Ei/ Nianls/ Sevgilisi inat olanlar, zm nedir?

Bence kapat msn i..Otursun içine kaydirigubbakcemile3 Ondan yanıt gelicek diye bekleme..Bir zaman sonra dayanamayıp arar sanıyorum...

zaten sürekli msnim açık değil yeni açtım tekrar da o zaten beni takmıyo gibi meşgul sanırım oyun oynuyo iletime anlamlı bişey yazmak istiyorum

yapacak bişey yok maalesef.
birde yapacaklarım sevgilimi, nişanlımı, evli mi olduğuma göre değişir :delphin:

asla soru sorma şunu yap deme
yapmadın deme
sakin ve yumuşak huylu ol
sürekli tatlı dil
ama arada kendini çek ve sadece sus

Son düzenleme:
sözlüm çok inat ve bunun yanında çok sinirli. bende aynıyım.birbirimizin isteklerine, davranışlarına karşı pek inat yapamıyoruz. ne dersek evet:kedi: ama bazende tuttumu tutuyo.ve buda genelde bnm regl dönemi oluyo.acayip inatçı ve asabi oluyorum.:kızgın: (hala nedenini çözmüş değilim.en mantıksız şeyde bile inat ediyorum) bikaç dakikalık gerginlikten sora yine orta yolu buluyoruz.uzun sürmüyo yani.ya o bikaç tatlı sözle yumuşatıyo yada ben...

bence bu işin çözümü yok bacım.benim kocamda inat ettimi varya töbeki onu yolundan çeviremezsin.hele bişeye hayır desin bakalım.onun için kocalarınızı inat ettirmemeye çalışın.ben yöntemini buldum.önce alttan bir döşeniyorum.bi düşünde kocacığım sonra hayır de diyorum işe yarıyor

her inat yaptığında biraz da sevinsin diye izin veriyorum ama benim izin verdiğim yere kadardır o çizgi..ötesi yok!kaydirigubbakcemile
sana tavsiyem çok da ipleri eline verme hele şimdiden asla..

ben normalde gercekten asıyımdır
ama onun yanında boyle kedı gıbıyım
evet bende oyle dusunuyorum sonra elınden asla alamayacagım gıbı gelıyor

şimdi inadına göre değişir... adam neden inat yapıyor ona bakmak lazım...

dusunce yapılarımızda bazen uyusmazlıklar oluyor oda bende sabıtız kendı dedıgımız ıcın bırbırımızın hıpotezlerını curutmeye calısıyoruz bu yuzden baya bır ugras verıyoruz ben cogunlukla yumusatıyorum cızgımı
onunkını nasıl yumusatabılırım dıye dusunuyorum

arkadaşım herkez zaman zaman inatçıdır.ama yumşatmak senin elinde biz kadınlar çok akıllıyız bir adamın inadını yenemiycek kadın tanımam her kadın yenebilir.

işte yenemeyecek kadın tanıyorum : bendenız oluyor :)
ıste canımcım cozum nedır dıye soruyorum ne yaparak kırılır dıye

bence bu işin çözümü yok bacım.benim kocamda inat ettimi varya töbeki onu yolundan çeviremezsin.hele bişeye hayır desin bakalım.onun için kocalarınızı inat ettirmemeye çalışın.ben yöntemini buldum.önce alttan bir döşeniyorum.bi düşünde kocacığım sonra hayır de diyorum işe yarıyor

hımm tatlı dıl
bunu deneyecegım ve sonucu bıldıreceğim
naklen bağlanacağımkaydirigubbakcemile4

inatçı adamı yola getirmek çok ama çk zor kesinlikle olmuyor neyse o yani iş yine kadına düşüyo inadını o anlamadan cilveyle azıcık şekerlikle kıracan artk bendede var bitane

tek çözüm yolu bence üstelemeden olayı duygusal yönlere çekmek.ozamn yapmayacağı bişi bile olsa üzüntülü olduğunu görünce yapıyor ;)

Back
X