Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet ya bu sayfa gerilerde kalınca unutuluyormuşuz bizim durumumuz imkansızmış gibi hissediyor ve çok üzülüyorum allahım yardım et bana ve bu dedi çeken bütün arkadaşalarıma...:Saruboceq:
ben varım bennnn beni unutmayınnn inş sizlerine olacakkkk
korktum ama ben sen bana parmak sallayıncaaa
Benimde esim azolu beni bazı arkadaşlar tanır. Azo ile ilgili durmadan araştırma yapıyorum. Biz tüp tedavisinde iken eşime doktor gonal f verdi tedavi süresince onu kullandı sonrada eşimden TESA ile sperm bulundu ilacın faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama ilk denemde hamile kaldım.
yok canım şaka şakaaa
TESA da iğne ile testislerden sperm aranıyor lokal anestezi altında yapılıyor. Zor bir işlem değil. TESE de direk genel anestezi aldında testislerden parca alınarak sperm aranıyor.
çok teşekkürler arkadaşım verdigin bilgi için biz ilk denememizi yaptık ama eeşime tesa uygulanmadı transfere kada sürekli sperm verdi her verdiginde 1 -2 adet yavaş hareketli onlarla bir deneme yaptık ve sonuç negatif 2. de dr neye karar vereek bilemiyorum ilkide öce tesa yapalım dedi sonra vaz geçti ekimde görecegiz inşallah neler olacak
Bence ikincide mutlak TESA yapılabilir çünkü eşimdede 1-2 immotil sperm bulunmuştu hareketsiz sperm o nednele TESA yapıldı sağlıklı sperm bulundu..