Bayanlar bu saglık raporunu aile hekimleri veriyor mu? İnternetten kesin bi bilgi bulamadım, saglık ocagından saglık raporu alan oldu mu aranızdan? Simdiden tesekkur ederim
Ben 2010 da aldm sip die verdi doktor annem basvuru yapti gecen ay sistem değişmiş birsuru doktora gdip rapor aliyorsn aile hekimine götürüp onaylatiyorsn zaten aile hekimi nereye gitmen gerektgini söylüyor ilk once aile hekimine gitmeni tavsiye ederim
Bayanlar bu saglık raporunu aile hekimleri veriyor mu? İnternetten kesin bi bilgi bulamadım, saglık ocagından saglık raporu alan oldu mu aranızdan? Simdiden tesekkur ederim
3 hafta önce aldım gidiyosun aile heliöine ehliyet için sağlık raporu istiyorum diyosun sen otururken o hazırlıyor sadece gözlül falan takıyor musun gibi bi kaç soru soruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana aile hekiminden alınan sorun rapor sonradan sorun çıkarıyor demişti sürücü kursuna yazıldığım adam. özel olarak ehliyet için sağlık kontrolü yapan poliklinikler varmış onlardan birine yönlendirdi. ama aile hekiminden alsam da olurdu diye düşünüyorum para ödeyerek kazık yedim galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Taze ehliyetli biri olarak, ben de aile hekiminden aldim, ama benimki pek vermeyi tercih etmiyor normalde mesela, cunku rapor işi ciddi iş, o raporu vererek sorumluluk aliyor bir bakima. Meslek itibariyle tanidik olduğu icin ben kolay aldim ama hepsi vermez diye tahmin ediyorum ben olsam ben de vermezdim herhalde.