egzamaya benziyor evet ama mutlaka gitmelisin doktora vazelin v.s ile geçmez.Egzamanın önünü kesmezsen yayılır.Makyaj yaparken egzamalı bölgeye sürüp temiz yere sürdüğün için yayılmıştır muhtemelen.ellere bile bulaşma riski varKızlar merhaba.
Bir ara daha sormuştum ama cevap alamadım, sonra internette vs araştırdım cilt egzaması olduğunun kanısına vardım cildindeki bu anormal şeylerin ama bir de sizlere sormak istedim son kez.
İlk olarak burnumun kenarlarında başlamıştı kızarıp kaşınmak, sonra da pul pul olup kuruyup dökülme. Ben zavallım nemlendirici, vazelin vs sürerdim am hiçbir zaman tam olarak geçmedi. Daha sonra bu, kaşlarımın içine de geçti!
Kaşlarım sanki kepeklenmiş gibi beyaz beyaz deri dökmeye başladı yakından bakınca içinde kuru kırmızı birşeyler varve şimdi yanaklarımda da oluşuyor hafif hafif. Nedir bu kızlar?? Ne yapsam geçmiyor fondotenin altında sırıtıyorlar sağlıksız bir izlenim veriyorum bi akıl verin. En kısa zamanda bir dermatoloğa görünücem zaten (
Yaaa öyle miii???egzamaya benziyor evet ama mutlaka gitmelisin doktora vazelin v.s ile geçmez.Egzamanın önünü kesmezsen yayılır.Makyaj yaparken egzamalı bölgeye sürüp temiz yere sürdüğün için yayılmıştır muhtemelen.ellere bile bulaşma riski var
AhhhBenim hastalığımdan... aynı yerlerde aynı sırayla çıktı bende de.
Doktora git, seboreik detmotid hastalığın adı. Kesin tedavisi yok. Geçmiş olsun
Evet illet resmenseboreik dermatit çok kötü bişey yıllardır çekiyorum çenemde başladı ufak bi noktada şimdi çenemin geneli ağız kenarlarım,burun kenarlarım ara sıra kaşlarımın arasında çıkıyor atak dönemleri berbat geçiyo nefret ettim artık ne kadar çok fond.pudra v.sürsende kapanmıyor ne yazıkki geçmiş olsun canım
Canım öncelikle bi dermatoloğa gitmeni öneririm seninki başlangıcı daha sanırım ona göre ilaç verir krem bide selenyumlu tablet veriyorlar genellikle kremler kortozon içeriyor ama bi merhem varmış pruzon diye onda kortizon yokmuş onu alıp deneyeceğim atak dönemleri malesef çok kötü geçiyor sırf görüntüsünden dolayı insan içine çıkmak isyemiyorum dr.a git canım çok geçmiş olsunEvet illet resmenben basit bir kuruluk zannettim aylarca bi kaybolup bi tekrar başladı ama kremle geçmedi tam anlamı ile.. Peki ne kullanıyorsunuz ilacı var mı, varsa geçiriyor mu? Az da olsa? Hele kaşlarımda çıkanlar çok fena makyaj yapamaz oldum
Kremin adı nedir???merhaba arkadaşlar, ben yıllardır uğraşırım ama kurtulamadım. Ozellikle ellerimde olur ve havalar soğuduğunda çatlar, kanar. Şİmdi bir de hamileyim kortizonlu ilaçlarıda kullanamıyorum. Ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir ürüne başladım. 2 ay kadar oluyor çok şükür geçti gibi. Çok dikkatli bakılmadıkça belli bile değil. Kaşıntı hiç kalmadı. Özellikle hamilelere tavsiye ediyorum...
Kızlar merhaba.
Bir ara daha sormuştum ama cevap alamadım, sonra internette vs araştırdım cilt egzaması olduğunun kanısına vardım cildindeki bu anormal şeylerin ama bir de sizlere sormak istedim son kez.
İlk olarak burnumun kenarlarında başlamıştı kızarıp kaşınmak, sonra da pul pul olup kuruyup dökülme. Ben zavallım nemlendirici, vazelin vs sürerdim am hiçbir zaman tam olarak geçmedi. Daha sonra bu, kaşlarımın içine de geçti!
Kaşlarım sanki kepeklenmiş gibi beyaz beyaz deri dökmeye başladı yakından bakınca içinde kuru kırmızı birşeyler varve şimdi yanaklarımda da oluşuyor hafif hafif. Nedir bu kızlar?? Ne yapsam geçmiyor fondotenin altında sırıtıyorlar sağlıksız bir izlenim veriyorum bi akıl verin. En kısa zamanda bir dermatoloğa görünücem zaten ([/QUOTEDE
DERMOTOLOG VERECEGİ İLAÇDIR ONLARDA BİTTİGİ ZAMAN TEKRARLIYACAKTIR SANA ÖNERİM TUT KURUSU BUL VE KAYNAT ONUN SUYUNU HANGİ BÖLGEDEYSE İYİCE YEDİR VE 10 dk bkelet ve sonra yıka oda olmassa kesin çözüm vaar ama sen buna dayanamazsın onun biraz zahmet istiyen bir çözüm yüzünde egzamalı bölgeler yara olcak çünkü sonra kaybolacak onun içinde dedigim yöntem egzama hangi bölgelerdeyse temas etigi anında yakacaktır buna dayanman lazım
eger dayanırım diyorsan 1 haftada senin egzamalarını iyi ederim
egzama kremi var organık ürün fushi diye bir markanın. onu tavsiye ederim cok etikili geldi bizeKızlar merhaba.
Kaşlarım sanki kepeklenmiş gibi beyaz beyaz deri dökmeye başladı yakından bakınca içinde kuru kırmızı birşeyler varve şimdi yanaklarımda da oluşuyor hafif hafif. Nedir bu kızlar?? Ne yapsam geçmiyor fondotenin altında sırıtıyorlar sağlıksız bir izlenim veriyorum bi akıl verin. En kısa zamanda bir dermatoloğa görünücem zaten (
Kızlar coresatin kullanın sarı olanını çok güzel kortizon icermiyor sadece çıktığı zaman sürüyorum hemen geçiyor haftada bir kullanıyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?