• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyetim var amaa..

geriye gitmek için ...................................R

ileri gitmek için.............................. ........D

çalışır halde durmak için(ışıklarda vs.) ..........N

durduğunda ................................................ P

yokuş inerken........................................... 2 bukadarcık

bide kesinlikle sol ayak yok

Ay şimdi bu otomatik vites mi bunun neresi otomatikmiş yaa bildiğin düz vites gibi uğraşıyosun.bu kadar uğraşıyorsan düz al ne farketcek hem daha ucuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay şimdi bu otomatik vites mi bunun neresi otomatikmiş yaa bildiğin düz vites gibi uğraşıyosun.bu kadar uğraşıyorsan düz al ne farketcek hem daha ucuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu şekil karışık gelmiş olabilir ama kullanınca fark edebilirsiniz....vites değiştirme durumu yok aslında D ye alıp dümdüz gidiyorsun yavaşlayıp hızlandığında yani ani durumlarda vites değiştirmek zorunda kalmıyorsun...bende mesela dikkat dağınıklığı var ani yavaşlamam gereken yerde direksiyonu vitesi vs. aynı anda yapamıyordum...arada stop ettiriyordum ..ama otomatikte stop etme derdide yok... dediğim gibi kullan bak oyuncak araba gibi gelir

Araba park halinde iken P dedir vites.
Kontağı sağa çevirin ,göstergeler yanacaktır,onlar sönünce tekrar çevirin ve arabayı çalıştırın.
Sağ ayağınız frene basılı şekilde (sağdaki pedal gaz,soldaki fren) arabanın vitesini P den D ye geçirin ,ayağınızı frenden çekip hafifçe gaza basın(fren ve gaza aynı ayakla basmazsanız karışır,ikisi içinde sağ ayağınızı kullanın) ve artık gidiyorsunuz.
Geri gitmek için aynı şekilde ayağınız frende iken R ye getirin freni.
Arabayı park ettiğinizde ise vitesi tekrar P konumuna getirip bırakın.

İstanbuldaysanız bana manuel araba çalıştırsanız :52::52::52:
Eşim sizin gibi anlatsaydı sökmüştüm şimdiye :9:

insan alıştığı vakit ayrılınca kötü oluyor dımı

Hemde nasıl 5yıl onu kullandık ve ben çok memnundum ama araba büyük ariza çıkardı 14bin lira istedilr eşimde sıfır araba alırım 14 bin fatk verip dedi gercektende öyle oldu.sattık 14bin kredi çekip bunu aldık görüntüsü fln güzel ama otomatık kolay oldugu için kızıma fln bakabiliyordum göz ucıda olda bunda bakanıyorum muhakkak biri daha gelmek zorunda kalıyor yanımıA

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemde nasıl 5yıl onu kullandık ve ben çok memnundum ama araba büyük ariza çıkardı 14bin lira istedilr eşimde sıfır araba alırım 14 bin fatk verip dedi gercektende öyle oldu.sattık 14bin kredi çekip bunu aldık görüntüsü fln güzel ama otomatık kolay oldugu için kızıma fln bakabiliyordum göz ucıda olda bunda bakanıyorum muhakkak biri daha gelmek zorunda kalıyor yanımıA

14 binlik ne arıza çıkarmış öyle...gözüm korktu birden....otomatikten sonra zordur düz vites...şahsen ben otomatikle devam etmek istiyorum...tabi zaman ve şartlar ne gösterir bilinmez bakalım

14 binlik ne arıza çıkarmış öyle...gözüm korktu birden....otomatikten sonra zordur düz vites...şahsen ben otomatikle devam etmek istiyorum...tabi zaman ve şartlar ne gösterir bilinmez bakalım

Şansiman fln gitmiş orjınal servis birde araba alman arabası zaten parcalwr pahalı.sabayıde daha ucuza olur dediler ama benim eşimde asla sanayıye gitmez.keske bizim arabanin o zaman otomatıgı olsaydı

D ileri
R geri
P park hali
N boş. N modda kullanırken dikkat etmelisiniz. yokuş aşağı iseniz araba kayar. N boşa almaktır. ben yokuş aşağı inmek için kullanırım. ama ayağınız frende olmalı yoksa araba uçar.

Birde arkadaşlar kırmızı ışıkta P yada N demişler. P yine mantıklı olabilir de N boşa almak olduğundan ayağınızı frenden çekmemelisiniz. ben ikisinde yapmıyorum sadece frene basıyorum :37:
Bi de düz vitesi öğreneydim eyiydi :51:

Ayyy geliyim nerdeysen bi öğretiyim kocam(uyuz)sattı güzelim otomatık arabami manuel aldı.simdi onuda kullaniyom ama nerde otomatık rahatliği

Manuelde zevkli ama yaa

D ileri
R geri
P park hali
N boş. N modda kullanırken dikkat etmelisiniz. yokuş aşağı iseniz araba kayar. N boşa almaktır. ben yokuş aşağı inmek için kullanırım. ama ayağınız frende olmalı yoksa araba uçar.

Birde arkadaşlar kırmızı ışıkta P yada N demişler. P yine mantıklı olabilir de N boşa almak olduğundan ayağınızı frenden çekmemelisiniz. ben ikisinde yapmıyorum sadece frene basıyorum :37:
Bi de düz vitesi öğreneydim eyiydi :51:

Ehliyet alırken öğrenmişsindir büyük ihtimalle unuttun mu??

Malesef .kıZım2 yaşında ve bizim için zor oluyor .

Hımm o zaman bilemicem bende babamın arabasını gizlice sürmek istiyorum o otomatik olduğu için böyle araştırmalara girdim :D

Hımm o zaman bilemicem bende babamın arabasını gizlice sürmek istiyorum o otomatik olduğu için böyle araştırmalara girdim :D

Bence baban öğretsin sana.çünkü baba kocadan daha iyi öğretiyor kocan arabaya biley olcak diye korkar baba evladına bişey olcakdiye

Bence baban öğretsin sana.çünkü baba kocadan daha iyi öğretiyor kocan arabaya biley olcak diye korkar baba evladına bişey olcakdiye

Babam öğretmeeez çünkü istemiyor sürmemi :D o yüzden kendim başarabilirim

Babam öğretmiyo ki istemiyo sürmemi :D

Back
X