Öncelikle başarılar diliyorum,Ben ehliyetimi şubatta aldım ekim gurubundaydım,daha direksiyon kursuma başlamadan eşimle bir iki çalışarak evimizden 5 km uzak olan merkezi biryere ben sürerken(eşimle,kızımda arabada) sağa dönmem gerektiğini eşim aniden ve bağırarak söylediği için kaza yaptım orta refüje girdik araba yan yattı ön düzen paramparça oldu,çok şükür kimseye birsey olmadı ama eşimin kazadan sonra dediği ilk şey sen artık ehliyette alamassın korkarsın! asla dedim bunun korkum olmasına izin vermiyeceğim ehliyetimide alıcam çokda iyi bir şoför olucam.ocakda sınava girdim deli gibi fırtına vardı o gün.Ben süremey başladığımda önümü göremıyordum ve ayaklarım titremekden ziyade resmen gaza tak tak vuruyordu.hep dua ettim derin nefes aldım.şansıma hocada iyiydi ve geçtim ama buna rağmen eşim arabayı bana vermiyordu.geçen çarşamba günü o izinliydi uyuyordu bende işe gidecem sessızzce hazırlanıp arabayı kaçırdım işe gittim öğlen arkadaşımı ziyarete gittim akşamda kızımı okulundan alıp eve döndüm,eşden ve babadan araba öğrenemessın bıldığın şeyi unuttururlar adama,bıraz kendıne güveniyorsan kendı başına çalış,eğer ben aldıysam -kı kurs hocası bıle bır arkadaşa demış o geçtiyse herkes gecer.sakın olmak bırıncı şart.kazanırsın canını sıkma.