- 7 Aralık 2018
- 7.352
- 18.927
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Onu açıkladım zaten akrep burçluluk var bende taktımı takıyor sevdi mi seviyorum. Ehe ama sorun bu değilgeçmişe takılı kalmak yerine gelecege odaklansanız.
bitmis, gitmis.
ha sen gibi, ha degil.
baskasının hayatını bu kadar takip etmeyin.
bosverin.
Duygusal dünyanız lunapark gibi. Akışınıza yetişebilene helal olsun.Merhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..
Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..
Erkeklerin ebeveyne değil sevgiliye ihtiyacı var. Anladığım kadarıyla anaç davranmissiniz. Gidene güle güle demeyi bilmek . Bundan iliskilerinizde anne baba değil sevgili olmaya dikkat edin. Anaç sevgi sağlıklı değil üzgünümMerhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..
Amaaan varsa var boşver insanlar çift yaratılmıştır derler buna mı takılıyorsun ayrılmışsın kiminle olursa olsun ilgilenme bileMerhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..
2 yıldır sevgilim yok ne lunaparkıDuygusal dünyanız lunapark gibi. Akışınıza yetişebilene helal olsun.
Hayır sıkmazdım hiçErkeklerin ebeveyne değil sevgiliye ihtiyacı var. Anladığım kadarıyla anaç davranmissiniz. Gidene güle güle demeyi bilmek . Bundan iliskilerinizde anne baba değil sevgili olmaya dikkat edin. Anaç sevgi sağlıklı değil üzgünüm
Erkek arkadaşınız bilerek yapmış.Benim bir erkek arkadaşımın da unutamadığı bir eski sevgilisi vardı. Kız bunu terketmiş başkası ile evlenmiş. Neyse bir gün fotosunu gördüm kız aynı ben. Hatta erkek arkadaşım "ben çok seviyorum kırpma sana çok yakışır" diye ısrar etmiş saçıma kırpma yaptırmıştı ben de o istiyor diye yapmıştım. Baktım meğer bana kızın saç modelinin aynısını yaptırtmış. Ben de küçük çapta bir sinir olmuştum. Demek onun sevdiği fiziksel özellikler bunlar, siz onun tipisiniz, o kız da öyle. Aslında siz denemişsiniz olmamış ayrılmışsınız. Bırakın o da artık ne hali varsa görsün, sizin benzerinizi mi bulur tam zıttınızı mı bulur sizi ilgilendirmez. Siz de önünüze bakın.
Sıkmak değil kastettiğim annenin çocuğunu sevmesi gibi olan sevgi demek istedimHayır sıkmazdım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?