Ehliyet almak çok mu zor?

Iyi bir kursa gidip duzenli pratik yaparsaniz basarirsiniz.Benim hocam cok relax bir hatundu .Onun rahatligi bana da gecti sinavi tek seferde gectim .Cok eglenceliydi kurs dönemi de .

Bir de sunu unutmayin .El goz ayak koordinasyonu lazim .Bu üçgen icin bedeninizi yonetmeyi ogrenmelisiniz .Kulağınız hocada olmali .Ben ilk basladigimda baskalarinin sürüşlerini de gozlemlemek icin katiliyordum derse .Hoca baskasina anlatırken kendi hatalarinizi daha rahat görebiliyorsunuz.

Hic de zor degil. Sadece kursun direksiyon dersi yetmezse ekstra ozel ders alin. Ben kendimi tam hazir hissetmek icin ozel ders almistim, pratigim artmis oldu.

Ehliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Ehliyet için kursa yazılıcam ama korkuyorum.Direksiyon sınavında heyecan yapmamak için ne yapmalı?
Normalde zaten panik biriyseniz işiniz zor, ance çok çok pratik yapıp yılların şoförüymüş gibi özgüven yaparsanız rahatlarsınız.Ben sürüşten üç kez kaldım hep panik olduğum için.Hatta sakinleştirici içmiştim ama işe yaramadı.Hoca sağa diyor ben sola gidiyorum sonuncuda yolun ortasında fren yapıp pes etmiştim.Daha sonra kursu tekrar ettim,bolca pratik yaptım ve 4. ye ehliyeti aldım:).

Heyecan için en fazla düşük bir antidepresan alınabilir ama bünyen alışık değilse tavsiye etmem..

Ben derslerde gayet iyiydim ama ilk direksiyon sınavımdan kalmıştım. Ben ve oğlum hastaydık çok kötüydüm. Kalmak süpriz olmamıştı.

İkinci sınavdan önce bir ders gördüm ve çok rahattım. O rahatlık ve özgüven sayesinde geçtim..

Manuel ile 3 sınavdan geçemezsen otomatik için giriliyor diye biliyorum..

Trafiktekiler senden daha zeki değil. Zaten zeka işi değil özgüven ve pratik işi bu. Kendine güven.

Ben de sınavdan önce bayaa calısıcam.Erkek arkadasım gostecek 1 2 özel derste dusunuyorum.Kımseyle bu konuyu konusmayayım herkes zor dıyor :KK43:

Bu tip insanları hep duyarsın hemen kendine yorup ümitsizliğe kapılma.
Benim ikinci sınavımda benimle birlikte giren 2 kız daha vardı.
Benden önceki kalmıştı aşırı stres yapıyormuş. Doğal olarak morali bozuktu.

Böyle düşünürsen çok etkilenir yenik başlarsın.
Erkek arkadaşın güzel öğretemezse onunla da çalışma. Erkeklerin çoğu kötü öğretmendir. Tecrübesizliği anlamazlar..

Sınavlarda kurs öğretmenleri de yönlendirir az çok. Normalde çok konuşamazlar ama tüyo verirler..

Ben gecen yil aldim. Manuel ders haricinde kendi arabanla pratik yapınca iyi oluyor ben yazili direksiyon tek sinavda geçtim

Benimde haftaya direksiyon sınavım var:( lütfen kurs ve hoca seçiminizi çok araştırarak yapın, hocalar çok sert üslupla davrandıkları için 7 ders sadece stres ve istop ettirmeyle geçti benim, şimdi sınava kadar ek ders alacağım(kurstaki sakin bir hocayla) mecbur fakat ek derslerin ücreti de öyle az bir şey olmuyor bu yüzden araştırırsanız çok daha iyi olur.

hiç gözünde büyütme çok kolay bir şey öğrenene kadar o kadar keyifli ki, yaptığın yanlışlara gülüp geçiceksin öğrendikten sonra pek keyfi kalmayacak :)

Kompleks sahibi kadın hocalarla çalışma. En önemli tavsiyem bu.:sinirli:

Hocanı iyi seçtikten sonra gerisi kolay.Diğer kursiyerler kullanırken aracı dikkatli izle.Onun da faydası oluyor.

Ben ilk sınavda geçtim.O kadar zor değil.Başarılar:KK66:

Otomatik aldım ben, çok basitti. Artık manuele gerek yok bence..[/QUOT
Ehliyet o şekilde alınıyo mu yani istersen manuel istersen otomatik
Ben daha öncede öyle bişey duymuştum.eşime söyledim.saçmalama öyle seymi olur dedi.bütün ehliyetler manuel arabaya göre verilşr dedi:KK43:

Benimde haftaya direksiyon sınavım var:KK43: lütfen kurs ve hoca seçiminizi çok araştırarak yapın, hocalar çok sert üslupla davrandıkları için 7 ders sadece stres ve istop ettirmeyle geçti benim, şimdi sınava kadar ek ders alacağım(kurstaki sakin bir hocayla) mecbur fakat ek derslerin ücreti de öyle az bir şey olmuyor bu yüzden araştırırsanız çok daha iyi olur.

Keşke hoca değişimi isteseydiniz. Sonuçta para ödüyorsunuz oraya böyle bir hakkınız var..

Ben de sizin gibiyim perşembe e test var inşallah geçerim sonrası da direksiyon daha hiç direksiyona dokunmadım bile Allahım umarım geçerim 2. sınava para vermek istemiyorum :(:(

Back
X