Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşim azoesperm.yaklaşık 4 ay önce öğrendik.tabi devlet hastanesinde spermogram yaptırdılar.sonuç olarak hiç sperm bulunamadı dendi.tabi biz yıkıldık.üroloğumuz bize tüp bebek merk önerdi.gittik.orda spermogram tekrarlandı.çok şükür sperm azdı ama bulundu.tüp bebek tedavisine başladık.doktor ilaç verdi.o ilçalar sperm sayısını azda olsa artırdı.çok şükür şuanda ikizlerime hamileyim yaklaşık 11 haftaklık.ama inan zor bir süreç ve sabır istiyor.kesinlikle zaman kaybetmeden araştır.umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.![]()
canım benim eşim azoesperm.yaklaşık 4 ay önce öğrendik.tabi devlet hastanesinde spermogram yaptırdılar.sonuç olarak hiç sperm bulunamadı dendi.tabi biz yıkıldık.üroloğumuz bize tüp bebek merk önerdi.gittik.orda spermogram tekrarlandı.çok şükür sperm azdı ama bulundu.tüp bebek tedavisine başladık.doktor ilaç verdi.o ilçalar sperm sayısını azda olsa artırdı.çok şükür şuanda ikizlerime hamileyim yaklaşık 11 haftaklık.ama inan zor bir süreç ve sabır istiyor.kesinlikle zaman kaybetmeden araştır.umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.![]()
benim eşimde azospermi 4. denemede bebeğimiz tutundu şimdi kucağımız da Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
2.denemede oldu benimde canım Alman hastanesi tansel bey yaptı mikroeseyi ,darısı basınıza inşallah herkeze olsun
eşinde sorun olupta hamile kalanlar varmı ve ürolok tavsiyesi olan
funra er canım
espoir-fr canlarım ben edirnede ilk spermogram yaptırmıştım.edirnede oturuyom çünkü.üroloüğumuz bizi ist yönlendirdi.istanbulda umut tüp bebek merkezi var.kadıköyde.ürolog olarak enver beyi tavsiye ediyorum.kadın doğum uzmanıda yani benim doktorumuda enver beyi tavsiye ediyorum.inanılmaz deneyimliler.alman hastanesine bağlı çalışıyorlar.ama fiyat olarak alman hastanesinden biraz daha uygunlar.eğer düşünüyorsanız tavsiye edeblirim.![]()