Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim eşim azoesperm.yaklaşık 4 ay önce öğrendik.tabi devlet hastanesinde spermogram yaptırdılar.sonuç olarak hiç sperm bulunamadı dendi.tabi biz yıkıldık.üroloğumuz bize tüp bebek merk önerdi.gittik.orda spermogram tekrarlandı.çok şükür sperm azdı ama bulundu.tüp bebek tedavisine başladık.doktor ilaç verdi.o ilçalar sperm sayısını azda olsa artırdı.çok şükür şuanda ikizlerime hamileyim yaklaşık 11 haftaklık.ama inan zor bir süreç ve sabır istiyor.kesinlikle zaman kaybetmeden araştır.umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.:emir_bebek::emir_bebek:

canım benim eşim azoesperm.yaklaşık 4 ay önce öğrendik.tabi devlet hastanesinde spermogram yaptırdılar.sonuç olarak hiç sperm bulunamadı dendi.tabi biz yıkıldık.üroloğumuz bize tüp bebek merk önerdi.gittik.orda spermogram tekrarlandı.çok şükür sperm azdı ama bulundu.tüp bebek tedavisine başladık.doktor ilaç verdi.o ilçalar sperm sayısını azda olsa artırdı.çok şükür şuanda ikizlerime hamileyim yaklaşık 11 haftaklık.ama inan zor bir süreç ve sabır istiyor.kesinlikle zaman kaybetmeden araştır.umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.:emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkürler arkadaşım rabbim ikizlerinle sağlık sıhat versin ürolok ve merkezini yzarmısın

fundacım eski arkadaşlarımızdan gülecim var. o da temmuzda hamile kaldı. eşi azospermli

Hayirli olsun ikizlere hamilesin allah saglikli kucagina almayi nasip etsin.
Benim esimde azosperm ilk spermiogrami mayis'ta yapti o zaman ögrendik ikinci spermiogrami 31 temmuz yapti yine 0.
Biz fransadayiz ne yapacagimizi bilmiyoruz.
Doktor esine hangi ilaci kullan dedi ? Ve hangi merkezde tedavi oldunuz.

benim eşimde azospermi 4. denemede bebeğimiz tutundu şimdi kucağımız da Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

sizin adiniza çok sevindim. Nasil geçti tedaviniz esin neler yapti neler kullandi hangi merkezde tedavi oldunuz ? Detayli bir sekilde anlatirsan sevinirim.

2.denemede oldu benimde canım Alman hastanesi tansel bey yaptı mikroeseyi ,darısı basınıza inşallah herkeze olsun

funra er canım
espoir-fr canlarım ben edirnede ilk spermogram yaptırmıştım.edirnede oturuyom çünkü.üroloüğumuz bizi ist yönlendirdi.istanbulda umut tüp bebek merkezi var.kadıköyde.ürolog olarak enver beyi tavsiye ediyorum.kadın doğum uzmanıda yani benim doktorumuda enver beyi tavsiye ediyorum.inanılmaz deneyimliler.alman hastanesine bağlı çalışıyorlar.ama fiyat olarak alman hastanesinden biraz daha uygunlar.eğer düşünüyorsanız tavsiye edeblirim.:emir_bebek::emir_bebek:

2.denemede oldu benimde canım Alman hastanesi tansel bey yaptı mikroeseyi ,darısı basınıza inşallah herkeze olsun

arkadaşım çok sevindim yavruna kavumana darısı başımıza inşallah bende 1. denemede olaumsuz ve eşime bir tedavi uygulanmadı bu da kafamı krıştırıyor eşine nasıl bir uygulama yada tedavi uyguladılar yazarmısın

var canım ben... iki kere hemde...... 1 kızım var 6 yaşında tüpbebek şimdide hamileyim. üstelik bu defa teseyle sperm bulundu...... aşağıya bakarsan kaçız olduğunuda görürsün...... korkma yaniiii

eşinde sorun olupta hamile kalanlar varmı ve ürolok tavsiyesi olan

merhaba canım.benim eşimdede azosperm problemi vardı.2 sene önce tahililerde sperm sayısı 0 çıktı.dr.2 ihtimal var dedi.ya sperm var damarlar tıkalı sperm dışarı çıkmıyor.yada hiç sperm üretimi yok.tüp bebek denememiz lazım dedi.memorial hastanesinde semih bey yaptı mikro tese ameliyatımızı.çok şükür fazlasıyla sperm bulundu sorunumuz sperm var damarlar tıkalı denildi.ama malesef ameliyatı pek önermiyorlar.3 kez tüp bebek denedik 3 kezde hamile kaldım.korkma canım sizdede sperm çıkma şansı var.biran önce iyi bir merkezde tedavinize başlayın bence.

Tedavi uygulanmDi mikrotesede çok sayıda sperm bulundu ilkini taze spermle yaptık bu denemeyi dondurulmusla yaptık dondurulmuş sperm ama

funra er canım
espoir-fr canlarım ben edirnede ilk spermogram yaptırmıştım.edirnede oturuyom çünkü.üroloüğumuz bizi ist yönlendirdi.istanbulda umut tüp bebek merkezi var.kadıköyde.ürolog olarak enver beyi tavsiye ediyorum.kadın doğum uzmanıda yani benim doktorumuda enver beyi tavsiye ediyorum.inanılmaz deneyimliler.alman hastanesine bağlı çalışıyorlar.ama fiyat olarak alman hastanesinden biraz daha uygunlar.eğer düşünüyorsanız tavsiye edeblirim.:emir_bebek::emir_bebek:

Benim merak ettigim esine hangi ilaci verdiler ?
Ve sen herhangi bitkisel kür uyguladin mi esine ?

Gülencim seni diger topicten taniyorum resmini degistirmisin taniyamadim.
Sende hamilesin hayirli olsun bebeklerini saglikli kucagina alirsin insallah.
Darisi bize :))))))))))

espoir-fr canım
GNC. firmasının ürünleri bitkisel kökenli.vitamin ve antioxydan şeklindeki ilaclar. isimleri ise;argınmax ve bitanede iltihap kurutucu kullandı.bide ben evde yaklaşık 1 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım.içti.günde iki defa içirdim.sabah akşam 1 er bardak.tavsiye ederim.gerçekten faydasını gördük.umarım sizde olumlu sonç alırsınız.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tesekkür ederim xemrevin.
Insallah bizde faydasini görürüz.
Türkiye'ye geldigimde mutlaka gnc bayisine uricam baya bir faydasini gören oldu.

inş görürsünüz canım.şartlarınız elveriyorsa hiç zaman kaybetmeyin derim.herşey gönlünüzce olsun canım.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

var canım bende eşimde inmemiş teistis nedenyle azosperm var jınemedde serdar bey m.tese yaptı ılk tesede ve ılk denemede hamıle kladım ıkızlarıme istersen tavsiye edebilirim çok sıcak bır dr.

Back
X