Ehliyet konusu

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Kizlar ehliyet icin kursa kaydolmak istiyorum. Esim arabamiz olmdadigi icin suan icin istemiyo. Araba olmadan ogrenemiyecegimi. Sinavlardan kalinca her seferimde sinav parasi vermem gerekecegi icin arabayi alinca sana ogretirim ole basvurursun diyo. Etrafimda arabasi olmadan ehliyet alan cok fazla arkadsim var. Hem arabayi aldigimizda ehliyetim hazir olsun istiyorum

Gittiğiniz kursta masa başı ehliyet verilmiyor ki kuzum zaten. Kaç kere eğitime gidiyorsun. Bu direksiyon diyip sınava sokan kurs olur mu hiç. Sınavdan geçene kadar eğitmenler hep dibinde son ana kadar. Bence al kaybedeceğin birşey yok. Hem her geçen gün şartlar ve koşullar daha da ağırlaşıyor zorlaştırıyorlar

Kizlar ehliyet icin kursa kaydolmak istiyorum. Esim arabamiz olmdadigi icin suan icin istemiyo. Araba olmadan ogrenemiyecegimi. Sinavlardan kalinca her seferimde sinav parasi vermem gerekecegi icin arabayi alinca sana ogretirim ole basvurursun diyo. Etrafimda arabasi olmadan ehliyet alan cok fazla arkadsim var. Hem arabayi aldigimizda ehliyetim hazir olsun istiyorum
Arabaniz olsa da esiniz calistiracak mi bakalim. Zaten arabalari pek kiymetli oluyor, aman frene yavaş bas, vitesi yumusak gecir diye insanda heves birakmiyorlar.
Kursta ilk sinavda gecemezseniz ikincide gecersiniz, olmadi bikac saat ders alirsiniz. Ehliyeti alinca da otomatik bir araba alin, ertelemeyin ehliyeti

Birkac yil icinde arada alma planiniz varsa baslayabilirsin aslinda.
Ben o kadar cok ders aldim ki, zaten ehliyeti alinca arabayi her türlü kullanabiliyor olman lazim
Yurt disinda aldim ben bir de ehliyeti,cok zor aldim ama aldiktan hemen sonra da kullanmaya basladim
Bir de trafik güvenligi acisindan derslerde ögrenin, esiniz size ne kadar ögretebilir
Tehlikeli buluyorum yani, ha trafige kapali bir yer olsa tamam da , yanlislikla fren yerine gaza bastin acemilikten diyelim, yeni arabayi cizdirme durduk yere
Derslerde ögretmen de Kontrol ediyor ayagiyla herseyi, kendi arabanda bu olmayacak

Bence alın gün geçtikçe şartlar iyice zorlaşıyor, hem aday sürücülük kısmını da başlatmış olursunuz. Araba aldığınızda da ehliyetiniz hazır olmuş olur. Gönül rahatlığıyla kullanırsınız.

Bence alın gün geçtikçe şartlar iyice zorlaşıyor, hem aday sürücülük kısmını da başlatmış olursunuz. Araba aldığınızda da ehliyetiniz hazır olmuş olur. Gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
Haklisimiz gun gectikce maddi man evi zorlasiyo

1 yil icide araba almayo dusunuyoz 40 50 binde olsa ayagimiz yerden kessicek.
Birkac yil icinde arada alma planiniz varsa baslayabilirsin aslinda.
Ben o kadar cok ders aldim ki, zaten ehliyeti alinca arabayi her türlü kullanabiliyor olman lazim
Yurt disinda aldim ben bir de ehliyeti,cok zor aldim ama aldiktan hemen sonra da kullanmaya basladim
Bir de trafik güvenligi acisindan derslerde ögrenin, esiniz size ne kadar ögretebilir
Tehlikeli buluyorum yani, ha trafige kapali bir yer olsa tamam da , yanlislikla fren yerine gaza bastin acemilikten diyelim, yeni arabayi cizdirme durduk yere
Derslerde ögretmen de Kontrol ediyor ayagiyla herseyi, kendi arabanda bu olmayacak

Gittiğiniz kursta masa başı ehliyet verilmiyor ki kuzum zaten. Kaç kere eğitime gidiyorsun. Bu direksiyon diyip sınava sokan kurs olur mu hiç. Sınavdan geçene kadar eğitmenler hep dibinde son ana kadar. Bence al kaybedeceğin birşey yok. Hem her geçen gün şartlar ve koşullar daha da ağırlaşıyor zorlaştırıyorlar
[/QUOTE haklisin kuzum basvurucam bu 2 ay icinde.

Başvurun bence.
Ehliyet alma sorununuz ortadan kalkar ve aldıgınızda da kullanmaya başlarsınız yavaş yavaş.
Ben ehliyeti arabamız yokken aldım ve iyikide aldım diyorum.
1.5 senedir aktif kullanıyorum.

Alın ya da almayın diyemiycem ama arabanız olunca asla eşinizden araba öğrenmeyin. Eşim çok sakin, asla bana küfür etmeyen, bir şey sorduğum zaman her seferinde sakince cevap veren biri. Araba sürerken malesef debriyaj gaz ayarını yapamayıp arabayı 3 4 defa üst üste stop ettirdiğimde adamın içinden hulk çıkmıştı. Sonra da "vallahi o an ne dediğimi hatırlamıyorum nolur küsme" diye dil döktü saatlerce. Kursta zaten 14 saat falan ders alıyorsunuz. Biraz dikkatli olursanız çok güzel öğrenirsiniz.

Eşiniz saçma düşünüyor. Zira size zaten en az 1,5-2 saat her hafta direksiyon dersleri verilecek.
Güzergâhta 5 tur atıyorsunuz. 3 çeşit park öğretiliyor. Derslerin hepsine katılırsanız bence yaparsınız.
Kurs hocaları sınavdan önce başka tip araçla çalışmamayı tavsiye eder ayrıca.

Ben arabamız yokken aldım ehliyeti. İlk sınavda kalmıştım ama hatam çoktu, hastaydım vs.
İkinci sınavdan önce 1 ders gördüm ve o haftasonu çok rahat kullanıp geçtim.

Sınav ücreti de öyle verilemeyecek bir para değil. Ben eşimin gerek yok lafına kanıp 2 sene kaybetmiştim.
Araba kullanabilmek özgürlüktür. Kimseye minnet etmemektir. Zamanınızı değerlendirin..

Arkadaşlarım 18 yaşına girer girmez ehliyet aldılar ben yıllarca arabamız yok diye alamam diye düşündüm. Nişanlım bir kez olsun teşvik etmedi sonra sonra diye diye en son iki sene önce aldım. Ve bir Allah ın kulu yardımcı olmadı, direksiyona ilk kez kursta dokundum diyebilirim :D ama ilk sınavda geçtim. İyi ki de almışım. Ben gösteririm diyenler hep lafta kalıyor. Aklındayken yap bence sonrasında hayat bu başka şeyler çıkabilir.

Eşiniz saçma düşünüyor. Zira size zaten en az 1,5-2 saat her hafta direksiyon dersleri verilecek.
Güzergâhta 5 tur atıyorsunuz. 3 çeşit park öğretiliyor. Derslerin hepsine katılırsanız bence yaparsınız.
Kurs hocaları sınavdan önce başka tip araçla çalışmamayı tavsiye eder ayrıca.

Ben arabamız yokken aldım ehliyeti. İlk sınavda kalmıştım ama hatam çoktu, hastaydım vs.
İkinci sınavdan önce 1 ders gördüm ve o haftasonu çok rahat kullanıp geçtim.

Sınav ücreti de öyle verilemeyecek bir para değil. Ben eşimin gerek yok lafına kanıp 2 sene kaybetmiştim.
Araba kullanabilmek özgürlüktür. Kimseye minnet etmemektir. Zamanınızı değerlendirin..
Bu 2 icinee basvurumu yapicam esimle konustum ;) cocukluktan beri hayalim araba kullanmak.

Back
X