ben dut kürünü ellerime iki üç gün arayla yapıyordum ama geçmedi. sadece yarayı kurutuyor. tamamen geçirmedi benimkini.
gerçekten bıktım egzamadan ve bu aralar herşeyden etkilenir oldu. eskiden sadece deterjandan falan yara oluyordu şimdi sabundan domatesten şeftaliden bile etkileniyor.
benim oğlumda ve kızımda vardı dut kürü ile geçti.birde 3 günde değil gün aşırı yapmalısın.kürü nasıl yaptığında önemli.
nasıl yapıyordunuz anlatırmısın. yanlışım varsa düzeltiyim. bide ne kadar zaman da geçti.
kızlar yaklaşık 7 yıl savaştım ben bu illetle gitmediğim doktor kalmadı verdiği kremler ilaçlar kısa süreli tedavide işe yarıyordu. 3 yıl önce Denizlide meşhur bi eczacı var oraya gittm ve bana ilaç yaptı düzenli kullandım ve tamamen geçti arada bir tekrarlıyor yine ama çok çok az.... olduğu dönemlerde head&shoulder ın egzama için sadece eczanelerde satılan bi şampuanı var onu kullanıyorum ve temizliyorum.
arkadaşlar bu dutlu olan çözüm işe yarıyor mu, burun kenarlarımda var benim, kırmızı kırmızı oluyor, gerçekten geçiyor mu, deneyenler ayrıntılı olarak yazsınlar lütfen
çok teşekkür ederim paylaşımın için canım, denemeye karar verdim, sonuçta kaybedicek birşeyim yok, 15 gün uygulucammerhaba ben bir hafta denedim aslında onbeş gün denemek gerek sonra üşendim bu ara tekrar başlıcam benim ellerimde var egzema beyaz dut kurusu ellerimdeki egzemayı yumuşattı bir de benim açık parça parça yara oluyordu yani kesik gibi kesiklerin bir iki günde düzelmesini sağladı ellerimi rahatladı ama egzemalar yine oluyor geçmiyor rahatlatıyor olduğu dönemde daha çabuk geçmesini sağladı bu kürleri sadece bir defa yapın diyorlar ama bir hafta yaptığım için tekrar başlıcam
kürü de anlatayım bir avuç dut kurusunu kaynamaya başlamış suya attım yirmi dakika yarım saat fln kaynadılar yavaş yavaş kısık ateşte kaynattım sonra on -on beş dakika soğumasını bekledim elini yakmayacak şekilde sıcak olması gerek yine de fazla tutma soğuması için dutlarla birlikte kaynattığım suyu da bir kaba koyup ellerimi kabın içinde beklettim on dakika bekletin diyor kürde ben bazen daha uzun tutttum hem suyu hem dutları ellerimin üstüne sürdüm kabın içinde ama suyun sıcak olması gerek elini yakmayacak derecede sıcak olsun bir saat boyunca elini yıkama her gece bunu tekrar ettim bir hafta az da olsa bir rahatlama sağlıyor denemekte fayda var egzemanın çabuk toparlanmasını sağlıyor
benim saçımda seboreik egzama var bende clear men mentollü ile çare buldum tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?