ehliyet panik korku

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
32
ehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor :KK43:
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum :KK43:
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves :KK43:
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??

2016 ya kadar yen derim korkunu çünkü stajyer ehliyet geliyor!! Çok uğraşırsın..
Ayrıca sınavları geçecek kadar çalış öğren .. otomatik kullanırsın çooookkkk kolayy :))) Kendi kendine gidiyor zaten..
evet o yüzden acele etmek istiyorum ama bu kahrolası korku :KK43:
otomatik çok kolaymış evet ama ehliyeti alırken düz fites :KK43:

benım bu ayın 25de yazılı sınavım var
kullanıyorum sorun degıl ama araba otomatık degıl durdummu kaldıramıyorum 10 kere stop ettırıyorum arabanın beynını yıcem bu gıdısle

yok ne korkuosun cnm :KK70: bence kursa baslamadan zaten oturma direksyon arkasina tabiiki yanliz basina yapamazsin :KK70: kendi kendini korkutma :KK70:
Vallah bende korkuyordum baya bi soguk ter akiyordu bütün sirtimdan :KK70:
Sokagi ortaliyamiyordum bile yani solda oturdugum icin hahahahahaha ayyy :KK70:
Yaparsin yaparsin ... araba sürmek insana bi hürlük veriyor ve coook eglenceli :)):KK76:

Şimdi stajyer değilmi bn öyle bilyrm ay bilseydim bu sene geliştrir alırdım B'nimde sınav korkum var yazılı direksiyon bi şklde uzman dersle alırım da yazılıdan korkuyrm okul çağımdan beri sınav fobim var:KK43:

benım bu ayın 25de yazılı sınavım var
kullanıyorum sorun degıl ama araba otomatık degıl durdummu kaldıramıyorum 10 kere stop ettırıyorum arabanın beynını yıcem bu gıdısle
bidahaki sınav ne zaman haberin varmı ?
ne kadar süre önceden kayıt yaptırıyosun :KK43:

yok ne korkuosun cnm :KK70: bence kursa baslamadan zaten oturma direksyon arkasina tabiiki yanliz basina yapamazsin :KK70: kendi kendini korkutma :KK70:
Yaparsin yaparsin ... araba sürmek insana bi hürlük veriyor ve coook eglenceli :)):KK76:
sendede mi vardı yani korku :) nasıl attın üzerinden lütfen taktik ver bana yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadar hevesliyim :KK70:

bidahaki sınav ne zaman haberin varmı ?
ne kadar süre önceden kayıt yaptırıyosun :KK43:
işte 2 hafta öncemi 3 hafta öncemi ne kayıt son gunuydu son gunu gece 10 da kayıt oldum :KK70:
bu hafta sonu dıreksyon derslerım baslıyor
25 sınav herhalde temmuz gıbı ehlıyetı alırım
bendede coluk cocuk koca ev ıs var ben hıc calısamıyorum o kıtaba
buarada araban varmı?
benım var ogrenmem adam gıbı kullanmam sart farz utanıyorum artık

işte 2 hafta öncemi 3 hafta öncemi ne kayıt son gunuydu son gunu gece 10 da kayıt oldum :KK70:
bu hafta sonu dıreksyon derslerım baslıyor
25 sınav herhalde temmuz gıbı ehlıyetı alırım
bendede coluk cocuk koca ev ıs var ben hıc calısamıyorum o kıtaba
buarada araban varmı?
benım var ogrenmem adam gıbı kullanmam sart farz utanıyorum artık
babamın arabası var az buçuk benimde sayılır :KK70:
diyorum ki biraz öğrenmiş olsam gerek sınavda gerekse direksiyonda sıkıntı çekmem hemde heyecanımı kırmış olurum ?
ağustosta sınav var diye biliyorum bende bakalım halledersem ki kesin olucak gibi kursla konuşup kaydımı yaptırıcam inşallllahhhh

ehliyetimi almak rahat rahat araba kullanmak istiyorum.
kursa gitmek sorun değil sınavdanda korkmuyorum ama
arabaya binince bende heyecan başlıyor :KK43:
nereye bakacağımı şaşırıyorum titriyorum :KK43:
kursa gitmeden birazcık pratik olsun arabaya alışıyım diye
arada oturuyorum ama yapamadığımı görünce vazgeçiyorum hevesim kırılıyor
birgün bende usta şoför olup trafiğe çıkabilecekmiyim?
müzik açık olduğu halde panik yapmadan rahat rahat arabamı kullanabilecekmiyim ?
ya yapamazsam olmazsa hep içimde kalırsa bu heves :KK43:
üzerimden nasıl atıcam korkularımı ??
Ahanda aynı ben. 2008 de İzmirde ehliyetimi almaya çalışırken aynı bu durumdaydım. Araba kullananlar bana uzaydan gelmişler gibi geliyordu ki Allahtan yakınlarımda kullananlar vardı ve ben onların uzaydan gelmediklerini kendime hatırlatabiliyordum :-) 2008 de aldım ehliyetimi koydum bir kenara. ( o güne kadar nefes egzersizleri yaptım ama, stresimi yenebilmek adına) ehliyet için direksiyon sınavımda arabadan inice tüm kaslarımın kasıldığını ve bir hafta kas ağrısı çektiğimi hatırlıyorum:-) Şimdi yaklaşık 1,5 yıldır araç kullanıyorum. Müziğim açık, yollar benim. Sohbetimide edebiliyorum kurallar çerçevesinde :KK66: Bu süreçte kullandığın aracın ve kendine olan güveninin çok büyük rol oynadığını farkettim. Aracım hyundai getz, kullanımı çok rahat. Kendime güvendiğim sürecede herşey çok güzel. Sende bu günleri göreceksin yeterki birazcık cesaret :cool:

sokagı ortalarım ama sola yanasamıyorum araba dusecek gıbı gelıyor yanı kenarda gıttıgımı sanıyorum ama ortadan yaylanıyorum

sendede mi vardı yani korku :) nasıl attın üzerinden lütfen taktik ver bana yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu kadar hevesliyim :KK70:

cok korkuyordum ... hatta hoca diyordu ki her defasinda: Yagmur biraz hizli sür :KK70: Yagmur direkysonu eve götürcen heralde :KK70: Tirnaklama arabami :KK70: hahahahahaha
Vallah hic düsünmedim :KK70: oturdum oraya korka korka basladim sonradan aciliyorsun zaten ... kendimce düsündüm ki: Parayi ödüyorum nasil olsa hocada benim tempoma uyum saglayip öyle ögretti araba sürmeyi :)) Basaricaksin cok eminim :)) Araba sürmek o kadar eglenceli kiiiiii ! Kesinlikle deger! Ve söyle bi düsün... eger ilerde bir cocugun olursa esin iste e seninde ve cocugun hastalandi (alah korusun) ... haydeeee gece gece kimden yardim isticeksin? Böylece alirsin cocugunu atlarsin arabana hastaneye gidersin kimsenin agiz kokusunu cekmeden :))

A

iyi bu kış alayım yazın direksiyon geliştirip yazılıda çalışıp girim bari geçen sene bu yıl oluck dendi hemn bi dahaki ay başlıyım direksiyona
aynen sakın fırsat kaybetme mutlaka al bu sene .)
bende kararlıyım ne kadar heyecanlı olsamda bu sene aldım aldım bidaha alabileceğimi sanmıyorum :KK70:
zaten kendime gaz veriyorum :KK70:
o kadar kişi sürüyor magandalar trafik canavarları neyim eksikmiş onlardan :KK70:
öyle bir şoför olucam ki benimle dalga geçen herkes ustalığımı konuşucak :KK70:

cok korkuyordum ... hatta hoca diyordu ki her defasinda: Yagmur biraz hizli sür :KK70: Yagmur direkysonu eve götürcen heralde :KK70: Tirnaklama arabami :KK70: hahahahahaha
Vallah hic düsünmedim :KK70: oturdum oraya korka korka basladim sonradan aciliyorsun zaten ... kendimce düsündüm ki: Parayi ödüyorum nasil olsa hocada benim tempoma uyum saglayip öyle ögretti araba sürmeyi :)) Basaricaksin cok eminim :)) Araba sürmek o kadar eglenceli kiiiiii ! Kesinlikle deger! Ve söyle bi düsün... eger ilerde bir cocugun olursa esin iste e seninde ve cocugun hastalandi (alah korusun) ... haydeeee gece gece kimden yardim isticeksin? Böylece alirsin cocugunu atlarsin arabana hastaneye gidersin kimsenin agiz kokusunu cekmeden :))
eveeettt çok haklısın evleninceyi geç suan bile işim olunca saatlerce durakta bekliyorum kalabalık otobüslerden bıktım :KK43:
birazda bu yüzden çok istiyorum

sokagı ortalarım ama sola yanasamıyorum araba dusecek gıbı gelıyor yanı kenarda gıttıgımı sanıyorum ama ortadan yaylanıyorum
ay ehliyetimi yeni almistim :KK70: tam tepeye lamba koymuslar :KK70: hahahahaha arabayi calistiramadim :KK70: arka arkaya sürmeye basladim öbür arabalarda beni solladi hahahahahha bütün tepe boyu arka arkaya sürdüm :KK70: cok utandim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X