- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Motor becerileriniz iyiyse ve dikkat dağınıklığınız yoksa sorun olmaz. Başkası panik oldu diye siz de olacaksınız anlamına gelmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Normalde zaten panik biriyseniz işiniz zor, ance çok çok pratik yapıp yılların şoförüymüş gibi özgüven yaparsanız rahatlarsınız.Ben sürüşten üç kez kaldım hep panik olduğum için.Hatta sakinleştirici içmiştim ama işe yaramadı.Hoca sağa diyor ben sola gidiyorum sonuncuda yolun ortasında fren yapıp pes etmiştim.Daha sonra kursu tekrar ettim,bolca pratik yaptım ve 4. ye ehliyeti aldım:).Ehliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Ben de sınavdan önce bayaa calısıcam.Erkek arkadasım gostecek 1 2 özel derste dusunuyorum.Kımseyle bu konuyu konusmayayım herkes zor dıyor![]()
Heyecan ve panik olmazsan her turlu alirsin yoksa birakiyolar her seferinde para paraEhliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Otomatik aldım ben, çok basitti. Artık manuele gerek yok bence..[/QUOT
Ehliyet o şekilde alınıyo mu yani istersen manuel istersen otomatik
Ben daha öncede öyle bişey duymuştum.eşime söyledim.saçmalama öyle seymi olur dedi.bütün ehliyetler manuel arabaya göre verilşr dedi![]()
Ben özel ders aldım daha profesyonel birinden öğrenmek için. Iyi de öğretti sağolsunEhliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Herkes panik olmazki.. ben ilkinde heyecan yapmistim ikincide aldim sukur..Az önce biriyle konustumda esı hep panık olup kalıyormus.Acaba bu panıgı nasıl atlatırım?
Benimde haftaya direksiyon sınavım varlütfen kurs ve hoca seçiminizi çok araştırarak yapın, hocalar çok sert üslupla davrandıkları için 7 ders sadece stres ve istop ettirmeyle geçti benim, şimdi sınava kadar ek ders alacağım(kurstaki sakin bir hocayla) mecbur fakat ek derslerin ücreti de öyle az bir şey olmuyor bu yüzden araştırırsanız çok daha iyi olur.