Egolu insanlar

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
841
43
36
Egolu insanlarla nasıl baş ediyorsunuz. Kıskanç kibirli kendini beğenmiş kendini sürekli üstün gören insanlara karşı nasıl davranırsınız. Karşılarında susar ısınız yol sa cevabını yapıştırır mısınız yoksa idare mi edersiniz. Ben annem bana cocukluk tan beri hep sus bişi söyleme boşver derdi böyle diye diye içime ata ata hasta oldum zaten. Bazılarına cevabı yapıştırıyorum yine rahatlatmıyorum....

Egolu insanlarla nasıl baş ediyorsunuz. Kıskanç kibirli kendini beğenmiş kendini sürekli üstün gören insanlara karşı nasıl davranırsınız. Karşılarında susar mısınız yoksa cevabını yapıştırır mısınız yoksa idare mi edersiniz. Ben annem bana cocukluktan beri hep sus birşey söyleme , boşver derdi böyle diye diye içime ata ata hasta oldum zaten. Bazılarına cevabı yapıştırıyorum yine rahatlayamıyorum....
Var öyle insanlar… olacak da… hayatından çıkar, görme , duyma, dinleme..
hangi birini düzelteceksin ki..
Ti’ye alınca bozuluyorlar, anlıyorlar biraz hatalarını 😂

Benim kendimi beğenmemden kime ne? Muhatap olmazsın olur biter.

Eğer sana problem çıkartıyorlar ise lafı gediğine koyar bir daha muhattap olmazsın.Eger kendi hallerindeler ise sadece muhattap olmazsın o kadar.Cok da şey etme boşver ötede oynarlar en fazla.

Özgüvenle ego arasında ince bi çizgi var Burhan. O çizgiyi aşınca çekilmez olunuyor gerçekten. Bence konu özgüven anlamındaki kendini beğenme değil, kibir. Ki o da aynı şeyin laciverti 😅

Egolu insanlarla nasıl baş ediyorsunuz. Kıskanç kibirli kendini beğenmiş kendini sürekli üstün gören insanlara karşı nasıl davranırsınız. Karşılarında susar ısınız yol sa cevabını yapıştırır mısınız yoksa idare mi edersiniz. Ben annem bana cocukluk tan beri hep sus bişi söyleme boşver derdi böyle diye diye içime ata ata hasta oldum zaten. Bazılarına cevabı yapıştırıyorum yine rahatlatmıyorum....
Kibirlenene kibirlenirsin. Susulacak şey var, susulmayacak şey var.

Mecbur görüşmek zorunda kaldığım durumlarda ( misafir, akraba gibi ) lafını tabi ki veriyordum ki bu yüzden hiç sevilmem ve mutlu olurdum :) Ama onun dışında egoist insanlarla arkadaşlık kurmuyorum. Kesin çözüm :)

Vardı bıtane hemde sevgılımdi. Egolu sureklı üstten konuşan her şeye bahane bulan kendını bir şey zanneden bir güzel gıttımkı hayatından. Bazen güzel bısey söylüyor sonra hop senı asagı cekıyor. 1 damla sevgı ıcın cekılmezdı. Bırazcıkta narsıstlık. Uzak durcaksınız. Duramıosan mesela iş yerındeyse patronundan fln allah korusun. İş degıstırmen gerek.

Özgüneni yüksek insanları severim ama kibirli insanlardan uzak dururum. İkisini ayırmakta fayda var.

Bu insanlar umursanmamaktan nefret ederler. Göz önünde olup dikkat çekmeli ve diğerlerinden üstün olduklarını göstermeliler yoksa mutsuz olurlar. Yani ne yapmalısınız onları önemsememeli, davranışlarınızla bunu belli etmelisiniz. Görmeyecek, onları dinlemeyecek, anlattıklarını hatırlamayacak, ilgi göstermeyecek eğer size karşı agresifleşirlerse alaylı sözlerle ve mimiklerle sinirlendireceksiniz. Onlar köpürürken siz keyifleneceksiniz. Deneyin

görmezden gelerek

İnsanın kendini beğenmesi
Vardı bıtane hemde sevgılımdi. Egolu sureklı üstten konuşan her şeye bahane bulan kendını bir şey zanneden bir güzel gıttımkı hayatından. Bazen güzel bısey söylüyor sonra hop senı asagı cekıyor. 1 damla sevgı ıcın cekılmezdı. Bırazcıkta narsıstlık. Uzak durcaksınız. Duramıosan mesela iş yerındeyse patronundan fln allah korusun. İş degıstırmen gerek.
Eş ailesi ise

Mecbur görüşmek zorunda kaldığım durumlarda ( misafir, akraba gibi ) lafını tabi ki veriyordum ki bu yüzden hiç sevilmem ve mutlu olurdum :) Ama onun dışında egoist insanlarla arkadaşlık kurmuyorum. Kesin çözüm :)
Mecbur kaldıklarım var.... Şöyle ben yönetilmeyi sevmem. Eşimin ailesi de yönetmeyi seviyor eşim yönetilmeye meyilli. Yöneten benim sürekli o yüzden bunu çekemiyorlar....

Çok haklısın böylesi çekilmez...

Ne yaşarsanız aile suçlu sizde de ha.
O zaman kayınvalidem olacak kadın 1 saat geç geldim diye bana hesap sormucak..... Eğer büyük gelinine bir şey demeyip bana mutfakta hesap sorarsa başına geçiririm o evi kimse bana hesap soramaz işte o kadar benden korkacak....

O zaman kayınvalidem olacak kadın 1 saat geç geldim diye bana hesap sormucak..... Eğer büyük gelinine bir şey demeyip bana mutfakta hesap sorarsa başına geçiririm o evi kimse bana hesap soramaz işte o kadar benden korkacak....
Bu sekilde histerik hareketleriniz varsa sizi kimse ciddiye almaz. Geç geldiniz diye hesap mı soruyor yüzüne bön bön bakıp alakasiz soru sorun ee ne yaptiniz aciktim su alacam gibi boş cevaplar😄 emin olun bir insani takmamak yok saymak kadar karsi tarafa dokundurcak bi davranış yok. Sizinle negatif enerjilerini desarj etmelerine izin vermeyin, umursamazca kendi hakkinizi savunun. Cevap vermedikce kudurur dozaji arttirir sakinliginizi ne kadar korursaniz o kadar başarirsiniz sormamaya sizle ilgilenmemeye başlarlar

Bu sekilde histerik hareketleriniz varsa sizi kimse ciddiye almaz. Geç geldiniz diye hesap mı soruyor yüzüne bön bön bakıp alakasiz soru sorun ee ne yaptiniz aciktim su alacam gibi boş cevaplar😄 emin olun bir insani takmamak yok saymak kadar karsi tarafa dokundurcak bi davranış yok. Sizinle negatif enerjilerini desarj etmelerine izin vermeyin, umursamazca kendi hakkinizi savunun. Cevap vermedikce kudurur dozaji arttirir sakinliginizi ne kadar korursaniz o kadar başarirsiniz sormamaya sizle ilgilenmemeye başlarlar
Hımmm ne güzel ama benim fıtratım da o yok ben haksızlığa gelemem. Birine hesap sormayıp diğerine soruyorsa bu ayrımcılık dır. Bana kimse kaynanalık yapamaz yaparsa da boşanırım gerekir se yine izin vermem. O zaman kaynanam olma sıfatını kaybeder ben böyleyim zaten koca da eziğin teki iki kelam edemiyor beni seviyor neden çünkü ben biraz çeneliyim yönetilmeyi de sevmiyor um çat çat laf yapıştırıyorum kendi yapamıyor ben yapınca kocamın da hoşuna gidiyor adamın iyi yaptın anneme beter olsun diyor adam resmen ailesinden intikam alıyor benle kendinin tam zıttı karakterde kadın seçmekte ne bilim.... Geçmişte yaptıklarının bedelini ödüyor diyor bir şeyler....

Back
X