Ei dengesiz olan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gizmocuk

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu siteye giriyorum ama hiç yazmamıştım.Eşimle aramızda sorunlar var.bir anda sinirlenip inanılmaz şeyler söylüyor.Mesela seni görmek istemiyorum bitti artık bu iş vs..diyip kapıyı çarpıp çıkıyor.sonra arıyor,gideceksin o evden diye bende gitmiyorum diyorum.tamam madem öyle bende eşyalarımı almaya geliyorum diyor.gelip güyaa bişiler topluyor.Ben balkonda oturuyorum beni görmek istemiyor yaaa görmesin diye.bakıyorum ses yok içerde.Meğersem beyimiz yatak odasında yatıyor.
bende salonda koltuğa kıvrılıyorum.aradan 1 saat geçiyor geçmiyor yanıma geliyor.tık tık omzuma dokunuyor.kalk diye işaret ediyor.sonrası malum hiçbişi olmamış o kadar hakaret edilmemiş gibi
ben ne yapıcam bilmiyorum.buna yakın şeyler yaşayan birileri var mı?

o huy babamda da var. Annemle ne zaman tartışsa, topluyor esyasını 1 gun arabada yatıyor, sonra geri geliyor.

ya da bağırıp çağırıyor, küsüyorlar, 1 hafta sonra babam yanaşmaya çalışıyor anneme. gezmelere götürmeler, gönlünü almaya çalışmalar falan...

ama sizin durum sanırım biraz daha ileri seviye.

eşinizle konusabiliyor musunuz bu durumu? belki bu aralar farklı bir sıkıntısı vardır. ve en yakınında olduğunuzdan size patlıyordur. belki de yapısı boyledir. ailesinden gördüğü de bu olabilir.

onunla konusmaya çalışsanız, herşey çözülür belki de.

ama babamı biz değiştiremedik 25 yıldır. eğer yapısı buysa elinizden birşey gelmeyebilir.

umarım herşey yoluna girer...

zor bi durum..
ama kişiliği buysa değiştirmen biraz zor gibi görünüyor.

onun derdi ben oluyorum sinirlenince.gözü hiçbirşeyi görmüyor.teee eskilere ailelere gidiyoruz.Sonrada sorun üstüne sorun biniyor.zaten konuşamıyoruz.hep o haklı oluyor ben onu bu hale getiriyor oluyorum.herşeyi mahveden benim yani.bu kadar lafı duyduktan sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranamıyorum.ağırıma gidiyor artık.daha 2 senelik evliyiz.Aslında normalde iyidir eşim.Sinirlendiği zaman böyle oluyor işte.

Benim eşimde aynı daha önce başka konularda da bahsetmiştim. En ufak bir şeyde sinirlenir, eşyalarını toplamaya kalkar, yada boşanma işlemlerini başlatıcam der, akşam gelir, aşkım ne oldu niye suratın asık der, biz 8 yıldır böyleyiz. Giden hep benden gitti yaşaması çok zor canım seni çok iyi anlıyorum. Ama benim eşimin psikolojik sorunları var

bence benimkindede var o sorunlar.Normal insan bunları yapmaz çünkü.bende gittikçe ona benzemeye başladım.Mahalle kadınları gibi kavga ediyoruz resmen.arada ailelerede yansıyor bu durumlar.ben onun ailesine düşman oluyorum o benimkine.Arada duruluyoruz.Durup durup tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz.Gerçekten çok zor oluyor.Bir huzur yok.Ne zaman ne olacağını bilemiyorsun bir bakmışsın ki kavganın ortasındasın.Bazen kendime kızıyorum neden yüz veriyorum diye.restimi çekeyim görsün gününü diyorum.Yapamıyorum ama

Canım ben restte çektim olmadı ne yaptıysam olmadı. dr. tedavisini yarım bıraktı. 3 günlük evliydik başladı hala da aynı düzeleceğe benzemiyor, Dr.muz ayrılmayın idare edilebilir dedi hâla idare etmeye çalışıyorum. ettiği küfürleri, hakaretleri saymıyorum bile.

bu tür erkekleri duyunca aklıma Kemal Sunalın bir filmi geliyor.hani bir adam vardı,akşam sarhoş olunca Kemal Sunal a çok iyi dost olurdu,sabah ayılınca tanımazdı...aklıma hep bu film gelir...
allah yardımcınız olsun,yardım alın demekten başka aklıma bişey gelmiyor...

yine eskiden daha beterdi.ne kadar eskiden diye soracaksınız şimdi.ilk evlendiğimiz zamanlar,ilk sene diyebilirim.yaptığı birçok şeyi şuan yapmıyor.beni sinir eden o lafları falan zaten.o öyle konuşunca bende hiç umursamıyor gibi yapıyorum daha çok sinir oluyor bana naniknanik
bence yardım alsada düzelmez.Böyle gelmiş böyle gidecek allah bana sabır versin

evlilikte ilk üç sene tehlikeliymiş..

iki farklı yaşam, iki farklı birey birleşiyor..

demekki eşiniz sinirlenince sarfettiği sözleri kulağı duymayanlardan..

eşinizle iyi bir anınızda konuşun.. tatlıklıkla.. onun bu hareketlerinin sizde yaralar açtığını filan anlatın ona..

belki kendine gelebilir..

neye sinirleniyordu bu kadar çok sorun yapıyor evi terkedip hakaret edecek kadar ilginç bi durum Allah yardımcın olsun .çocuk filan varmı o zman çocuğada sinirlenince onadamı git dicek .her sinirlendiğini hayatındamı çıkaracak yada işyerinde uzun süre çalışabiliyormu harbi ilginç bir vaka.sende çözmüşsün onu artık çok üzme kendini senin şansınada bu model çıkmış.şu sayfalarda daha neler okunacak bakalım.canım sakin sabırlı ol yapacak başka bişeyde yok şiddet yok ama değilmi

ilginç bir durum benim eski eşiminde vardı böyle problemleri kendisi panik atak tı ne diyeyim bacım allah yardım etsin. sabrın varsa dayanılır.. ama çekilecek dert değil.zor yani küfürler hakaretler insan da dengesizleşiyor sonra. ama eşini seviyorsan ve umudun varsa doktor falan yardım falan zamanla düzelir belki.

valla canımcım benimkide öyle dengesiz dönek konuşuyo konuşuyo 2 dakka sonra konuşan o değil sanki:1shok: sinir oluyorum:mymeka:3 senedir aynı kolay değişecek gibi değil:1no2:

Vallaha kusura bakmasin...ben kimsenin kum torbasi degilim...

Her ota b....sinirlendiginde gelip sinirini benden alamaz....baslarim onun sinirine...lmaz:

Arkadasim koy tavrini....hemen yelkenleri indirme..biraz burnunu sürt...barismak istediginde hemen yanasma:umursamaz:

Beyfendi agzina geleni söyleyecek, bana hakaretler edecek bilmem ne..sonrada ne oldu yok birsey....:1closedeyes:

Yok öyle bes kurusa köfte....

Eger buna bir dur demezsen bu gidisle sen sinir hastasi olursun....sanada yazik degilmi?

bazen benımkıde dengesızlesıyor ama hayatta oyle kırıcı sozler soyleyemez solemezde ...sende hıcbırsey gıbı davranıyor hemen barısıyo olabılırmısın oda alısmısır buna yapıo yapıo bırsey olmamıs gıbı davranıyo lmaz:ama bole gıtmez canım bı yolunu bulun cunkı sen bı yerde tabıkı patlayacaksın umarım duzelır herseyopuyorumnanaktan

benim eşim böyle şeyler asla yapmaz...
bir defa eşin bunu alışkanlık haline getirmiş...
sana böyle davranmasına hakaret etmesine izin verme...

benim esimdede var dengesiz hareketler, mesela bazen bazi konulara hic tepki vermez, sonra ayni konu üzerinde konusunca asiri tepki verir. Bende artik, neye sinirlenip neye sinirlenmedigini hic kestiremiyorum....

eger hakaret eden haksız yere suçlayan yerisz tavır yapan eşiniz var ise eşiniz delirmeden siz delirin.bagırın çağrın yıkın dökün.içinize atıp sabrınızı son damlasına kadar ruhsal zulme katlanmayın.içe ata ata idare ede ede bir bakmıssınız ki ruh saglıgınız yerinde değil.tepki karşı durum çok önemli...ben böle yapıyorum işe yarıyor:) eeee ne demişerrr gördün deliiii dön gerii
hmm bu arada eşiniz sidette meyili ise denemeyin.
benimki asla el kaldırmaz şaşkınlıkla izler şok etkisi yapar.izaya gelir:)

yaptiklarinin farkinda o yüzden gelip sirnasiyor bir arkadas olarak size tavsiyem eve gelmiyecegim evden cikacagim dediginde tavrinizi koyun tavir koymayip sineye cekerseniz bu olay ömrünüzün sonuna kadar böyle kalacak yipranan siz olursunuz gideceginiz bir yer varsa hic durmayin hemen gidin ve bir daha tekrarlarsa siz ondan önce davranin gitmeyi yani ona kimin sözünde duran oldugunu gösterin

son olarak esinizin pisikolojik sorunlari var ve tek bagirip cagiracagi kisi sizsiniz ve sizi gücsüz görüyor yani anlayacaginiz patrona kiz karini döv komsuya kiz cocugunu patakla sizinkide sinirlendikca size patliyor

kendi kisiliginizi ortaya koymanin zamani yoksa bu adam (cok iyi bir insan olabilir) yer bitirir sizi
birde cocuk oldugunu düsünün hadi size kaola gele

Arkadaşım bence eşinin derdi ney biliyor musun . tek derdi senden ilgi görmek yani böyle sinirlnip seni terk etmeler evden gidiyorum tripleri varya . aslında o istiyorki sen ona yalvar yakar aman terk etme aman bi yere gitme diye yalvarmanı bekliyor baktıki sen yalvarmıyosun bi süre sonra çocuklar gibi kendisi kös kös geliyor yanına. ama sen doğru tavır içindesin bence. o ne diyosa o an umarsamadan ii ok de gitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…