Ehliyet icin saglık raporu

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
Bayanlar bu saglık raporunu aile hekimleri veriyor mu? İnternetten kesin bi bilgi bulamadım, saglık ocagından saglık raporu alan oldu mu aranızdan? Simdiden tesekkur ederim

Ben de sağlık ocağından aile hekiminden aldım.

Saglik ocagi veriyor ama ehliyet icin tam tarama gerekiyor ya ozelden alican yada devlet hastanesinden goz taramasi sinir taramasi yapilacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 2010 da aldm sip die verdi doktor annem basvuru yapti gecen ay sistem değişmiş birsuru doktora gdip rapor aliyorsn aile hekimine götürüp onaylatiyorsn zaten aile hekimi nereye gitmen gerektgini söylüyor ilk once aile hekimine gitmeni tavsiye ederim

Ben yeni aldim sağlık ocağindan sadece göz taramasi yapip veriyolar zaten

Bayanlar bu saglık raporunu aile hekimleri veriyor mu? İnternetten kesin bi bilgi bulamadım, saglık ocagından saglık raporu alan oldu mu aranızdan? Simdiden tesekkur ederim

3 hafta önce aldım gidiyosun aile heliöine ehliyet için sağlık raporu istiyorum diyosun sen otururken o hazırlıyor sadece gözlül falan takıyor musun gibi bi kaç soru soruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana aile hekiminden alınan sorun rapor sonradan sorun çıkarıyor demişti sürücü kursuna yazıldığım adam. özel olarak ehliyet için sağlık kontrolü yapan poliklinikler varmış onlardan birine yönlendirdi. ama aile hekiminden alsam da olurdu diye düşünüyorum para ödeyerek kazık yedim galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha yeni bu ay içerisinde aldım ehliyetimi ve sağlık raporunuda gittim 5 dakikaya aile hekiminden aldım ve hiçte sorun çıkmadı :44:

Taze ehliyetli biri olarak, ben de aile hekiminden aldim, ama benimki pek vermeyi tercih etmiyor normalde mesela, cunku rapor işi ciddi iş, o raporu vererek sorumluluk aliyor bir bakima. Meslek itibariyle tanidik olduğu icin ben kolay aldim ama hepsi vermez diye tahmin ediyorum ben olsam ben de vermezdim herhalde.

2 hafta önce bende aile hekimim den aldım. her hangi bir sağlık sorunun var mı? görmen de bir sıkıntı var mı dedi. ve yazıp verdi

aile hekimi göz muayenesi istiyor o raporla aile hekimine gidip alabiliyosun ehliyet için sağlık raporunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…