Egoma ters düşüyor

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.352
18.927
248
28
Merhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..

Stalklama bacım.stalklarsan unutamazsın.Ayrıca bi insanın tarzı az çok aynıdır.Kimi minyon sever kimi daha kadınsı.İnsan insana benzer.Eski sevgilinin yeni sevgilisinin sana benzediğini bilmen bile saçma .Sal gitsin

Duygusal dünyanız lunapark gibi. Akışınıza yetişebilene helal olsun.

kendi kendinize soru sorup cevaplamışsınız, bize ihtiyacınız yok gibi sohbet sarmış kendinizle.
ya erkek işte napıcan, mantık mı arıyosun? bir de fizik olarak benzeseniz de başkalıklarınız vardır mutlak.

Erkeklerin ebeveyne değil sevgiliye ihtiyacı var. Anladığım kadarıyla anaç davranmissiniz. Gidene güle güle demeyi bilmek . Bundan iliskilerinizde anne baba değil sevgili olmaya dikkat edin. Anaç sevgi sağlıklı değil üzgünüm

Amaaan varsa var boşver insanlar çift yaratılmıştır derler buna mı takılıyorsun ayrılmışsın kiminle olursa olsun ilgilenme bile

Erkeklerde bu çok sık rastlanıyor, birlikte olduğu kişiler birbirine benzeyebiliyor.
Takıntı haline getirmeyip önünüze yeni yollara bakmanız daha sağlıklı olacaktır

Benim bir erkek arkadaşımın da unutamadığı bir eski sevgilisi vardı. Kız bunu terketmiş başkası ile evlenmiş. Neyse bir gün fotosunu gördüm kız aynı ben. Hatta erkek arkadaşım "ben çok seviyorum kırpma sana çok yakışır" diye ısrar etmiş saçıma kırpma yaptırmıştı ben de o istiyor diye yapmıştım. Baktım meğer bana kızın saç modelinin aynısını yaptırtmış. Ben de küçük çapta bir sinir olmuştum. Demek onun sevdiği fiziksel özellikler bunlar, siz onun tipisiniz, o kız da öyle. Aslında siz denemişsiniz olmamış ayrılmışsınız. Bırakın o da artık ne hali varsa görsün, sizin benzerinizi mi bulur tam zıttınızı mı bulur sizi ilgilendirmez. Siz de önünüze bakın.

Erkek arkadaşınız bilerek yapmış.

Unutursunnnn
Ben bile unuttuysam ex imi herkes unutur bu dünyada
Bende aldatıldım ve terk etmek zorunda kaldım onunda çok umrundaydı:)
Hatta o kadınla evlendi
Ben yıkıldım hayatta aşık olmam diyordum
Çünkü yapı olarak herkese kolay ısınamam.ama birine aşık olunca o insana tutkuyla bağlanırım
Çok tutkulu bir kadınım
İlk aşkımdı .bir sürü ilki onla yaşadım
Çok özeldi benim için
Hayatımın 3-4 yılı onla ama onsuz geçti gitti
En güzel günlerim yaşlarım
Sonra bir tatile çıktım orda birine aşık oldum
Gerçi oda bitti ama o insanı unutmamda çok yararı oldu
Sonra başka sevgililer
Şimdi başka biriyle birlikteyim
Aklıma gelmiyor mu bazen evet
Ama içimi acıtmıyor artık
Onu hatırlatınca içim acırdı fiziksel olarak acıdığını hissederdim
Aşk varsa dünyada işte o aşk buydu
Şimdi diyorum ki evet bunları yaşadım ve bunlar beni olgunlaştırdı büyüttü geliştirdi
Hiç bumları hissetmeyen ölüp giden insanlar var
Aşkı da mutluluğuda acıyı da yaşadım dibine kadar
Şimdi diyorum ki evet iyiki yaşadım
Beni güzel ve özel bir kadın yaptı bütün bunlar
Hiç olmadığım kadar güçlü bağımsız özgür bir kadınım kimse de umrumda değil
O döneme göre daha güzelim eminim bundan
Yaşlanıyorum ama genç hallerimden daha bakımlı ve güzelim yıllar benden birşey götürmedi pek ama bir de ona bak yaşlanmış saçlar bembeyaz resmini gördüm üzüldüm adına
Biliyorum ki bazen bana bakıyor ve görüyor
Onun için doğru kadın bendim ama o aptallığına yansın deyip gülüyorum
Sende bunları yaşayacaksın emin ol
Bu olgun dönemimi sevgilim tadını çıkarıyor valla
Hayatımda gördüğüm en olgun kadınsın der bana
Hayal bile edemezdim senin gibi biriyle olmayı der kendimi güvende hissettiğim yer senin yanın!!
Ha yarın ayrılırım belki ama yinede hayat devam ediyor ...beni yıkamaz kimse
Ailem dışında ölüm kalım olur yıkılırım o ayrı
Hayatta tek önemli şey kendimiz
Otur bugün güzel bir film aç ve hayal et
Sonra şu dönemi kaçırdığına üzüleceksin emin ol !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…