Merhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?