- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
O biraz zor ama muhakak biri olmalı yanında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hımm ama ehliyetim var ki birkaç kezde sevgilim sürdürmüştü ama manueldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O biraz zor ama muhakak biri olmalı yanında
Hımm ama ehliyetim var ki birkaç kezde sevgilim sürdürmüştü ama manueldi
ehliyet henüz almadım kaçak kullanıyorum benbu sene düşünüyorum inşallah sıpamdan vakit bulursam
![]()
Tamaam o zaman kullanırsın inşallah.sevgilinle dene o zaman
bende 2 senedir kullanıyorum ama ehliyet yok. hep niyetleniyoruz bişe çıkıyo. 20 yaşında alcaktım bişey oldu kaldı sonra hamile kaldım önce düşük tehlikesi felan bütün gebeliğimde yattım diyebilirim. sonra işte biraz büyüsün oldu 9 aylık bizde tık yok. şimdide taşınma diyoruz bakalım nezamana kısmetBende 18 buçuk yaşımda aldım :)
Askerde sevgilim.. 😔😣😥
Hım allah kavustursun
bende 2 senedir kullanıyorum ama ehliyet yok. hep niyetleniyoruz bişe çıkıyo. 20 yaşında alcaktım bişey oldu kaldı sonra hamile kaldım önce düşük tehlikesi felan bütün gebeliğimde yattım diyebilirim. sonra işte biraz büyüsün oldu 9 aylık bizde tık yok. şimdide taşınma diyoruz bakalım nezamana kısmetbişe değil bigün yakalanacam
![]()
İstanbuldaysanız bana manuel araba çalıştırsanız
Eşim sizin gibi anlatsaydı sökmüştüm şimdiye![]()
Ahaha:))
İstanbulda olsam seve seve ders verirdim ama malesef değilim..
Tavsiyem ''kocadan hoca olmaz''![]()
öyle deme abla ya ben babamla öğrenecektim bağırmasından bıktığım için bıraktım kocam öğretti![]()
Kızlar dediğim gibi ehliyetim var hemen hemen alalı bir sene olucak fakat otomatik vites kullanmayı bilmiyorum bilen varsa kısaca anlatabilir mi??
bildigim kadarıyla otomatik viteste. vites atmıyosun karışmıyosun yani![]()
Gaz ve frene basıyorsun.İleri geri ve boş seçenekleri var tabi vitesin. Gerektiği durumda gerekli konuma getirirsin. Sen sadece yola ve aynalara direksiyonuna odaklanacaksın. Rahat birşey gerçekten be araba alalı 2 ay olacak ama hala tek başıma çıkmaya çok cesaret edemiyorum. Dışarısı çılgınlarla doluuuuuuuu![]()
Kızlar dediğim gibi ehliyetim var hemen hemen alalı bir sene olucak fakat otomatik vites kullanmayı bilmiyorum bilen varsa kısaca anlatabilir mi??
Otomatik vites benim yeğenime aldığım akülü araba gibi. P N D R vitesleri var. Başlangıç olarak Genelde frene basarak kontağı çevirebiliyosun, sonra vitesi D (drive) konumuna alıp gaza hafifçe basarak ilerliyorsun. Park halinde veya kırmızı ışıkta çok bekleme anında vitesi P(park) konumuna alabilirsin arabayı tamamen durdurcaksan N konumuna almanda fayda var. R konumu da geri vites. Bukadar.
Ama hiç biri bana vitesli arabanın keyfini vermiyorrr![]()
Internette arama yapsanız birsürü anlatım var zaten.
Videolu bile var.