Egzantrik bir olay

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.

Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.

Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.

Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.

Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.

Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.

Güncel sf7

Son düzenleme:
Ailecek rahatsızlar herhalde. Bu takip olayı devam ediyorsa savcılığa bildirin mutlaka. Bir şey yapmasalar da ilerde bir sorun olursa önceden şikayetiniz olduğu için o kişiyi şikayet etmek ceza almasını sağlamak için çok önemli.

Valla rahatsız ederse eğer hala mutlaka şikayet et. Ablasının da kendisinin de attığı mesajları sakla. Ailecek psikopatlarmış. Ablasına niye yüz verdiniz ki o kadar.
Şu an herhangi bir şekilde iletişim yok. Ablası da kardeşinin yancısı. Dünyayı zehir ettiler bana bir dönem. Zorla tanıştırıldım yani. İlişkimiz olduğunu sanıyordu rahatsız herif.

Şu ana kadar çoktan şikayet ederdim benim korkacak bir şeyim yok ama ailem tam bir ilginç insanlar güruhu. Böyle bir şey olduğunu bilseler dışarı adım atamam, okula dahi göndermezler. Utanarak yazıyorum inanın ama ne yazık ki böyle.

Hakikaten egzantirik. Sizi bu kadar taciz eden birini şikayet etmek yerine neden ablasıyla tanıştınız? Ablasıyla tanışacak derecede umursadığınız birinin intihar edip ölme düşüncesine neden panik yapmadınız? Öldüğüne inanmışsınız ki hayatta olduğuna şaşırmışsınız. O zaman neden inanmadım dediniz? Bir de eğer hala elinizde tacize dair kanıtlarınız varsa şikayet etmekte gecikmeyin.

Şu an herhangi bir şekilde iletişim yok. Ablası da kardeşinin yancısı. Dünyayı zehir ettiler bana bir dönem
Bu kadar olmasa da bir dönem belanın biri bana da zzehir etmişti hayatı. Neler çektiğimi hala unutmadım. Birden o anlara döndüm okurken. Kendi pisliklerini görmezler kendi çaplarına bakmazlar aşık oldum ayağına zorla hayatınıza girmeye çalışır, insanın hayatını karartmaya çalışırlar. Midem bulanıyor bu tiplerden. Yapışkan sülük tipler. Yalnız ablası da ruh hastasıymış kendi gibi. Allah korumuş, Allah korusun.

Aramalar mesajlarla birlikte soluğu savcılıkta alırdım. Eğer gerçekseniz sizin egzantrik dediğiniz olay her an hayatınızın sonu olabilir. Sizde fazla rahat geldiniz açıkçası. Türkiye malum manyak dolu. Lütfen hemen şikayet edin. Tabii ki gerçekseniz. Yada kendinizi bu kadar güvende hissediyorsanız anlatmadığınız başka şeyler var.

"Intihara meylettirdin" demiş işte yani senin yüzünden ihtihar etti öldü desede o kelimeden sonrasına inanmazdım... aranızda hiç flörtleşme falan da mı olmadı..??

Ablasıyla lisede tanışmıştık. Bir mesajımda da yazdım “tanışmak zorunda bırakıldım” daha doğrusu. Umursamak yok ortada. Ne için panik yapacağım? İlk söylendiğinde durumun vehametiyle inandığım söylenebilir. Ama içimden de geçirmedim değil “doğru değilse” diye. 4 ay ortaya çıkmayınca da ne yalan söyleyeyim, inandım.

Kendimi güvende hissettiğimi nereden çıkardınız? Sadece soğukkanlı olmaya çalışıyorum. Bu olayla 1 aydır, 1 yıldır değil ki 6 yıla yakındır uğraşıyorum.

Canım bi an kendimi görür gibi oldum. İlk sevgilimle 6 yıl çıktık ayrıldım ondan sonra kafaya taktı aynı senin olay gibi. Defalarca intihar etti teşebbüs etti ama ölmedi. En sonunda delirdi ama sahiden delirdi. Olay bana bıçak çekmeye zorla öpmeye sarılmaya kadar gitti. Sana diyeceğim o ki ablasına o bunları yaptırıyor. Anlattığın kadarıyla da bayağı bi takık. Ayağını denk al kendine dikkat et. Bu tipteki insanlar seni öldürmeye kaçırmaya hapsetmeye bile kalkabilir. Sana tek tavsiyem biraz daha rahatsız ederlerse haklarında şikayette bulun,biber gazı falan taşı. Allah yardımcın olsun benimki ayrılığın üzerinden 5 sene geçmesine rağmen arar sorar gidip eski nişanlıma "bu kız benimle ...... O benim helalim" demişliği var sen düşün. Sakın hafife alma.

"Intihara meylettirdin" demiş işte yani senin yüzünden ihtihar etti öldü desede o kelimeden sonrasına inanmazdım... aranızda hiç flörtleşme falan da mı olmadı..??
Olması için çok uğraş verdim. Bir dönem kanıksadım hatta o denli psikolojik baskı vardı hayatımda.

Yanınızda her zaman biber gazı ya da elektroşok bulundurun. Telefonunuza acil arama ayarı yapın ve bir büyüğünüze ( güvendiğiniz bir abiniz de olabilir) mıtlaka anlatın. Yardım isteyin. Bence ailenize de anlatmalısınız.

Aynen ablası maşası gibi olmuş. Kadının yaşı 30 ama akıl yaşı 15.

Aslında çözemediğim şu. Madem yaşıyor neden rahatsızlık vermiyor? Vaz mı geçti? Vazgeçtiyse yaşadığım semtte ne işi var? Hayır bura geçiyordum sadece denilecek bir yer değil hususi olarak gelmek lazım. Acaba yanlış mı gördüm. Duyularımdan şüphe ediyorum. Yok böyle bir şey.

Bizimde bir arkadas kiz arkadasi kendisine dönsün vicdan azabi ceksin diye sosyal medya profilinde herkese mekani cennet olsn cok iyi insandi x i de cok seviyordu erken gittin.. yazdirdi..

Herkes cocugu oldu sanip biseyler yazinca cok garip bir tablo olustu. Zekice

Olması için çok uğraş verdim. Bir dönem kanıksadım hatta o denli psikolojik baskı vardı hayatımda.
Benimde hayatımda böyle 2 tane takıntılı çocuk vardı..
Biri sınıf arkadaşımdı babasının arabasını çalıp geceleri bizim evimizin önünden son ses müzikle geçerdi babam hergün okul müdürüne şikayete giderdi müdürde çocuğu odasına çağırırdı babam bi ton çocuğu azarlıyormuş müdür de çay ısmarlayıp tekrar sınıfa gönderiyormuş babm anlatıyordu...

Diğerini tanımıyorum lakabı "tehlike"ymiş.. tanımadığım halde musallat olmuştu babamla veya yalnızken görse eve kadar takip ederdi şerefsiz...

Sizdeki olay çok çok farklı zorla arabalara atmalar tehditler falan... hazır arabaya zorla bindirdiyse kaçırabilirdi yani..
Konunuzda kopukluklar var... neyse inşallah bir an önce kurtulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…