Eim ok deiti.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
hicbirsey eskisi gibi degil neden böyle oldu anlamiyorum taaki ben hamile kaldigim zamandan beri cok soguk davraniyor bana her lafimi ters anliyor hep kavga hep gürültü 3 yillik evliyiz önceden beni el üstünde tutuyordu simdi tik yok :1no2: napicami bilemiyorum...

Belki biraz hamilelik alınganlığı vardır sizde. Yani umarım öyledir. Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Belki daha doğru birşeyler söyleyebiliriz biraz açarsanız.
Sıkmayın canınızı.

hamilelikte bu tip şeyler olabiliyor .. sakın takmayın kafanıza ..

Belki biraz hamilelik alınganlığı vardır sizde. Yani umarım öyledir. Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Belki daha doğru birşeyler söyleyebiliriz biraz açarsanız.
Sıkmayın canınızı.

hamilelik geceli cok oldu 14 aylik kizim var ... artik. cok kiskanc beni hertürlü baglamaya calisiyor. cok gezme para harcma, daha dün aksam isten geldi, ben hava cok güzel diye gel biraz cikalim dedim birseyler icmeye gidelim dedim buraya bize 5 km uzaklikta mc donalds var oraya gidelim dedim, ara da bi gideriz oraya yeni bisey degil) kiza da iyi gelir hava alir dedim DEMESEYDIM KESKE, neymis para harcamaya yer ariyormusum yürümeye ciksaymisim da yaglarim eriseymis lmaz: artik fazla ileri gidiyor. birseyleri söylerken insan farkli sekilde de söyliye bilir. kilo aldim hamilelikten sonra veremedim hala üstümde kaldi onu cok sorun ediyor kendisine, bana her türlü her an yüzüme vuruyor hatta dalga bile geciyor artik. saygi kalmadi fazla artik o kadar kavga o kadar sözler söylendiki napsam diye düsünüyorum artik. cözmeye calisiyorum. tam hersey düzeldi derken yine ufacik birseyden kavga cikiyor...

Canım benim, sakın üzme kendini. Gerçekten ayıp ediyor sanırım eşin. Sonuçta e tabi kendi sağlığın için en başta, kilolarını versen daha iyi ama bu nasıl konuşma? İnsan hep aynı kalmaycak ki, onun da saçı dökülecek mesela. Ya da mesela evlerden uzak bir kaza geçirsen yüzün değişse çirkinleşsen...
Herneyse. Şimdi ama eşine karşı "Vayy ne yapmış, şuna bak." filan demek doğru yaklaşım değil. Çözüm olmaz bu. Sanırım bu konuyu sakinken konuşmaya ihtiyacınız var. Böyle bir olayın hemen üstüne, sinirler gerginken değil de çok iyi olduğunuz bir anda kırıldığını anlat. Anlamazsa tekrar anlat. "Yaralanıyorum, inciniyorum." de.Eminim anlayacaktır.

öncelikle allah kızınıza uzun ömürler versin ama hamilelik sonrası kadının oldugu gibi erkeğinde psikolosiji bozulabilir..
ilk kızınız mı

bu keske ilk olsa cok denedim farkli seylerde vardi iyi oldugumuzda konusmaya calissam bile beni anlamiyordu anlamiyorda.. ikimizinde ikinci evliligimiz. bana güvenmiyor hicbir konuda uzatmak istemiyorum ama derdimiz cok.. beni sürekli arar nerdesin napiyosun neden.. vs vs.....

öncelikle allah kızınıza uzun ömürler versin ama hamilelik sonrası kadının oldugu gibi erkeğinde psikolosiji bozulabilir..
ilk kızınız mı

tsk ederim canim. onun psikolojisinin bozuldugundan mi bilmiyorum olabilir de ama ilk kizimiz.

Anlıyorum. Peki bu sefer biraz sert mi tepki gösterseniz acaba. ılginçmiş biraz. Hem kilo filan cart curt konuş hem kıskan. Sizin aklınıza nasıl bir çözüm geliyor peki? Belki biraz burnunu sürtmek gerek.

Son düzenleme:
belki onunda etkisi vardır .. duygusal yapıya sahipse olabilir yani ..
ilginiz ikiye bölündü çünkü .. bazı eşler bunu güçlükle kabullenirler..

Evet çok mantıklı. Eğer öyleyse zamanla düzelecektir. Bir de pabucunun dama atılmadığını hissettirmek gerekir biraz belki.

Anlıyorum. Peki bu sefer biraz sert mi tepki gösterseniz acaba. İlginçmiş biraz. Hem kilo filan cart curt konuş hem kıskan. Sizin aklınıza nasıl bir çözüm geliyor peki? Belki biraz burnunu sürtmek gerek.

bugün cok düsündüm eve almiycam dedim cünki bana el de kaldiriyor kenara SIKISTIRIYOR benim üzerime ahkam kesmeye calisiyor, ama sonra dedimki icimden bosver.. ne halin varsa gör dedim artik bana evlenmeseydim seninle keske söyletiyorsun dedim hayatin anlami nerde kaldi bilmiyorum? beni herhangi birseymis gibi ne hale soktugunun fakinda bile degil ne yapmaya calistigini bilmiyorum ekstra icerde yatiyor suanda icerde yatti uyudu. gelmesini de istemiyorum yanima kapimi kitleyip uyudum dün gece bu gece de ayni yapicam. daha lfim yok ona susucam bundan sonra bildigi okusun diye düsünüyorum siz ne diyorsunuz?

bilmiyorum ki bana el kaldiricak kadarmi? bukadar hissetiricek kadarmi bilmiyorum???

bakın erkekler bizim gibi değildir .. tabiki bu sorun o aşamaya kadar getirtmez ama muhakkak altında sebebi vardır ..

belki iş yerinde sorun var .. çünkü paylaşamaz onlar .. biz birine dökeriz içimizi rahatlarız onlar sır küpü yani ..

Bunu deyince iş değişiyor işte. Şiddet varsa söz biter. Ya adam olur ya çeker gider. Ben bir kere bile olsa şiddetin affedilmesinden yana değilim ama herkesin hayatı başka. Katlanmak zorunda değilsiniz. Ayakta olduğunuzu, güçlü olduğunuzu gösterin. Sizi karşısında dimdik gördükten sonra da devam ederse güle güle...
Umarım çalışıyorsunuzdur.

zaten is sorun para sorun hersey sorun bende bilmyorumki? kendisinin ailesi türkiyede biz burda almanyada yasiyoruz ona teklif ettim beraber bu sene izin yapamiyacagimiz icin maddi durumlardan, ama kabul etmedi biraz ayri kalmamiz gerek...

ben öncelikle şunu diyim her evlilikte bazı badireler atlatılıyor . Üzülüyorsun üzülmede diyemem sana onun evladını dünyaya getirdin ve kilon kaldı bunu sana dile getirmesi çok üzücü bi şey onun olan bi parçayı dogurun sen saygılı olmalı ama olmasaki oluyor yapmasaki yapıyo erkekler bunları tamamen susmak aa tamam sindirdim ben bu kadını hött derim susar yada aglar bi kenera oturur demesine sebep oluyo erkegin fazla bagırsan cazgır der şiddet uygulamaya kalkar . iii düşün ona göre hareket et ama asla ayrılmak olmasın düşüncen ikinci evliliğn üstelik bide kızn var hedefin asla bu olmasın umarım düzelir arkadaşım umarım mutlu olursun bak kandil gecesi bu gece dua et bu gece dua edip iste rabbimizden aile huzurunu açtıgın elini asla boş çevirmez kapınıda kitleme ne olursa olsun eşler bir birine sırtını dönmemeli bu daha çok kışkırtır onu kızdırır ve hoş olmaz

kesinlikle bende ayni düsünüyorum. cocuk olmasaydi simdiye kadar terk ederdim ya üzülüyorum tek ve birtane kizim icin neden diyorum bukadar olmasina gerek yoktu.. aslinda hic öyle bir tarzda insan degildi cok etkiliyici sözüne sagdik benim icin ölüyordu ama ne olduysa oldu... suan calismiyorum ama istesem hemen isim hazir gider yine calisirim hayatima bakarim o onuda biliyor herseferinde gelip ayaklarima kapaniyor hata ettim diye eminim bu sefer de ayni yapicak 100 yüz eminim

işte insanlar bazı şeyleri kaybetmeden anlayamıyor..

her evlilikte olur böyle şeyler aslında para olmaz önemli olan eşlerin birbirine destek olmasıdır ..
para ztn kalıcı bişi olmadı ve olmıcaktırda ..

huzurunuzu şuanda içinde bulundugunuz maddi durumdan dolayı bozmayın derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…