- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Az önce biriyle konustumda esı hep panık olup kalıyormus.Acaba bu panıgı nasıl atlatırım?Korkacak birşey yok bunda bol bol pratik ve kendini vererek dikkat ederek yapılamayacak birşey yok
Çok pratikle atacaksın başka yolu yok malesefAz önce biriyle konustumda esı hep panık olup kalıyormus.Acaba bu panıgı nasıl atlatırım?
Öyleleriyle bu süreçte çok muhabbet etme. Psikolojik olarak yorma kendini.Az önce biriyle konustumda esı hep panık olup kalıyormus.Acaba bu panıgı nasıl atlatırım?
Pratık yapıcam her fırsatta.Ama esı suruyormuş sınava gelınce yapamıyormusÇok pratikle atacaksın başka yolu yok malesef
Normalde panik degılım.Sogukkanlıyım hatta.Ama iş mulakatına falan gırınce heyecanlanmıstım.İlk araba surdugumde suruyorum dıye bagırdım :) Sonea baktım suruyorum muzık falan acmıstım kapattırdılar :)Manuel araba mı
Otomatik araba mı
Eğer otomatikse bana göre dünyanın en basit işi.
Manuel ise zor ama yapilamayacak gibi de degil.Sadece daha fazla pratik istiyor.
Ben panik olayinin insan fitratı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gündelik hayatinizda panikseniz, arabada da panik olursunuz.
Gündelik hayatinizda sakin ve rahatsanız arabada da öyle olursunuz.
Bu işi dünyadaki hemen herkes yapabiliyor. Bu demektir ki üstün bi zeka ya da yetenek istemiyor. Siz de yapabilirsiniz. Bu kadar basit.
Yokuş ve parj etme cok zormus.Kursa ılaveten erkek arkadasımda gosterecek.Süreklı snava gırecegım yerd epratık yapıcamBen de bu sene manuel aldım.
Abartıyolar o kadar zor birşey değil sadece sakin olman gerekiyor ve bol bol pratik yapmalısın.
Zor birşey olsaydı bu kadar insan kullanamazdı.
Ben de senin gibi çok korkuyordum geçemezsem diye ilk seferde geçtim :)
Kendini kasma, rahat ol gayet kolay emin olabilirsin :)
Kuzenım sen panıksın alamazsın dıyor.Herkese ınat almak ıstıyorum.Gerekırse özel ders alıcamBen de bu sene manuel aldım.
Abartıyolar o kadar zor birşey değil sadece sakin olman gerekiyor ve bol bol pratik yapmalısın.
Zor birşey olsaydı bu kadar insan kullanamazdı.
Ben de senin gibi çok korkuyordum geçemezsem diye ilk seferde geçtim :)
Kendini kasma, rahat ol gayet kolay emin olabilirsin :)
Ben de sınavdan önce bayaa calısıcam.Erkek arkadasım gostecek 1 2 özel derste dusunuyorum.Kımseyle bu konuyu konusmayayım herkes zor dıyorSınavı geçemeyenlerin çoğu ya yokuşta arabayı kaldıramıyor ya da parkta başarısız oluyor demişti bana sürücü kursunun sahibi. O yüzden ben eğitimde aldığım dersler bitince kendi arabamızla sınavda park yapacağım yere gidip kendim çalışmıştım biraz. Yokuşta arabayı kaldırmak da o kadar kolay ki korkulacak hiçbir şey yok yani. Yarım debriyajı tam olarak anlayana kadar arabayı stop ettirirsiniz ama anladıktan sonra çok rahat kaldırırsınız arabayı.
Şu an kaygılarınızın olması normal bence, dersleri aldıkça geçer bunlar. :) Sınavda ister istemez gergindim ama sonuçta öğrendiğim şeyleri yapacaktım yani size elma gösterip armutu sormuyorlar. Sınava gireceğiniz parkurda çalışıyorsunuz hep. Yıllardır o yollarda sürüyormuşsunuz gibi düşünün. :)
Beyinden bitiyor o bayan süremiyor sınavda diye sende yapamayacaksın anlamına gelmez . Kendini yapacağım diye şartlaPratık yapıcam her fırsatta.Ama esı suruyormuş sınava gelınce yapamıyormus
Beyinden bitiyor o bayan süremiyor sınavda diye sende yapamayacaksın anlamına gelmez . Kendini yapacağım diye şartla
Benim gittiğim kursta hocam çok iyi denk geldi. Park etmenin falan hep kolay yollarını gösterdi kurstaki hocanı iyi seç çok önemliYokuş ve parj etme cok zormus.Kursa ılaveten erkek arkadasımda gosterecek.Süreklı snava gırecegım yerd epratık yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?