuğumuz olmuyor
Kaynımın spermini önerdi

Öyyyykk:50: Bir de mazbut geçinnip millete çemkiren kimi üyeler alakalı alakasız yerlerde kocalarıyla cinsel fantezilerini yazıyorlar ya böyle ayrıntılı ayrıntılı:27: Ne kadan da mazbutmuşsun canım sen diyesim geliyo :60:

Ya bide "bilen bilir" diye baslayan konular ... Ya biton konu var nerden bilelim :ssz:
:D :D he yaa bide onlar vardi dimi..
Ben sadece konulari hatirliyorum bazilarini o da birde bir uye vardi Sultan onun yuzunden kk komple banliydi :))))

Öyyyykk:50: Bir de mazbut geçinnip millete çemkiren kimi üyeler alakalı alakasız yerlerde kocalarıyla cinsel fantezilerini yazıyorlar ya böyle ayrıntılı ayrıntılı:27: Ne kadan da mazbutmuşsun canım sen diyesim geliyo :60:

Hönk :37:

Bi de kıyafet giyip çekinenler var ya bunu mu giysem doğum günü partim de şunu mu diye
İkisi de güzel değil mesela
Diyorum ' bızımla dıyılsınnn ' :3::1:

ama benim en fitil olduklarım sanki herkes müslümanmış gibi çooooook günah diye çarşaf çarşaf ayet paylaşanlar :ssz:

Bi de şey vardı
Bizim çocuğumuz olmuyor
Kaynımın spermini önerdi

Boyle bi konulu dizi vardi yalniz adini hatirlayamadim..
Orda gelin olayi bilmiyordu kv kurmus butun olayida igrenclik diz boyu umarim gercekten tezmistir.

Illa herkesin buyuk dertlerimi olmasi lazim. Yasakmi yani ? Hey allahim ya . Herkesle dalga geciyorsunuz da sizinle kim dalga gecsin yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X