Konu sahibine söyledik ama şikayetçi olmamakta ısrarcı kendisi. Ailesi duysa kızarmış.bence hiç durmadan durumu ailenize anlatın ve polise gidin. Bunlar hasta ruhlu insanlar. Her an kötülük yapabilirler insana. Baskalarına örnek vermek için kendimi anlatırim. Benim de lisede peşime takılan biri olmuştu çok ama çok korkmuştum. Çocuk aklı işte o zamanlar korkudan aileme anlatamadım. Ama şimdi dönüp bakıyorum da aileme ordan da polise gitseydim keşke. Ya bana bişey yapsaydı? Hiç belli olmaz.
Lütfen polise gitmeseniz bile ailenizle konuşun. Muhattap olmayın
Her ikisi de manyak!Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.
Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.
Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.
Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.
Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.
sen üzülüp vicdan yapıp yumuşa sonra da çocuk ortaya çıkıp seni ikna etsin diye böyle salakça bi yola (aklıma başka anlamlı bi izah gelmedi :) ) başvurmuş olabilirler. bi daha rahatsız ederlerse savcılığa vereceğini söyle ve şikayet et. böyle ruh hastalarından korkulurMerhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.
Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.
Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.
Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.
Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.
arkadaşım manyak misiniz siz ? Adam zorla arabaya sokacak beni karakolun önünde arabadan hakaretlerle itecek bende şikayetçi olmucam... Dünyayı dar ederim o adama... Ailenizede şaşırdım şikayetçi olmak varken ne diye kapılarına gitmişler anlayamadım...Arkadaşlar merhaba,
Bugün babanemlere giderken arabayı önüme kırdı. Kolumdan tutup arabaya sokmaya çalıştı. Bağırdım-çağırdım iki tane adam vardı yakınlarda inanır mısınız sadece bakmakla yetindiler. Soktu arabaya, şikayet edeceğimi falan söyleyince sinirlendi şikayet mi edeceksin al sana şikayet deyip semt karakolunun önünde bildiğiniz arabadan fırlattı. Babanemler iki bina ötede olduğu için telefonumu falan da almamıştım. Her neyse koştur koştur eve döndüm. Erkek arkadaşıma anlattım aileme söylemem gerektiğini ben söylemezsem kendisi söyleyeceğini söyledi. İftara yakın gidip anneme anlattım. Beklediğim gibi bir tepki vermedi, lisedeki müdür yardımcısı benimle ilgiliydi bayağı çocuğu da tanıyordu. Hatta bir ara o ikisi de sorun yaşamıştı. Annem nedir ne değildir diye sormak için müdür yardımcısıyla iletişime geçti. Müdür yardımcısı siz neden bulaştınız öyle insanlara falan deyince annem biraz panik oldu sesler yükseldi, o ara babam iftara eve geldi ve ne yazık ki mi desem iyi ki mi bilemiyorum ama, o da duydu. Bayağı bir gerildik. Babam müdür yardımcısını arayıp onlarla irtibat kurup kuramayacağını sordu. Oturduğu yeri az çok biliyorum falan demiş. Babam da arkadaşını alıp evlerine gitmiş.
Ve ablası bana mesaj attı babanı mı gönderdin kapımıza falan vesaire, küfürler ediyor, bize bulaşma diyor. Sanırsınız biz rahatsız ettik, biz uykularından ettik onları. Bir de yüzsüz gibi mahkeme falan diyor. Ben de ailem öğrendi korkum yok göreceksiniz dedim. Yazma bana falan yazdı. Henüz babamla konuşamadım. Tam olarak ne oldu bilmiyorum.
Bazen mantıklı düşünemiyorsunuz ki. Anı kurtara kurtara yaşadım. Ama artık öyle değil. Babamla konuşup ablasının attığı mesajlar var şu an sadece ama illa ki kamera kaydı falan bulunur. Öyle düşünüyorum. Şikayetçi olacağımarkadaşım manyak misiniz siz ? Adam zorla arabaya sokacak beni karakolun önünde arabadan hakaretlerle itecek bende şikayetçi olmucam... Dünyayı dar ederim o adama... Ailenizede şaşırdım şikayetçi olmak varken ne diye kapılarına gitmişler anlayamadım...
Henüz babam gelmedi. Ablasıyla olan mesajları gönderebilirim. Bayağı bir hakaret var aslındaŞimdiye kadarki mesajları niye silersiniz ki? Çok tedbirsinizsiniz. Hala tek başınıza yanınıza bir biber gazı falan bile taşımayı bırak telefonsuz dışarı çıkıyorsunuz. Çok rahat sizi kaçırabilir hayatınızı mahvedebilirdi. Bu noktaya gelene ladar susmanız saklamanız büyük hata. Şahit yok kamera kaydından çıkacak da. İnşallah çıkar. Ablasının yeni mesajlarında aman aman da bir şey yok anlaşılan. Acilen duruma şahit olan birilerini bulun ve şikayet edin.
Attım inanın. Kolumun halini görseniz içler acısı.Tek başına sizi nasıl arabaya sokmayı becerebildi bir de. Gerekirse atın kendinizi yerlere niye bindiniz ki
Darp raporu al kolundan tutup morattıysa. Şikayet edeceksen mıtlaka darp raporu da al.Attım inanın. Kolumun halini görseniz içler acısı.
Asm den alınıyor mu acabaDarp raporu al kolundan tutup morattıysa. Şikayet edeceksen mıtlaka darp raporu da al.
Karakola şikayet için hemen git onlar rapor için yönlerdirirler illaki.Asm den alınıyor mu acaba
Emin değilim ama alınır diye düşünüyorum. Herhangi bir devlet hastanesinin acilinden de rahat alabilirsiniz. Yarın ilk iş darp raporunu halledin. Hem şiddet hem taciz, alıkoyma, tehdit vs hepsinden dava açın. Ablasını da ekleyin davaya. Bir süre yalnız dışarı çıkmayın. Çünkü en kışkırdıkları dönem bu dönem olacak. Ama yıllarca çekmekten iyidirAsm den alınıyor mu acaba
Geldi, konuşmuyor benimle.Karakola şikayet için hemen git onlar rapor için yönlerdirirler illaki.
Daha beklemeyin.
Babanız geldi mi? Keşke deplasmana yollamasaydınız.
Ama anneme şey demiş. Babası kapıda çocuğu dövdü milettin namusuna mı göz diktin diye. Bayağı otoriter bir insan gibi duruyordu ama anası mıdır ablası mıdır çirkefin teki elimde kalacaktı demiş. (Ablasından bahsediyor)Karakola şikayet için hemen git onlar rapor için yönlerdirirler illaki.
Daha beklemeyin.
Babanız geldi mi? Keşke deplasmana yollamasaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?