egosunu mu tatmin ediyor

atlantiss

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
39
41
288
merhaba direkt konuya girip anlatıp sizden fikir almak istiyorum. birkaç ay önce biriyle tanıştım, aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlk konuştuğum andan itibaren ilgimi çekmişti daha sonra bi şeyler hissetmeye başladım. Daha önce kimseye karşı böyle hissetmemiştim. İlgimi çeken insanlar olsa bile bi kaç gün sonra ilgimi yitiriyordum. bu nedenle baya taktım ben bu adama. Onun ilgisi var mı yok mu bilemiyordum. Çok sessiz sakin biri, bazen çok sıcak kanlı konuşkan bazen de buz gibi davranıyordu. Bazen kesin ilgisi var bazen de benden nefret ediyor herhalde diye düşünmeme sebep olan davranışları vardı. En iyisi ben açılayım da durum açıklık kazansın kafamdaki karışıklık son bulsun deyip söyledim ondan hoslandığımı. Gayet kibar bi sekilde reddetti beni. Ama gelin görün ki reddettiği günden beri aşırı yakın ve kibar davranmaya başladı. Çıldırmak üzereyim resmen. Gururuma ondan kaçmayı bulunduğu ortamdan çıkıp gitmeyi yediremediğim için ben onun olduğu yerde hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Ama onun bu şekilde yakın davranması canımı daha çok yakıyor. Mesaisi bitince gitmeyip benimle havadan sudan konuşmaya çalısıyor. Yanımızda insanlar olduğu için tersleyemiyorum da. Eve gidince ağlıyorum sürekli. Sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor, ben ne yapmalıyım. teşekkürler şimdiden fikir belirtenler için

Ne yapman lazım ;
Suratına bile bakma . Muhattap olma.

Mümkün olduğunca muhattap olmuyorum, diğer iş arkadaşlarımın durumu anlamasını da istemediğim için çok çaktırmamaya çalışıyorum ama yaptığı resmen şerefsizlik
Evet öyle bak ne güzel farkındasında . Takma desemde takıcaksın ama benden sana tek tavsiye bu

Bence de bu yaptigi serefsizlik. Ego tatmini bu. Belli ki senin ona yavsamani filan istiyor. Takilacak birini buluncaya kadar seninle gonul eglendiriyor. Onun bulundugu ortami terk et bence. Niye birsey yokmus gibi davraniyorsun. Hoslanmissin dile getirmissin reddetmis yani.

Böyle bir manyak tanımıştım. Hatta herkes onun kadar manyak olamayacağı için o mu acaba diyorum. Görmemek, konuşmamak da onun için bir şey ifade etmez. Kendince oyun oynuyor. Mesaj yaz ya da kimse yokken konuş; “çok sık görüşmeye başladık, mümkünse uzak kalalım” minvalinde bir şeyler yaz.

Back
X