- Konu Sahibi beyaz toprak
-
bende geçen sene ehliyetimi aldım kızlar tek tavsiyem çıkmış sorular onları çözün başka hiçbirşey yapmayın bakın görün tek onlar çıkıyor
bende 24 ekim de sınava giricem.sorunsuz bir kalkış yapman ve hızına dikkat etmen yeterli.pek kalan görmedim.motora gelince genelde ateşleme sistemi,şarj sistemi ve motor konuları daha yoğun çıkar.aktarma ve direksiyon kısmı çok sorulmaz tabi bellide olmaz.trafikte geçiş hakları ve tanımlar bölünmüş yol kavşak gibi onları bil.hız sınırları falan çıkar.motordan anlarım.yardım istersen yardımcı olurum canım :)
beyaztoprak ve kristaltane verdiğim linke cvplarınızı bekliyorum
ya link veriyom mesajım gönderilmiyorbayeztoprak ve kristaltane size özel mesajda gönderemiyorum eski rumuzumun parolasını unuttum onunla giremiyorum diye yeniden rumuz aldım uf ya ufff.
açtığım konu sıvavlar kısmında ehliyet sınavındakı soru ve cvplar hakkında cvplarınızı esirgemeyiniz lütfen!!!
evet bugün sınava girdik çok zorlandığımı yada çok kolay geçtiğini söyleyemem orta şekerli umarım başarmışımdır ama denildiği gibi aynı sorular değil çok farklı sorularla karşılaştım hele ilk yardıma hiç çalışmamıştım bakalım haftaya dananın kuyruğu kopacakCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?