Egosunu torunundan çok sevenler

Entarisi dım dım yâr, çok da tın tın yar . Lohusaliginizi kendinize zehir etmişsiniz. Anlamıyorum ki niye.

Valla helal olsun onlarin istedigi ismi koymamissiniz cook sevindim adiniza...diger olaya gelince seve seve gelicekler torun sevmeye iki surat asin bakin nasil yaranmaya calisiyorlar. Torun evlattan tatlidir size mecburlar

Kendı bilecekleri iş, yapabiliyorlarsa devam etsinler. Sizde ona göre davranirsiniz. Isimini siz koymuşsunuz olmus bitmis. Uzulmeniz cok normal ama değiyor mu derseniz asla değmiyor kendinizi doldurmaktan üzülmekten başka elinize gecen birşey yok.

Hiç bişey yapma arasalar nolacak kendi ailen değil sonuçta esin konussun dursun gelirlerse agirlarsin gelmezlerse takma yani elin adamlarini bukadar takmaya gerek yok önemli olan eşiniz ve sizin aileniz sonuçta daha öncesinden yabancı insanlardı olaya öyle bak

Evine gelince tersleme zaten. Kırılmışsın anlıyorum ama sen istediğin ismi koymuşsun. Bı de eşin ısrar etseydi kp nin ismi konulsaydi o zaman sen küsecektin onların istediği olmuş olacaktı. Öyle olmasındansa senin istediğinin olup onların kusmesi daha iyi bence:)
Çok hoşsun valla doğru diyorsun :)

Arkadaşlar iki aya yaklaştı bebeğim olalı , hamilelik sürecim boyunca bir kere arayıp nasılsın demeyen kv ve kp doğuma bir hafta kala arayıp koyacağım ismi beğenmediklerini işte tarihte kötü birinin ismiymiş falan gibi abuk subuk yorumlar yaptılar bende yanlış biliyorsunuz deyip konuyu kapattım , doğumun olacağı gün gelip kp ismini koymayınca surat asarak şehirlerine geri döndüler ve şu ana kadar bir kere bile arayıp nasılsın ya da bebek nasıl falan demediler Ben şu an hiç bir şekilde aramıyorum sırf istedikleri ismi koymadım diye torununu merak etmeyen insanlara nasıl bir tepki verebilirim ne demeliyim eşim söyledi benim adımı söyleyerek size küstü kız ameliyat geçirdi arayıp sormadınız falan diye yüzsüz gibi biz gelinimize küsmeyiz küserse kendi bilir falan demişler ve eşimin verdiği hiçbir tepki yok normal şekilde konuşuyo ( bu arada onu da hiç aramıyolardı kendisi arayıp konusuyo) fikirlerinizi bekliyorum
Cehalet diyorum sadece

Arkadaşlar iki aya yaklaştı bebeğim olalı , hamilelik sürecim boyunca bir kere arayıp nasılsın demeyen kv ve kp doğuma bir hafta kala arayıp koyacağım ismi beğenmediklerini işte tarihte kötü birinin ismiymiş falan gibi abuk subuk yorumlar yaptılar bende yanlış biliyorsunuz deyip konuyu kapattım , doğumun olacağı gün gelip kp ismini koymayınca surat asarak şehirlerine geri döndüler ve şu ana kadar bir kere bile arayıp nasılsın ya da bebek nasıl falan demediler Ben şu an hiç bir şekilde aramıyorum sırf istedikleri ismi koymadım diye torununu merak etmeyen insanlara nasıl bir tepki verebilirim ne demeliyim eşim söyledi benim adımı söyleyerek size küstü kız ameliyat geçirdi arayıp sormadınız falan diye yüzsüz gibi biz gelinimize küsmeyiz küserse kendi bilir falan demişler ve eşimin verdiği hiçbir tepki yok normal şekilde konuşuyo ( bu arada onu da hiç aramıyolardı kendisi arayıp konusuyo) fikirlerinizi bekliyorum
Kendileri bilir ben hataliysam telafi etmek için çaba gösteririm özür dilemekten gocunmam ama bu durumda tepkisiz kalırım kendileri isterse ararlar arayınca açarım onun dışında bayramda vs ararım

Tipik erkek torun sahibi olan erkek tarafi. Cocugunun her bir kılını babasina benzetecekler daha dur. Hepsi boyle bunlarin

Back
X