E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ben öncelikle şunu diyim her evlilikte bazı badireler atlatılıyor . Üzülüyorsun üzülmede diyemem sana onun evladını dünyaya getirdin ve kilon kaldı bunu sana dile getirmesi çok üzücü bi şey onun olan bi parçayı dogurun sen saygılı olmalı ama olmasaki oluyor yapmasaki yapıyo erkekler bunları tamamen susmak aa tamam sindirdim ben bu kadını hött derim susar yada aglar bi kenera oturur demesine sebep oluyo erkegin fazla bagırsan cazgır der şiddet uygulamaya kalkar . iii düşün ona göre hareket et ama asla ayrılmak olmasın düşüncen ikinci evliliğn üstelik bide kızn var hedefin asla bu olmasın umarım düzelir arkadaşım umarım mutlu olursun bak kandil gecesi bu gece dua et bu gece dua edip iste rabbimizden aile huzurunu açtıgın elini asla boş çevirmez kapınıda kitleme ne olursa olsun eşler bir birine sırtını dönmemeli bu daha çok kışkırtır onu kızdırır ve hoş olmaz
işte insanlar bazı şeyleri kaybetmeden anlayamıyor..
her evlilikte olur böyle şeyler aslında para olmaz önemli olan eşlerin birbirine destek olmasıdır ..
para ztn kalıcı bişi olmadı ve olmıcaktırda ..
huzurunuzu şuanda içinde bulundugunuz maddi durumdan dolayı bozmayın derim ..
Maddi sorun değil ki mesele, adam el kaldırmış. Üstelik psikolojik şiddet de var. Üstelik bu ilk değil yazdığına göre arkadaşın. Ben de pozitif yorumlar yapmaktan yanayım hep ama bilemiyorum. Belki tedavi olmayı kabul ederse arkadaşın işi bu iş çözümlenebilir.
işte insanlar bazı şeyleri kaybetmeden anlayamıyor..
her evlilikte olur böyle şeyler aslında para olmaz önemli olan eşlerin birbirine destek olmasıdır ..
para ztn kalıcı bişi olmadı ve olmıcaktırda ..
huzurunuzu şuanda içinde bulundugunuz maddi durumdan dolayı bozmayın derim ..
aglaya aglaya halim kalmadi.....
ben ona pisikoljik tedavi diye bisey söylesem kabul etmeyeceginden cok eminim bilmiyorum.
Valla ne kabul etmeyenler tanıyorum, hayat ellernini arasından kayıp gittikçe kabul etmek zorunda kalan. Hayatındaki değerli şeyleri kaybedeceğini hissetsin hele bir.
sende cok haklisin tsk ederim... iste ayrilma noktasina gelmek istemiyorum zaten önemli olan zoru asmaktir.. biliyorum insallah rabbim dualarimi duyar.. zaten de ikinci evliligim oldugu icin cok cook üzülüyorum ama icime de sindiremiyorum sasirdim kaldim
ben ona pisikoljik tedavi diye bisey söylesem kabul etmeyeceginden cok eminim bilmiyorum.
daha nasil hissetirebilirimki bilmiyorum??
sana kendimden örnek veriyim güzelim 8 sene sustum ben severek evlendik her şey ii ama ailesi çok etki ediyodu son zamanlarda onlara uydu ve inanılmaz üzdü beni son patlama noktam babamı kaybettiğim gün oldu annesi karın neden anasında kalıyo demiş oda eve geliceksin dedi benim acım var babamı kaybetmişim o anasının azına bakıp bana etmediğini bırakmadı yabancı bile yapmazdı bunu ayrıldım evden arkama bile bakmadım aldım oğlumu çıktım evden anasının aklıyla onun lafları bunlar evden arabadan hak alamassın dedi bana köpek gibi çalışmışım senelerce bana dediği laf bu even çıkarken nolduu diceksin sonuç arkama bile bakmadım 8 yılımı çöpe atmışım yuvam gitmiş ev araba ne ki dedim çıktım 3 gün sonra yalvarmaya başladı araba içlerinde kapı önlerinde yatmaya başladı huzur vermedi bizim didişmelerimizden oğlum hastanelik oldu ben el kadar çocugu psikoloklara taşıdım aylarca günlerce kucama oturdu yemedi içmedi evimize dönelim söz babam bida yaymıcak diye agladı yalvardı bana 3 ay sonra evimize döndük yıprandıgımızla kaldık güzelim olan yavrumuza oldu bu olayın üstünden 2 yıl geçti eşim ilşk evlendiğimiz günkü gibi çokk çokk ii davranıyo hiç bi degişme yok ama ben hala ola yine ne zaman canavarlaşçak diye bakıyorum sorununu evinden ayrılmadan çözmeye bak güzelim olan malesefki çocuklara oluyo 9 yaşında bir çocuk düşün ikimize birden eli degmeden uyuyamıyor bir taarfınaben bir tarafına eşim yatmadan uyuyamıyor bu bizim eserimiz bir varlıgın olmasına sebep olduk sonrada ona ruhende sahip çıkmalıydık kendi çekişmemizle onun bilinç altına kötü aılar kazıdık bilmiyoruım 2 yıldır bunun telafisi için yaptıgı kötü resmin gitmesi için eşim ugraşıyor bakalım hayat bize neler göstericek
Canım benim, bu işin sihirli bir formülü yok tabi. Ne desem bilmiyorum ama bir şekilde sarsılması lazım adamın. Evden ayrılma sözüne ben de katılıyorum, gerçekten ayrılmaya karar vermediğin sürece evinden ayrılma. Hatta ayrılmaya karar versen bile ne münasebet, erkeğe düşer valizini alıp gitmek. Ama seni an be an kaybetmekte olduğunu anlat işte bir şekilde. Senin eşin sen daha iyi bilirsin. Ama karşısında mutlaka dimdik bir kadın görsün.
Sen de üzme artık kendini saat kaç oldu gece gece. Güzel bir uyku uyu şimdi, sabah kalk bir duş alıp gülümseyerek başla güne. Çok yıpratma kendini, kuzun var senin.
psikolaga gitmesi için ikna edemessin belki ama oturdugumuz semtlerde açevler var anne okulları baba okulları var çocugumuz için katılalım de gitmesi için ikna et biz babalık egitiminin çok büyük faydasını gördük hem çocuga davranışta hemde kendi aramızdaki ilişkide çok haftalı oldu bize barışınca eşimi bu kursa yolladım ben 3 ay sürüyo bi kaç gün gitmesi için ikna etsen inan kendisi kendiliğinden gidicek buraya
cok üzüldüm sizin icin de gercekten. insallah ama atlatmissiniz insallah hersey gönlünüzce olur.. ayrilmayi düsnünmek bile istemiyorum, iste hersey kizim icin diyorum o olmasaydi yollar coktan ayrilmisti kizim icin hala mücadele vermeye calisiyorum, kizmin babasis büyümesini hayatta istemiyorum.düsünmek bile kokunc geliyor bana. kendi ailemi karistimak da istemiyorum bu duruma cünki sacma sapan sorunlar bizimkisi.. öyle agir bir durumda da cok iyi yapmissin diycem ama maalesef iste cocuk yipraniyor arada kizim daha küccük 1yasinda azcik ses yükselmelerinde bile gözünü dikip acayip gözümün icine bakiyor icim sizliyor
allah yardimcimiz olsun
ben bu hamleyi yapmalıydım yaa 8 sene susmamdaki sebep oğlumdu yani yoksa meslegim var gül gibi bakarım ben yavruma ama inanki akşam oldumu pencere kenarında oturuşu gözümün önünden gitmiyo gözümün içine bakışı yatamı özledim eviimi özledim babamı özledim demesi burnumun diregi sızlıyo bunları yazarken her şeyi verirdim ama baba sevgisini asla veremezdim yavruma çocuklarımız için mücadele edelim ama unutmayalımki bizlerde birer bireyiz insanız sevgi huzur ortamında yaşamak hakkımız sen kendine gelerek başla savaşına bence kavga ortamından oldukça uzak durmaya çalış bu arada kilolarını vermeye çalış kendine güzenin gelsin sakin anlarınızdad konuş eşinle huzurlu bir ortamda yaşamayı eminimki oda istiyodur işte önemli olan bu baglantıyı kura bilmek bu dediğim babalık egitimini lütfen düşün senin dediğinle gitmezse bi ark. yardım iste ben gidiyoum gel sende gidelim filan desin çok faydasını göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?