• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar mrb ben bu siteye yeni üye oldum beni eşimde azosprm iki yıl önce tese yapıldı daha sonra tüpbebek yaptık ama sonuç alamadık egeüniversitesinde yaptık bana önereceğiniz doktor hastane varmı allah hepimizin yüzünü güldürsün emeğimizi boşa harcamasın hamile olan arkadaşlarda allah kucaga almayı nasip etsin

arkadaşlar mrb ben bu siteye yeni üye oldum beni eşimde azosprm iki yıl önce tese yapıldı daha sonra tüpbebek yaptık ama sonuç alamadık egeüniversitesinde yaptık bana önereceğiniz doktor hastane varmı allah hepimizin yüzünü güldürsün emeğimizi boşa harcamasın hamile olan arkadaşlarda allah kucaga almayı nasip etsin

Tüpbebek yapildigina göre esinde tese yapildiginda sperm bulundu.
Esinin hormon degerleri nasilsdi ? Ve azospermin sebebini biliyor musunuz ?

mrb arkadaşlar,biz 2. denemimizi inş.temmuzda yapmaya karar verdik ,merkez konusundada anatolia ya da memorial tam karar veremedik,inşallah bu defa olur

canım benim eşim azoesperm.yaklaşık 4 ay önce öğrendik.tabi devlet hastanesinde spermogram yaptırdılar.sonuç olarak hiç sperm bulunamadı dendi.tabi biz yıkıldık.üroloğumuz bize tüp bebek merk önerdi.gittik.orda spermogram tekrarlandı.çok şükür sperm azdı ama bulundu.tüp bebek tedavisine başladık.doktor ilaç verdi.o ilçalar sperm sayısını azda olsa artırdı.çok şükür şuanda ikizlerime hamileyim yaklaşık 11 haftaklık.ama inan zor bir süreç ve sabır istiyor.kesinlikle zaman kaybetmeden araştır.umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.:KK46::KK46:
Merhaba bizde de sorun azospermi aceba sıfır cıktıktan sonra nasıl tekrar sperm bulundu ve hangi dr gittiniz

Back
X