- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Canım illa özel gün mü gerek çiçek içinopuyorumnanaktan
Öyle derse sen de "söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ,ama baktım ki ne gelen var ne giden hala...illa özel bir gün mü gerek ? aradan aylar geçti... diye lafı yapıştırırdım..kaydirigubbakcemile3
inatçılık onu inadıyla başbaşa bırakmanızla belki bi nebze olsun giderilebilir tamam istediğini yap derseniz o da inat etmeyi bırakır zaten inat etsede o zamanda inadın zevki çıkmaz fisfisfis
ben bır ara cok soyledım cıcek mevzusunu neyse demekkı yapısı bu dıye takılmadım ama dedıgım gıbı getırmezse kendı bılır yapacagımı bılıyorum ona bu sefer
Vay haline o zaman sevgilinin..Gönlünü almak için uğraşır durur...İnat neymiş görür o zaman kaydirigubbakcemile3 a.s.
neyse bende senın cıcek smıleylerınla tesellı bulurum bademcım bolbol gonder bana bak
pek bı ezıgım bu konuda kaydirigubbakcemile3
yok sağlam küsücem kendi kendime söz verdim
ay canım canım cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
ay canım canım cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
konumun adını cıcek almayan sevgılıye nasıl cıcek aldırılır dıye degıstırecegım
eger gonderırse cıcek yemeyıp ıcmeyıp sana yetıstırecegımden emın olabılırsınkaydirigubbakcemile3
onun önerisini kabul edip duygu sömürüsü yaparım
hep işe yaramıştır
evet katılıyorum bnde ablama.tanımak öyle kolay değil.evlendikten sora bile zor diye düşünüyorum benDiğer mesajlarına baktım şimdi canım 6 aydır tek çiçeğini görmedim demişsin..benneyaptımki
Mesela bu benim için sorun olurdu,kafama takardım yani..
İlla benim gönlümü hoş etmeli karşımdaki adam...
Erkekleri çıkarken flort ederken tanımak çok zor..Çünkü iki taraf da en iyi yönlerini göstermeye çalışır..6 ay değil 6 yıl da çıksanız gezseniz yeterince tanıyamazsınız..Ki evli insanlar bile birbirlerini tam anlamıyla tanıyamıyorlar...
Kafanızda belli prensibleriniz olur,onları bilir ve ona göre seçimlerinizi yaparsanız daha sağlıklı diye düşünüyorum...
Bana gelince bizim anlaşma dönemimiz 3 ay sürdü.Herşeyi en başından konuştuk..Her gün sadece gezip tozalım yerine bunlarla birlikte birbirimizin prensiblerini öğrenmeye çalıştık..Tanışıklığımızın 7 . ayı da evlendik..Asıl tanıma evliyken başlıyor....a.s
bu zamanında derken
hangı zaman sevgılı ıken mı?
bende ınadımdır aslında ama tutamıyor ınadım ona karsı
benim sevgilimde çok inatçı onunla salı günü tartıştık bende ona dedimki her yaptığıma surat asma tepki verme huyundan vazgeçene kadar beni arama dedim bugün cumartesi hala ortada kimsecikler yok şuan msnde oda bende ama o yzamıyo bende iice sinirleniyorum o böyle yapınca iice inadım tutuyo ne yapmalıyım ya onu çok özledim ama asla ben ilk adım atmayacağım çünkü ona bunu çok alıştırdım her zaman dayanamayıp ben gittim yani genelde oda bence bundan yüz bulduğu için şuan bu dururmdayız kızlar offf çok canım sıkılıyo onsuz hayatım bomboş herşey anlamsız biliyorum ve eminim o da beni çok seviyo bide iletisine yazmışki sevdiğimsin.. bana uzaktasın die sanki o gelse ben hayır diyeceğim ya
Biz ilişkiye başlamadan önce zaten 2 yıllık bir arkadaşlık sürecimiz olmuştu.. Başlama kararı almadan önce beni bir güzel karşısına aldı konuştu.. Ben çok inatçıyımdır, arkadaşlığımızda farkedememiş olabilirsin ama ilişkide daha farklıyımdır.. Kıskançlıklarım olabilir ara ara ve çok inatçıyımdır.. Bu şekilde beni kabul edebilecek misin dedi.. Evet dedim ben de.. 2 ay geçti.. Beni yine karşısına aldı.. Bu sefer konuşma şöyleydi: Arkadaşlıkta farketmemiş olabilirim ama sen çok inatçısın.. Bu inadını kırmak için ne yapabilirim bilmiyorum.. Bütün yolları tıkıyorsun.. Lütfen vazgeç bu inadından kaydirigubbakcemile3
ewet tutmalıyım kendimi hala bi ses yok ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?