E ölmediyse neden bana öldü dendi?İntihara kalkışma olmuştur ama ölmemiştir. Zaten meylettirdin demiş ablası.
Şu an herhangi bir şekilde iletişim yok. Ablası da kardeşinin yancısı. Dünyayı zehir ettiler bana bir dönem. Zorla tanıştırıldım yani. İlişkimiz olduğunu sanıyordu rahatsız herif.Valla rahatsız ederse eğer hala mutlaka şikayet et. Ablasının da kendisinin de attığı mesajları sakla. Ailecek psikopatlarmış. Ablasına niye yüz verdiniz ki o kadar.
Şu ana kadar çoktan şikayet ederdim benim korkacak bir şeyim yok ama ailem tam bir ilginç insanlar güruhu. Böyle bir şey olduğunu bilseler dışarı adım atamam, okula dahi göndermezler. Utanarak yazıyorum inanın ama ne yazık ki böyle.Ailecek rahatsızlar herhalde. Bu takip olayı devam ediyorsa savcılığa bildirin mutlaka. Bir şey yapmasalar da ilerde bir sorun olursa önceden şikayetiniz olduğu için o kişiyi şikayet etmek ceza almasını sağlamak için çok önemli.
Hakikaten egzantirik. Sizi bu kadar taciz eden birini şikayet etmek yerine neden ablasıyla tanıştınız? Ablasıyla tanışacak derecede umursadığınız birinin intihar edip ölme düşüncesine neden panik yapmadınız? Öldüğüne inanmışsınız ki hayatta olduğuna şaşırmışsınız. O zaman neden inanmadım dediniz? Bir de eğer hala elinizde tacize dair kanıtlarınız varsa şikayet etmekte gecikmeyin.Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.
Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.
Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.
Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.
Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.
Bu kadar olmasa da bir dönem belanın biri bana da zzehir etmişti hayatı. Neler çektiğimi hala unutmadım. Birden o anlara döndüm okurken. Kendi pisliklerini görmezler kendi çaplarına bakmazlar aşık oldum ayağına zorla hayatınıza girmeye çalışır, insanın hayatını karartmaya çalışırlar. Midem bulanıyor bu tiplerden. Yapışkan sülük tipler. Yalnız ablası da ruh hastasıymış kendi gibi. Allah korumuş, Allah korusun.Şu an herhangi bir şekilde iletişim yok. Ablası da kardeşinin yancısı. Dünyayı zehir ettiler bana bir dönem
Ablasıyla lisede tanışmıştık. Bir mesajımda da yazdım “tanışmak zorunda bırakıldım” daha doğrusu. Umursamak yok ortada. Ne için panik yapacağım? İlk söylendiğinde durumun vehametiyle inandığım söylenebilir. Ama içimden de geçirmedim değil “doğru değilse” diye. 4 ay ortaya çıkmayınca da ne yalan söyleyeyim, inandım.Hakikaten egzantirik. Sizi bu kadar taciz eden birini şikayet etmek yerine neden ablasıyla tanıştınız? Ablasıyla tanışacak derecede umursadığınız birinin intihar edip ölme düşüncesine neden panik yapmadınız? Öldüğüne inanmışsınız ki hayatta olduğuna şaşırmışsınız. O zaman neden inanmadım dediniz? Bir de eğer hala elinizde tacize dair kanıtlarınız varsa şikayet etmekte gecikmeyin.
Kendimi güvende hissettiğimi nereden çıkardınız? Sadece soğukkanlı olmaya çalışıyorum. Bu olayla 1 aydır, 1 yıldır değil ki 6 yıla yakındır uğraşıyorum.Aramalar mesajlarla birlikte soluğu savcılıkta alırdım. Eğer gerçekseniz sizin egzantrik dediğiniz olay her an hayatınızın sonu olabilir. Sizde fazla rahat geldiniz açıkçası. Türkiye malum manyak dolu. Lütfen hemen şikayet edin. Tabii ki gerçekseniz. Yada kendinizi bu kadar güvende hissediyorsanız anlatmadığınız başka şeyler var.
Canım bi an kendimi görür gibi oldum. İlk sevgilimle 6 yıl çıktık ayrıldım ondan sonra kafaya taktı aynı senin olay gibi. Defalarca intihar etti teşebbüs etti ama ölmedi. En sonunda delirdi ama sahiden delirdi. Olay bana bıçak çekmeye zorla öpmeye sarılmaya kadar gitti. Sana diyeceğim o ki ablasına o bunları yaptırıyor. Anlattığın kadarıyla da bayağı bi takık. Ayağını denk al kendine dikkat et. Bu tipteki insanlar seni öldürmeye kaçırmaya hapsetmeye bile kalkabilir. Sana tek tavsiyem biraz daha rahatsız ederlerse haklarında şikayette bulun,biber gazı falan taşı. Allah yardımcın olsun benimki ayrılığın üzerinden 5 sene geçmesine rağmen arar sorar gidip eski nişanlıma "bu kız benimle ...... O benim helalim" demişliği var sen düşün. Sakın hafife alma.Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.
Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.
Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.
Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.
Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.
Olması için çok uğraş verdim. Bir dönem kanıksadım hatta o denli psikolojik baskı vardı hayatımda."Intihara meylettirdin" demiş işte yani senin yüzünden ihtihar etti öldü desede o kelimeden sonrasına inanmazdım... aranızda hiç flörtleşme falan da mı olmadı..??
Aynen ablası maşası gibi olmuş. Kadının yaşı 30 ama akıl yaşı 15.Canım bi an kendimi görür gibi oldum. İlk sevgilimle 6 yıl çıktık ayrıldım ondan sonra kafaya taktı aynı senin olay gibi. Defalarca intihar etti teşebbüs etti ama ölmedi. En sonunda delirdi ama sahiden delirdi. Olay bana bıçak çekmeye zorla öpmeye sarılmaya kadar gitti. Sana diyeceğim o ki ablasına o bunları yaptırıyor. Anlattığın kadarıyla da bayağı bi takık. Ayağını denk al kendine dikkat et. Bu tipteki insanlar seni öldürmeye kaçırmaya hapsetmeye bile kalkabilir. Sana tek tavsiyem biraz daha rahatsız ederlerse haklarında şikayette bulun,biber gazı falan taşı. Allah yardımcın olsun benimki ayrılığın üzerinden 5 sene geçmesine rağmen arar sorar gidip eski nişanlıma "bu kız benimle ...... O benim helalim" demişliği var sen düşün. Sakın hafife alma.
Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Benimde hayatımda böyle 2 tane takıntılı çocuk vardı..Olması için çok uğraş verdim. Bir dönem kanıksadım hatta o denli psikolojik baskı vardı hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?