- 20 Haziran 2024
- 1.712
- 2.107
- 53
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yere yazmısım pardon ablaTeşekkür ediyorum
En güzeli onlar kullansın sen arkada yat keyfini çıkar
Ne soruyorsunuz? Ehliyetiniz olmadan ne babanızın arabasını kullanabilirsiniz ne de karavan.
Ehliyet alcaktım annem istemedi ya yazın alıyordum aslında ama off yaheee olur niye olmasin
babanin arabasina takarmissin. polise dersin "evet bu arabadayim ama aslinda karavandayim"
Abim öğretmişti biraz ama ben heycan lı biriyim ya offfKaravanı çekeceğin arabayı kullanman için ehliyet gerekli
Karavanı çekeceğin arabayı kullanman için ehliyet gerekli
Karavanı çekeceğin arabayı kullanman için ehliyet gerekli
Ayrıca çekme karavan için iyi bir sofor olman lazım acemi soforun yapabileceği iş değil
Dilimin ucuna geleni soylememeliyimAmi alacam küçük araba
OffffDilimin ucuna geleni soylememeliyim
Dilimin ucuna geleni soylememeliyim
Dilimin ucuna geleni soylememeliyim
Allahini seversen sen trafige falan cikma. Ilk cikisinda birilerini ezersin.Ehliyet alcaktım annem istemedi ya yazın alıyordum aslında ama off ya
Belki polis sevgilim olur onu kaparım belli mi olurheee olur niye olmasin
babanin arabasina takarmissin. polise dersin "evet bu arabadayim ama aslinda karavandayim"
İQ den geçerim merak etme senAllahini seversen sen trafige falan cikma. Ilk cikisinda birilerini ezersin.
Gerci ehliyette artik iq testi şartı geldi diye biliyorum.
Arac ehliyeti alirsin da cezai ehliyet, supheli.İQ den geçerim merak etme sen![]()
Öneki ne ya anlamadımArac ehliyeti alirsin da cezai ehliyet, supheli.
Harbimi sinizSatayım sana bende cekme karavan var
Aaa ozmn onu alsamHayır Karavan ehliyeti de var
Cezai ehliyet, yani akıl sağlığı ve akli melekeleri yerinde olanlarin yaptıklarından sorumlu tutulmasi. Sende yoktur muhtemelen merak etme sen.Öneki ne ya anlamadım
Tm sende çok varCezai ehliyet, yani akıl sağlığı ve akli melekeri yerinde olanlarin yaptıklarından sorumlu tutulmasi. Sende yoktur muhtemelen merak etme sen.