Ei dengesiz olan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehalim Sana katılıyorum canım benim eşim aynen öyle, her gidecem deyişinde ben serbestsin gidebilirsin dediğim zaman "sana göre hava hoş ya çocuklar ne olacak":kızgın::kızgın: der inan ev benim olmasa bir gün ben çekip gideceğim ama maalesef gidecek yerim yok. onunda 8 yıldır gitmeye niyeti yok, bir ayda en az 15 defa ayrılalım anlaşamıyoruz der ama iş ciddiye bindiği zaman yelkenler fora son 1 aydır bizden uzakta ama yine de 1 defa olsun dedi.

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin
Benim eşim sinirli bi insan değildir
Ve hayatta en çok kızdığı şey gidicem , gidiyorum, giderim boşanırım kelimeleridir
Şakasını bile yaptırmaz...
Hatta evimizde ayrılık kelimesinin konuşulmazsını bile istemez...
Her tartışmada ben giderim ya da sen git denmez ama çok ama çok kırıcı..
Kavga sırasında söylenen şeyleri saymıyorum bile...

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize gerçekten iyi geldi okuduklarım.Aslında eşim sinirlendiği zaman alttan alamıyorum ben.Oda bu duruma daha çok sinirleniyor.Birşey söylüyor mesela ben ters cevap veriyorum veya umursamıyorum köpürüyor.Sonrasıda işte böyle oluyor.Evden gittiğim zamanlarda oldu.Çekip çıkıyordum daha çok köpürüyordu.Anneme de gittiğim oldu.Ama ne oluyor?Boşu boşuna o kadınıda üzmüş oluyoruz.O yüzden ne olursa olsun gitmiyorum.Varsa cesareti kendisi gitsin.Onada dedim bütün sülalen gelse buraya yinede gitmiycem diye.Beni zayıf görüp sokağa atamaz kimse.Çocuğumuz yok şu anda.Nasıl çocuk düşünücem bilmiyorum.Kafam karışıyor böyle olunca.Hemen başlıyorum düşünmeye.Ya çocuk oluncada böyle yaparsa,ya şöyle olursa demelere..

tartışırken biri dengelemeli yoksa hep böyle biri çekip gider
ne kadar çok çekip giderseniz o kadar ilişki zarar görür
çocuk oyuncağı değil bu evlilik madem eşine ters cevaplar verdiğini biliyorsun
verme bundan sonra alttan al ki çekip gitmesin seni bırakıp tayağında uyumasın tek başına ..

ama oda bana kötü laflar söylüyor ondan alttan alamıyorum.Ben öyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum.Birisi bana sen salak mısın gerizekalı mısın dediğinde ben alttan alamam.Normal bir şekilde sinirlense sorun olmayacak belki alttan alıcam bende.Ama işin içine hakaret girdiği zaman benimde asvalyalar atıyor :(

senin işin gerçekten zor canım ya,alttan al desek seninde bi gururun var...
bir defa eşinle yüz göz olmuşsunuz...

benim esimdede var dengesiz hareketler, mesela bazen bazi konulara hic tepki vermez, sonra ayni konu üzerinde konusunca asiri tepki verir. Bende artik, neye sinirlenip neye sinirlenmedigini hic kestiremiyorum....

aynen cnm ya benimde sözlüm öyle artık alınmaz dediğim şeye alınıp kavga çıkarır alınır keşke sölemeseydim dediğim şeye de güler :1shok:
bu erkekler bir tuhaf oluyor bazen ya hep canım gülümden sıkılıyorlar kavga canları çekiyor galibasırnaşık şey

Back
X