- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
Canım kafanı karıştırmaya çalışıyor. Yani şöyle. Sen onun yaşadığını göreceksin ve onun yanına gidip sayıp sayıştırıcaksın. O da senin onu düşündüğünü hala merak ettiğini düşünüp daha da yapışacak. Yaşadım biliyorum,inan onlar tam bi hasta kafasına sahipler.Aynen ablası maşası gibi olmuş. Kadının yaşı 30 ama akıl yaşı 15.
Aslında çözemediğim şu. Madem yaşıyor neden rahatsızlık vermiyor? Vaz mı geçti? Vazgeçtiyse yaşadığım semtte ne işi var? Hayır bura geçiyordum sadece denilecek bir yer değil hususi olarak gelmek lazım. Acaba yanlış mı gördüm. Duyularımdan şüphe ediyorum. Yok böyle bir şey.
Gerçekten aptalca. Hayır kendi düşünemiyor böyle bir şey yapmanın acizliğini ablası da düşünemiyor ki böyle şeyler oluyor. Bakın benim de var erkek kardeşim 20 yaşına girmek üzere. Özel hayatıyla ilgili çoğu şeyi bana sorar. Bilmiyorum söylediklerimi yapıyor mu yapmıyor mu ama. Danışıyor yani. Ben de bildiklerimi, tecrübelerimi anlatıyorum. Gelip böyle bir şey yapalım dese dikkat çekmek falan vesaire için. Yavrum senin iq 0.5 mi falan derim herhalde.Canım kafanı karıştırmaya çalışıyor. Yani şöyle. Sen onun yaşadığını göreceksin ve onun yanına gidip sayıp sayıştırıcaksın. O da senin onu düşündüğünü hala merak ettiğini düşünüp daha da yapışacak. Yaşadım biliyorum,inan onlar tam bi hasta kafasına sahipler.
Onların sağlıklı düşünebildiğini düşünme canım. Seni saplantı haline getirdiyse işin çok zor. Sen ona gidip hani ölmüştün desen önemsendiğini sanacak. Ablasının telefonlarını açmaya devam etsen "aaa merak ediyor ki açıyor,ağırdan satıyor" diyecek. O yüzden sen onlara ne yapsan suç,en iyisi takmamak. Ama ileri gidip bişey yapmaya kalkarsa da sık biber gazını ne olduğunu görsün.Gerçekten aptalca. Hayır kendi düşünemiyor böyle bir şey yapmanın acizliğini ablası da düşünemiyor ki böyle şeyler oluyor. Bakın benim de var erkek kardeşim 20 yaşına girmek üzere. Özel hayatıyla ilgili çoğu şeyi bana sorar. Bilmiyorum söylediklerimi yapıyor mu yapmıyor mu ama. Danışıyor yani. Ben de bildiklerimi, tecrübelerimi anlatıyorum. Gelip böyle bir şey yapalım dese dikkat çekmek falan vesaire için. Yavrum senin iq 0.5 mi falan derim herhalde.
6 yıldır iflahım kurudu açıkçası. Bugün olanlar karşısında şaşıramadım bile. Yaşıyorsa yaşasın ama benden uzakta. Bu yaz cesaret edebilirsem şehir değiştirmek gibi bir planım vardı. Eğer ufak bir temas/iletişim benzeri bir şey olursa selametim için bu plana daha bir sıkı sarılacağım.Onların sağlıklı düşünebildiğini düşünme canım. Seni saplantı haline getirdiyse işin çok zor. Sen ona gidip hani ölmüştün desen önemsendiğini sanacak. Ablasının telefonlarını açmaya devam etsen "aaa merak ediyor ki açıyor,ağırdan satıyor" diyecek. O yüzden sen onlara ne yapsan suç,en iyisi takmamak. Ama ileri gidip bişey yapmaya kalkarsa da sık biber gazını ne olduğunu görsün.
Ortalıkta gözükme,biliyorum zor ama psikopat saplantılı bi aşığa sahipsin,insanlar bunun yüzünden ölüyor bile. Aman tedbiri elden bırakma. Ben de beş yıldır çekiyorum en son yine çirkeflik olaylarında hamileyim dedim ve o da beni artık içinden seveceğini çocuğuma zarar vermeyeceğini söyleyip ağladı ve sen 5 çocuklu da olsan ben seninle evlenirim yeter ki sen bana gel dedi. Olayın gidişatını sen tahmin et. Sen ordan taşınmayıpta evlenmeye falan kalkarsan çirkefliğin büyüğünü o zaman yapar.6 yıldır iflahım kurudu açıkçası. Bugün olanlar karşısında şaşıramadım bile. Yaşıyorsa yaşasın ama benden uzakta. Bu yaz cesaret edebilirsem şehir değiştirmek gibi bir planım vardı. Eğer ufak bir temas/iletişim benzeri bir şey olursa selametim için bu plana daha bir sıkı sarılacağım.
Mezar taşı göndermiş bu nasil bir psikopatliktirİntihara kalkışma olmuştur ama ölmemiştir. Zaten meylettirdin demiş ablası.
Şu ana kadar çoktan şikayet ederdim benim korkacak bir şeyim yok ama ailem tam bir ilginç insanlar güruhu. Böyle bir şey olduğunu bilseler dışarı adım atamam, okula dahi göndermezler. Utanarak yazıyorum inanın ama ne yazık ki böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?