- Konu Sahibi balbebekim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işi o buyuta getirmeyelim..ama çok çok genel ve yaygın bir durum bu..eleştirene kadar ve tutup da burda bunu millete konuşturana kadar annesine yardımcı olsun..mesela kadının hevesine ortak olsun o an için annesinin trafik polisi oluversin bir sıkıntıda cıkmasın..söyle bir konu açsaydı 'kayınvalidem ehliyetsiz araç kullanırken bir cana zarar verdi' Allah açtırmasın öyle konuda, biz burdan kadının arabasını altından mı alacagız sanki Allah aşkına![]()
Hanfendi b...kun üstüne konan bunca sinek yanılıyor olamaz o zaman dimi.... Herkes yapıyor diye doğru kabul edilmemeli.
Örneğin sizin yaptığınızı ben yapmadım, çünkü neden ortada zarara uğradığında hayatları sönecek olan canlar var.
Çok doğru bişey yapmışsınız yani, bide beğenmemişsiniz konuyu, rica ediyorum zaten sizin zihniyetiniz beğenmesin konumu.
bu nasıl bir üsluptur. neden ağzınızı bozuyorsunuz, mahallenizde değiliz.
yok bakın benim demek istediğim. bu ,kurallara uymayalım dedim mi..herkes araç kullansın bilen bilmeyen trafiğe dalsın..birilerinin canı mı yansın dedim.ben sevgili konu sahibinin aslında hiç haz etmediği kayınvalidesinin bulduğu açığını, burda herkese servis ederek..insanlara illaki olumsuz laf söylettirip kendini rahatlatmasına tepkiliyim.
Sana kim diyor yanlışta arkasında ol diye. Anne baba herkes yanlış yapar kimse yanlışında sen hata yaptın ama iyi yaptın demez. Bunu size kim dedi. Hatasını söyle düzeltmek için uğraş çabala diyoruz. Yanlışını düzelt ama şikayet etme el gibi polise diyoruz. Annenide şikayet et aferim maşallah pek bi hayırlı evlat. Öz evladında seni şikayet etsin bi hatanda . Demesi kolay kız. Aile olmak kolay değil. İnanın şikayetten önce çözüm çok. Herkes hata yapar. Sen uyarıcaksın gerekirse gel başka yere gidelim orada sür diyeceksin. Burda birsürü güzel çözüm sunan arkadaş var. Yapmayın etmeyin ya El sizin gibi yapmaz. Çok üzücü durumunuz. Öz anneni şikayet edecek kadar insansın .
Herseyin bir uslubu var . Senin gibi gelin düşman başına kız.
Ya kusura bakmayın söylemeden geçemedim Vijdan değil Vicdan olacak.
Yanlış anlamayın biraz takıntılıyım bu konuda.
Bence şikayet etmeyin Polise çünkü çok acımasız bir durum olur.
Ona kullanmaması gerektiğini söyleyin.
Zaten ehliyet alma arefesindeyse alıştırma amaçlı kullanıyordur, ehliyet sınavı öncesi bunu hepimiz yaptık.
buyrun. bir örnek..kardeşım görumcesı aynı bu sekıl öğrenmeye çalışırken,kucuk erkek kardesıne çarpıp bacaklarını kırmıştı..
Bunu yapan kayınvaliden değil de annen olsaydı aynı özeni gösterir miydin?
Bana bir insanın ehliyetsiz araç kullanmasından rahatsız olmandan daha öte, bunu yapanın kayınvaliden olduğu için seni rahatsız etmiş gibi geldi.
Başlık bile bu düşüncemi onaylıyor.
O yada bu, her kim olursa olsun tabiki ehliyetsiz araç kullanamaz. Bunun için sürücü kursları var, lunaparkta çarpışan otoya binmiyor nihayetinde. Çok istiyorsa hoca tutsun, trafik terörü estirmenin manası yok.
kardeşım görumcesı aynı bu sekıl öğrenmeye çalışırken,kucuk erkek kardesıne çarpıp bacaklarını kırmıştı..
kardeşım görumcesı aynı bu sekıl öğrenmeye çalışırken,kucuk erkek kardesıne çarpıp bacaklarını kırmıştı..
Sana kim diyor yanlışta arkasında ol diye. Anne baba herkes yanlış yapar kimse yanlışında sen hata yaptın ama iyi yaptın demez. Bunu size kim dedi. Hatasını söyle düzeltmek için uğraş çabala diyoruz. Yanlışını düzelt ama şikayet etme el gibi polise diyoruz. Annenide şikayet et aferim maşallah pek bi hayırlı evlat. Öz evladında seni şikayet etsin bi hatanda . Demesi kolay kız. Aile olmak kolay değil. İnanın şikayetten önce çözüm çok. Herkes hata yapar. Sen uyarıcaksın gerekirse gel başka yere gidelim orada sür diyeceksin. Burda birsürü güzel çözüm sunan arkadaş var. Yapmayın etmeyin ya El sizin gibi yapmaz. Çok üzücü durumunuz. Öz anneni şikayet edecek kadar insansın .
Herseyin bir uslubu var . Senin gibi gelin düşman başına kız.
????? siz konuyu anladığınıza eminmisiniz? Yorumunuz kelalaka.
sabah sabah güldürdünüz beni
![]()
Ben yapmadım şahsenYapana da normal gözle bakmam.
Kelimelere bu kadar duyarlı bir insan, insan canına ve tehlikelere duyarsız kalmamalı.
Ya kusura bakmayın söylemeden geçemedim Vijdan değil Vicdan olacak.
Yanlış anlamayın biraz takıntılıyım bu konuda.
Bence şikayet etmeyin Polise çünkü çok acımasız bir durum olur.
Ona kullanmaması gerektiğini söyleyin.
Zaten ehliyet alma arefesindeyse alıştırma amaçlı kullanıyordur, ehliyet sınavı öncesi bunu hepimiz yaptık.
konumu okusaydınız eğer annem olsa bile şikayet ederdim dedim zaten...
(herkeste annen olsa annem olsa :) Allah aşkına neden etmiyim)
1. Birinin evladına çarpacak, ya o sabi, günahsız ölürse, Bunun vijdanı, hem ehliyetsiz araç kullananı hem bunu bilipte ses etmeyen beni yakacak.
2. Asıl bu zaman hapise düşecek.
Laf dinletemiyorsan tek yol buysa denemezmiydin....
ayrıca NickimTam13Harf seninde yorumlarınıda pek bi mantıklı bulurum ama kayınvalidem olması sebebiyle rahatsız olduğumu nereden çıkardın çok merak ettim. :)
Etmicem zaten. Bir arkadaımızın verdiği fikir var birde onu deniycem.
İşte benim teyzemin görümcesinin bilmem nesi :))) ehliyetsiz araç kullanırken bir çocuğa çarpmış hapse almışlar, Adam şimdi perişanmış icadenen vs diyeceğim :)
Saol bu arada :)