• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Egzama sorunu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
1
30
Saçimda egzama vardi.Şimdi yüzüme yayildi..Burnum yanaklarım çenem soyuluyor hep.Kıpkırmızı oldu.İlaç dışında bunun bir çözümü yok mu?Bilen var mı?

Saçimda egzama vardi.Şimdi yüzüme yayildi..Burnum yanaklarım çenem soyuluyor hep.Kıpkırmızı oldu.İlaç dışında bunun bir çözümü yok mu?Bilen var mı?
annem fushi egzama kremi kullanıyır organık,ingiltereden ithal çok memnun.tavsiye ederim

Benimde ellerimde ve kirpik diplerimde ciddi egzama sorunum vardı.Çok çeşitli ilaçlar kullandım ama derdime derman Coresatin oldu.Kortizonsuz ve mis kokulu.Tedavim tamamlandı ve rahata erdim.Artık sadece nemlendiricisini kullanmam yeterli oluyor.Duyduğuma göre saç için şampuan ve losyonda çıkartmışlar.Egzamayı sadece yaşayan bilir.

Aloe vera lı doğal ürünler ile iyi sonuçlar alındığını biliyorum. Istereniz yardimcı olabilirim. Çok geçmiş olsun

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır elimde (ufak bir bölge) ve dudağımdaki egzama ile mücadele ettim. Elimdeki çok rahatsızlık vermemesine karşın dudaklarım sürekli kabuk bağlıyor ve soyuluyordu. Katman katmandı yani. Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Gitmediğim doktorda tabi. Geçirdiğim bu süreç cidden can sıkıcıydı.

Veeee yaklaşık bir aydır artık yoklar :))) Eğer çözüm bulursam herkesle paylaşacak demiştim ve paylaşıyorum:) İki şey çözüm... Birincisi şekeri hayatınızdan çıkarın. Gerçekten önemli bir etkisi varmış onu keşfettim. İkincisi ise mucize Nişadır. Aktarlarda satılıyor. Hatta aktarda mermer parçası gibi bulunuyor. Ben rica ettim onların öğütme makinasından geçirtip toz haline getirttim. Önce yok parçalamaz diyorlar ama ısrar edin, kolay parçalanıyor. Bu tozdan çay kaşığının ucu ile alıp bir miktar suya katıp içtim. Tadı çok kötü, o yüzden az suya karıştırın ki bir hamlede için. Çay kaşığının ucu ile olması önemli. Yarım çay kaşığından fazla olursa mide bulantısı yapıyor ama zararı yok. 3 gün sonra farkı görüyorsunuz ve 5 kullanımda elvada egzama. Nişadırın çok faydası varmış. İnternetten araştırın göreceksiniz. Eğer toz haline getirtmezseniz leblebi büyüklüğünde kırıp yutabiliyorsunuz.
Umarım bu derde düşmüş herkese şifa olur. Mutlaka sizlerde uygulama sonrası paylaşın sonucu. Muzdarip olan birinin derdine derman olur belki.

Arkadaşlar egzama tedavi edilebilir bir rahatsızlık Lr ürünlerini lütfen inceleyin alman kalitesi ve 1 haftada sonuç ekteki dosyalara göz atın yada faceme

Eklentiler

• IMG-20160414-WA0066.webp
    IMG-20160414-WA0066.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 249
LR ürünlerini çok çok övdüler ben de kullanmaya karar verdim. Egzamamda hiçbir değişiklik olmadı. Bir işe yaramıyor fiyatı da çook yüksek 120 TL çöpe gitdi. Hiç tavsiyye etmiyorum kimseye

Sırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden bulabilirsiniz.Paylaşmayı borç bildim kendim çok çektiğim için kesinlikle deneyin!

LR ürünlerini çok çok övdüler ben de kullanmaya karar verdim. Egzamamda hiçbir değişiklik olmadı. Bir işe yaramıyor fiyatı da çook yüksek 120 TL çöpe gitdi. Hiç tavsiyye etmiyorum kimseye
Muhtemelen yanlış uygulama yaptınız yada size yanlış ürünler verdiler ben çok iyi geldiğine şahidim çünkü.

Back
X