Depresyonda mıyım? Hareket nasıl katabilirim

28e doğru koşuyorum daha bir an evde kaldığımı düşünmedim.
Anlamaya calisiyorum ama zor valla benim için... O kadar da iş güç para sahibi kadınsın. Keşke tanımadığın bir adamla evlenip kendini adayacağin çocuklar doğurmadan önce , hiç yoktan birkaç sene kendin için birşeyler yapsan...
Ayrıca ikinci mesajım: yurtiçi yurtdışı farketmez. Karısını seven, eşine değer veren insan zaten ağzının içine bakar, yardım eder...
Ki benim etrafımda çok örneği var.
Ama eşini sevmeyen, iyi anlasacagi-asik olacagi birini bulmak yerine 'burada kadınlar yollu, anami göndereyim bana bakıre kız bulsun turkiyeden' zihniyetindeki adam isterse finlandiyada olsun o kadına zaten malı gibi davranır.
Mutluluğu n ülkeyle alakasi yok, kişinin iç huzuru olmadıktan sonra nerede olduğunun da çok bir önemi yok...

hiç yoktan birkaç sene kendin için birşeyler yapsan...
...
ailem maaşıma el koyuyor
fazla para harcamalı yerlere gidemiyorum arkadaşlarım çağırsada
ama sorsan hiçbir şeyine karışmayın gezmesine tozmasına ama hepevde hep evde derler
evet hangi saatte girip çıktığıma laf etmezler karışmazlar ama maaşıma el koydukları için
bana kalan harçlık ile rahat gezemiyorum ve bunalıyorum, gerçekten bunalıyorum
illaki kavga kıyamet koparmam lazım ki biraz fazla alayım ama bu defa da her gelene geçimsiz diyor babam o zaman da sinir oluyorum. Kendi bana aileye faydası olmamıştır herşeyi annem yaptı çok şükür ama para konusunda kısarsam her gördüğüne kim evlenir bununla geçimsiz çingene diyor ama para mevzusunda birşey demezsem her stediğinde yaparsam da kimsenin yanında evlilik konusunu açmıyor birşeyde demiyor sinir oluyorum kendi kazandığımı vermediğim zaman adımı çıkarmasına (asgari ücret veriyorum eve) kalanı bana harçlık ama harçlığım içinden kardeşime harçlıkda vermemi söylüyorlar çalışıyorsun süs ablasımısın çocuğun eline birşey ver, çalışıyorsun paran vardır bana birşeyler al diyor mesela babam parayı sana veriyorum zaten diyorum ee sana kalıyor bana mont al diyor ben kendi montum parçalanıncaya kadar alamıyorum ki işyerinde herkes bakımlı ütülü ve maddi durumu iyi

Her yurtdışında olan esine yardim ediyor diye bisey yok mesela babam anneme asla yardim etmez :D ama benim eşim 4 gündür bulaşık bile yıkatmıyor(hamileyim diye) ve en yakın arkadasım evliydi kocasi asla bir bardak bile kaldırmazdı,ve daha niceleri asla kaliplastirma eminim Türkiye de ese yardimci olan bir sürü erkek vardir

Back
X