• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
var canım bende eşimde inmemiş teistis nedenyle azosperm var jınemedde serdar bey m.tese yaptı ılk tesede ve ılk denemede hamıle kladım ıkızlarıme istersen tavsiye edebilirim çok sıcak bır dr.

Hayirli olsun hamilesin allah ikizlerini saglikli almayi nasip etsin.
Esin mikrotese olmadan önce neler yaptiniz kûr falan uyguladi mi ilaç içiti mi ? Daha detayli anlatirsan sevinirim .

merhaba arkadaşlar benim eşimde azolu ve ilk tesede elonge spermatid bulundu fakat hamile kalamadım bence bu sayfanın ilerlemesi ve arkadaşlarımızın bu yolda neler yaşatıklarını uzunca anlatıp bizleri rahatlatmaları gerekiyor çünkü insan umutsuzluga kapılıyor...:delphin:

arkadaşlar herkeze teşekkürler yadımlarını için tedevisi olumlu olan arkadaşlar lütfen dr ismi ve neler yaptıkların yazarsa sevinirim birbirimize fikir vermiş oluruz

canlarım bende varım bir çoğunuz beni tanırsınız zaten bir şey sormak isterseniz beklerim

arkadaşım peki siznasıl bir tedavi uyguladınız benim eşime tedavi felan uygulamadılar sadece transfere kadar 3 günde bir sperm verdi dr bu konuda bir şey söylemiyor bende bir şey yapılmalı diye düşünüyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum

arkadaşım ben dondurulmuş embr.ile hamile kaldım.
önceki tedavide eşimden sizin gibi 3 günde bir sperm alınıp donduruldu.bu sürede eşim bol bol ceviz bal badem incir yediiii

Arkadaslar merhaba,(bu metni eşim başka bir sitede yazmıştııı)Öncelikle heyecanımı bağışlamanızı istirham ediyorum,çok uzunca bir yazı olacak,lütfen sabırla okuyun. Aslında bu konuyu açmak ve size bu satırları yazmak için pazartesi günü Kaan Aydos Hoca ile buluşmamızı beklemem gerekiyordu ama sabredemedim, hemen sizlerle paylaşmak istedim, Biliyorum ki bu satirlari merakla okuyacak ve bir umut ışığı görecek yüzlerce insan var. Fazla vaktinizi almadan kısaca hikayemden bahsedeyim,
Yaklaşık bir yıl önce Azosperm olduğumu öğrendim, ıstanbulda bir özel tüp bebek merkezinde Mayıs 2008 de TESE operasyonu gerçekleştirildi sonuç maalesef olumsuz, Sertolly Cell ...
Operasyonu gerçekleştiren doktor hormon değerlerime bakarak muhakkak bulacağız demişti ve o nedenle de çok acele ve araştırmadan ilaç kullanmadan operasyona aldılar, Sonuç olumsuz olunca da bize evlatlık almamızı veya Sperm donasyonunu önerdi.YIKILDIK!
Biz bir müddet kendimizi toplamaya çalıştık, daha sonra ben de bu forumdan Ankarada Prof. Kaan AYDOS diye bir doktorun varlığından haberdar oldum, kendisine gittik patoloji raporumu da ona göstermeme rağmen bana herşeyin çok güzel ve normal olduğunu ilaç kullanmam ve kilo vermem gerektiğini söyledi, ilk iki ay tamoksifen ve endol kullandım daha sonra sadece tamoksifene devam ettim, bu ay tedaviye başlayalı dört ay oldu. ıki ay önce Ankarada Kaan Hoca Spermiagram yaptı, sonuç gene sıfırdı ama kendisi ısrarla henuz erken biraz daha ilaçlara devam edeceğiz dedi,Mikro TESE en son çare,normalde de çıkış olabilir demişti, aslinda bu günlerde tekrar Kaan Hocaya gitmemiz gerekiyordu, o nedenle de FSH ve Totaltestesterona baktırmak için bir laboratuvara gittim, gitmişken bir de spermiagram yaptırayım dedim, sonuçta semen analizinde 600.000 tane sperm bulunduğunu söylediler, Kaan hocaya telefonda bu gelişmeden bahsettim, gözün aysın dedi ,
haftaya tekrar ankaraya gideceğiz, inşallah aynı sonuç orada da çıkar, inşallah mevla mahçup etmez.
Uzattığımın farkındayım ama önemli bir kaç mevzuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Ben iki aydır Akapunktur ve lazer tedavisi görüyorum, bir doktor arkadaşımın doktor babası akapunkturu yapan, allah ondan razı olsun, zararı olmaz ama belki faydası olur diye beni akapunktura çağırdı, ve testislerime hafif şiddette lazer tedavisi uyguladı, bunun yanında iş yerimden yaklaşık iki aydır uzak kalıyorum (bilgisiyar-radyasyon), sürekli yürüyüş yaptım, bacaklarım çok kalındı biraz onlar inceldi, testislerimin ısısını sürekli düşürdüm, sürekli eşofmanla gezdim, köyden bal getirttim her gece Bal ceviz incir ve badem yedim, 2 ayda 3 kilo bal yedim , ve sonuçta ciddi bir laboratuvarda yaptırdığım sperm analizinde 600.000 adet hareketleri normal sperm bulundu,
Çok uzattım biliyorum, buradaki herkesin derdini çok iyi anlıyorum, herkese elimden geldiği kadar yardım etmek isterim, bu nedenle kendime özel bir mail adresi aldım, bana bu mail adresinden ulaşırsanız orada sizlere daha ayrıntılı anlatabilirim, Elbette duaların çok önemi var ama belki de yukarıda saydıklarımdan bir tanesi işe yaramıştır, inşallah sizlerin de derdine bunlardan bir tanesi derman olur.Amin.
Mail adresim; azosperm@gmail.com
biraz komik mail adresi ama ne yapalım gecemiz gunduzumuz azosperm oldu, inşallah mevla unutturur...

hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma inşallah bir tedavi uygulanmadı yani . arkadaşım benim eşimin degerleri çok düşük ilk denememiz negetif ikinci deneme içinde bekliyoruz ve ben ne yapmalıyım diye dolanıyorum aslında

larem arkadaşım bu yazı için çok teşekkür ederim gerçekten süper en kısa zamanda eşime okuyacagım ve dr götürecegim on inanlımaz inşallah bizde de işe yarar tekrar çok teşekkür ederim

bende en kısa zamanda kaan hocaya gidecegim ama tatilden gelmesini bekliyoruz mail attık bize pregnyl igne verdi bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı.

canım kaan hoca ankara ünüversitesinde dr ve bizim bu azosprmi hastalarının bir çogu onun hastası ve bizde bir gidip görüşecegiz siz hiç tese felan oldunuzmu canım hormonlar nasıl allahım yardımcımız olsun...

arkadaşım biz tesa olmadık ama tesa yı dr önermedi çok başarılı olnmuyor dedi hormonlarda düşük çıktı ama bir tedavi uygulamadık ama iiy bir dr nerde olursa olsun farketmez gideriz

Back
X