Egzantrik bir olay

Canım kafanı karıştırmaya çalışıyor. Yani şöyle. Sen onun yaşadığını göreceksin ve onun yanına gidip sayıp sayıştırıcaksın. O da senin onu düşündüğünü hala merak ettiğini düşünüp daha da yapışacak. Yaşadım biliyorum,inan onlar tam bi hasta kafasına sahipler.

Gerçekten aptalca. Hayır kendi düşünemiyor böyle bir şey yapmanın acizliğini ablası da düşünemiyor ki böyle şeyler oluyor. Bakın benim de var erkek kardeşim 20 yaşına girmek üzere. Özel hayatıyla ilgili çoğu şeyi bana sorar. Bilmiyorum söylediklerimi yapıyor mu yapmıyor mu ama. Danışıyor yani. Ben de bildiklerimi, tecrübelerimi anlatıyorum. Gelip böyle bir şey yapalım dese dikkat çekmek falan vesaire için. Yavrum senin iq 0.5 mi falan derim herhalde.

Onların sağlıklı düşünebildiğini düşünme canım. Seni saplantı haline getirdiyse işin çok zor. Sen ona gidip hani ölmüştün desen önemsendiğini sanacak. Ablasının telefonlarını açmaya devam etsen "aaa merak ediyor ki açıyor,ağırdan satıyor" diyecek. O yüzden sen onlara ne yapsan suç,en iyisi takmamak. Ama ileri gidip bişey yapmaya kalkarsa da sık biber gazını ne olduğunu görsün.

6 yıldır iflahım kurudu açıkçası. Bugün olanlar karşısında şaşıramadım bile. Yaşıyorsa yaşasın ama benden uzakta. Bu yaz cesaret edebilirsem şehir değiştirmek gibi bir planım vardı. Eğer ufak bir temas/iletişim benzeri bir şey olursa selametim için bu plana daha bir sıkı sarılacağım.

Ortalıkta gözükme,biliyorum zor ama psikopat saplantılı bi aşığa sahipsin,insanlar bunun yüzünden ölüyor bile. Aman tedbiri elden bırakma. Ben de beş yıldır çekiyorum en son yine çirkeflik olaylarında hamileyim dedim ve o da beni artık içinden seveceğini çocuğuma zarar vermeyeceğini söyleyip ağladı ve sen 5 çocuklu da olsan ben seninle evlenirim yeter ki sen bana gel dedi. Olayın gidişatını sen tahmin et. Sen ordan taşınmayıpta evlenmeye falan kalkarsan çirkefliğin büyüğünü o zaman yapar.

Polise şikayet edin. Taciz ediliyorsunuz, kaçırılmaya kalkmışlar sizi ve siz hiç bir şey yapmıyorsunuz.

Hiç iyi görmedim ben bu egzantrik olayı...

Abla,kardeş ruh hastası bunlar...
Lütfen savcılığa,yetkili yerlere şikayette bulununuz...

Zorla arabaya bindirmeler yazmışsınız...

Herşeyi yapabilecek kapasiteyi ben burdan gördüm...

Kaçırılıp,işkencelere,çok afedersiniz tecavüzlere ve türlü türlü kötülüklere maruz kalabilirsiniz zira o derece kafayı sıyırmışlar...

Lütfen tedbirinizi alın...

Düşünce biçiminiz yanlış. Ailenizin haberi olması şart zaten. Ailenizin de sizi korumak istemeleri normal..
Tehdit ediliyorsunuz. Tuhaf senaryolarla psikolojik şiddet uygulanıyor.

Adam manyak ve takıntılı. Yarın öbür gün kaçırmaya kalksa aileniz kimden şüpheleneceklerini bile bilmiyor bir defa. Yapamaz gibi geliyor tabi size ama karşınızda mantıklı düşünemeyen biri var..

Yorumlari okumadim belki yazmissinizdir
Neden savciliga suc duyurusunda bulunmiyorsunuz?

Attığı mesajları kanıt olarak sun ve dava aç .

hiç vakit kaybetme savcılığa ver... zorla güzellik olmaz resmen taciz ediliyorsun

ablasida pek saglikli gelmedi bana kardesini istemek zorundamisin yani ne dengesiz kadin

Ailecek psikopat bunlar. Neden şikayet etmiyorsunuz? Sizin huzurunuzu kaçırmaya hakları yok. Hadi intihar etti, öldü diyelim. Sizin ne alakanız var? Bizden her hoşlanana yeşil ışık yakıp, karşılık vermek zorunda mıyız? Ne alaka? Bunlar insanların kendilerinin halletmesi gereken şeyler. Ablası size çemkirene kadar, kardeşini psikiyatriste götürsün. Bir de zamanında arabasına bindirmiş zorla. Canınızın bir kıymeti varsa, elinizdeki tüm delillerle birlikte şikayette bulunun. Çünkü bu hastalıklı bir ilgi ve tehlikeli. Ayrıca etrafınızda size destek olabilecek herkesin haberi olmalı. Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Aile boyu peşinize düşüp, başınıza bir iş de getirebilirler. Aileniz böyle manyaklardan sizi korumak istemez mi?

Afedersin ama altı yıl neden çektin ki? Hata sende değil mi? Şikayet etmemişsin, o da bundan umutlanmış. Ailene nasıl söylemezsin? Hangi mantıkla savcılığa vermedin anlamadım, madem bu kadar ileri gittiler, madem bu kadar psikopatlar. Ablası mesaj atar atmaz şikayeti basardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…