- 27 Aralık 2016
- 12
- 6
- 16
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
Arkadaşlar konuya geçte olsa cevap vermek istedim. 2 hafta önce cildiye doktoruna gittim. Şikayetlerim yüzde kollarda ellerde pul pul dökülme yanma kaşıntıydı. Yanaklarımda kılcal damarlardan dolayı kızarıktı. İlk gittiğim doktor roza hastası deyip krem yazıp yollamıştı ama şikayetlerim devam edince farklı bir doktora gitmeyi düşündüm. Doktor egzema olduğumu söyledi fakat bende kabarcık yada bildiğimiz egzema tarzı yuvarlak şekilde kızarıklıklar izler yoktu. 3 tane el kremi 1 tane de yüz kremi verdi. Hemen gittim aldım el kremlerinin ismi FİTO-NUTRAPLUS %10 VE TİRECORT. Yüzüm içinde DERMECTO krem verdi. DERMECTO yu eczanelerde bulamadım internetten sipariş verdim. Rabbime şükürler olsun ki vermişim. İnanın ben bile kullandıktan sonra bu benim yüzümmü bunlar benm ellerim mi diye ikide bir ya aynada kendime bakıyorum yada ellerime dokunuyorum. Allah o doktordan binlerce kez razı olsun ne kaşıntı ne yanma ne pullanma hiçbir şeyim kalmadı ama tedavim devam ediyor tabiki. Bi faydası olur diye yazıyorum mutlaka deneyin derim
Eşimdede var kabarcıklar halinde sırtlarında falanda var. Ne sürdüysek kesin çözüm olmadı şimdi beyaz dut kurusu denicem 15 dk kaynatp suyu ekxamalı yerlere sürülcekmiş eller bekletilcekmiş suyun içinde bakalım fayda etcekmi
Eşimdede var kabarcıklar halinde sırtlarında falanda var. Ne sürdüysek kesin çözüm olmadı şimdi beyaz dut kurusu denicem 15 dk kaynatp suyu ekxamalı yerlere sürülcekmiş eller bekletilcekmiş suyun içinde bakalım fayda etcekmi
Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
Merhaba ben de 4 yıldır ellerimdeki egzamayla uğraşıyordum. Ne duyuyorsam deniyordum. Bu yazın başında internette bi eczacının hazırladığı kremin reklamını gördüm. Dedim ki bir de onu deneyeyim ne kaybederim. Kargo bedeliyle beraber 53 lira ödedim. Makul bi ücret zaten. Ve mucize gerçekleşti. Ellerim iyilesti. Her gün şükrediyorum dua ediyorum bunun için. Gercekten çok büyük sıkıntıydı benim için. Simdi ulaşabildiğim herkese duyurmaya çalışıyorum. Kremin adını vermemiz herhalde yasaktır. Tahsin arslan diye bir eczacı bulmuş bu kremi. Bildigim kadariyla tamamen bitkisel ve kortizon icermiyor. Deneyin bence..Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
Malesef yok stresten ve kimyasaldan uzak dur dedi islak mendil bile kullanmıyorum bi kullandim ilac 2kez fayda etmiyo lazer tedavisi bile oldum eldivenle yasiyorum ve asla islak birakamiyorum bebek sampuani kullanıyorum azalıyorElimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?