• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egoist adam

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Hep mi arızali kişileri kendine çeker insan.Hep mi hayal kırıklığı:( biri ile tanıştım çocuk 32 yaşında ortak arkadasimız vesile oldu. Ciddi düşünüo dedi tabi yaş 30 olunca benimde her fırsati degerlendiriyorum. Her neyse bugün bi cafede görüştük çocuk çok zengin altında lüks bi araba . Sürekli kendini ovdu. Şu yerdeki cafenin yeri bnm yok şu marka giyiniyorum yok ya şu restaurantlarda takılıyorum. Bir de bizim kendi evimız mi kira mi diye sordu çok rahatsiz oldum resmen beni ezmeye çalıştı ben isterdimki beni tanımaya yönelik sorular sorsun. Ama sormadi ben de geldiğimizden beri lüzumsuz konular konuşyosun dedim böyle deyince sinirlendi kalkalim dedi . Ben i eve bıraktı . Şimdi hala facebook um da var silmelimiyim:(

Hep mi seni bulur hem de bu kadar kısa sürede :oha::oha::oha::oha:
Kısmetlerin için kocaman bir maşallah :nazar:
Ben olsam geçen sefer ki olaydan sonra belli bir süre cesaret edemezdim tebrikler .

Bu arada silme dursun sadece muhattap olma .

Tapu kadastro memuru mudur nedir ne yapacak evin kira mi sizin mi tövbe yarabbi sen de ssk soraydın bari ortak noktanız olurdu

Ya bu erkek örneği nasıl 32 yaşında olabiliyo mümkün mü? görgüsüz kibirli:mapus:

Ahaha demeki mal varligi olmasa koca bir hic konusacak konusu olmayacak.
Ben de biriyle tanismistim surekli yazligindan bahsediyordu surekli lafi yazligina getiriyordu allahtan yazligin varmis yoksa ne konusurduk demistim:KK66:

Kendisiyle övünen insanlar çok itici oluyo . Bozmussunuz iyi olmuş :KK48:

Agzim acik kaldi ne olurdu benim karsima da boyle biri cikip ailem bunu goreydi de maddiyata okadarda onem vermeyeydi :kızgın:

Gecmis olsun canim muhattap olma egoiste eogist olucaksin delirticeksin :)

Sil gitsin.
Kendinin bile olmayan mallarla övünen bir denyo.
Babasından kalmadır onlar.
Keşke ailesiyle övünseydi zenginler diye :D

Sildim kizlar cok siniroldum parasina guveniyor iyiki bozmusum onu

Back
X