Eim ok deiti.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sende cok haklisin tsk ederim... iste ayrilma noktasina gelmek istemiyorum zaten önemli olan zoru asmaktir.. biliyorum insallah rabbim dualarimi duyar.. zaten de ikinci evliligim oldugu icin cok cook üzülüyorum ama icime de sindiremiyorum sasirdim kaldim

Maddi sorun değil ki mesele, adam el kaldırmış. Üstelik psikolojik şiddet de var. Üstelik bu ilk değil yazdığına göre arkadaşın. Ben de pozitif yorumlar yapmaktan yanayım hep ama bilemiyorum. Belki tedavi olmayı kabul ederse arkadaşın işi bu iş çözümlenebilir.

ben ona pisikoljik tedavi diye bisey söylesem kabul etmeyeceginden cok eminim bilmiyorum.

zaten bozmak isteseydim cok sebeb vardi ama mücadele göstermeye calisiyorum bazen fark ediyor hersey durgunlasiyor güzellesiyor dedigim gibi üstünden biraz zaman geciyor ve tekrar basa dönüyoruz diyorum acaba bir dönem mi bu gececekmi?

aglaya aglaya halim kalmadi.....

Ağlama artık, güçlü ol.Sen güçlü durursan karşısında çözülür ancak bu mesele. Sen kendine güven ve güvendiğini göster. Cesaret edemesin bile seni incitmeye. Sakın ağlama. İyi olacak herşey merak etme. Ama sen kararlı olur, eşine kendine çeki düzen vermezse seni kaybedeceğini hissettirirsen çözülür.

sana kendimden örnek veriyim güzelim 8 sene sustum ben severek evlendik her şey ii ama ailesi çok etki ediyodu son zamanlarda onlara uydu ve inanılmaz üzdü beni son patlama noktam babamı kaybettiğim gün oldu annesi karın neden anasında kalıyo demiş oda eve geliceksin dedi benim acım var babamı kaybetmişim o anasının azına bakıp bana etmediğini bırakmadı yabancı bile yapmazdı bunu ayrıldım evden arkama bile bakmadım aldım oğlumu çıktım evden anasının aklıyla onun lafları bunlar evden arabadan hak alamassın dedi bana köpek gibi çalışmışım senelerce bana dediği laf bu even çıkarken nolduu diceksin sonuç arkama bile bakmadım 8 yılımı çöpe atmışım yuvam gitmiş ev araba ne ki dedim çıktım 3 gün sonra yalvarmaya başladı araba içlerinde kapı önlerinde yatmaya başladı huzur vermedi bizim didişmelerimizden oğlum hastanelik oldu ben el kadar çocugu psikoloklara taşıdım aylarca günlerce kucama oturdu yemedi içmedi evimize dönelim söz babam bida yaymıcak diye agladı yalvardı bana 3 ay sonra evimize döndük yıprandıgımızla kaldık güzelim olan yavrumuza oldu bu olayın üstünden 2 yıl geçti eşim ilşk evlendiğimiz günkü gibi çokk çokk ii davranıyo hiç bi degişme yok ama ben hala ola yine ne zaman canavarlaşçak diye bakıyorum sorununu evinden ayrılmadan çözmeye bak güzelim olan malesefki çocuklara oluyo 9 yaşında bir çocuk düşün ikimize birden eli degmeden uyuyamıyor bir taarfınaben bir tarafına eşim yatmadan uyuyamıyor bu bizim eserimiz bir varlıgın olmasına sebep olduk sonrada ona ruhende sahip çıkmalıydık kendi çekişmemizle onun bilinç altına kötü aılar kazıdık bilmiyoruım 2 yıldır bunun telafisi için yaptıgı kötü resmin gitmesi için eşim ugraşıyor bakalım hayat bize neler göstericek

Son düzenleme:
ben ona pisikoljik tedavi diye bisey söylesem kabul etmeyeceginden cok eminim bilmiyorum.

kararlı bir biçimde bu isteğinizi söyleyin. pişmanlığını size ifade ederken, bunu dile getirin. beraber bir terapiste gidin. yapılan hatalar varsa, terapilerde ortaya çıkar...

tartışmaların boyutunu büyütmemeye bakın. el kaldırması bile yanlış bir davranış. sonradan pişman olacağı şeyleri yapmamalı. tekrar yaparsa, mümkün sonuçlarını biraz kulağına çıtlatın şimdiden.

erkekler böyledir işte kendi isteklerinde para sorun olmaz ama kadın istedimi büyük bir problemdir
sadece kendileri çalışıyormuş gibi tapılmak isterler hep onlar ister.Bilmezler aslında aileyi ayakta tutan kadınlardır kadın çocuk doğurur ,yemek yapar .temizlik yaparonların gözünde köledir neyse umarım geçici bir süreçtir çünkü çoğu insan böyle problemle karşı karşıya birbirinizi sevdikten sonra konuşarak anlaşarak herşey hallolur.

daha nasil hissetirebilirimki bilmiyorum??

Canım benim, bu işin sihirli bir formülü yok tabi. Ne desem bilmiyorum ama bir şekilde sarsılması lazım adamın. Evden ayrılma sözüne ben de katılıyorum, gerçekten ayrılmaya karar vermediğin sürece evinden ayrılma. Hatta ayrılmaya karar versen bile ne münasebet, erkeğe düşer valizini alıp gitmek. Ama seni an be an kaybetmekte olduğunu anlat işte bir şekilde. Senin eşin sen daha iyi bilirsin. Ama karşısında mutlaka dimdik bir kadın görsün.
Sen de üzme artık kendini saat kaç oldu gece gece. Güzel bir uyku uyu şimdi, sabah kalk bir duş alıp gülümseyerek başla güne. Çok yıpratma kendini, kuzun var senin.

psikolaga gitmesi için ikna edemessin belki ama oturdugumuz semtlerde açevler var anne okulları baba okulları var çocugumuz için katılalım de gitmesi için ikna et biz babalık egitiminin çok büyük faydasını gördük hem çocuga davranışta hemde kendi aramızdaki ilişkide çok haftalı oldu bize barışınca eşimi bu kursa yolladım ben 3 ay sürüyo bi kaç gün gitmesi için ikna etsen inan kendisi kendiliğinden gidicek buraya

cok üzüldüm sizin icin de gercekten. insallah ama atlatmissiniz insallah hersey gönlünüzce olur.. ayrilmayi düsnünmek bile istemiyorum, iste hersey kizim icin diyorum o olmasaydi yollar coktan ayrilmisti kizim icin hala mücadele vermeye calisiyorum, kizmin babasis büyümesini hayatta istemiyorum.düsünmek bile kokunc geliyor bana. kendi ailemi karistimak da istemiyorum bu duruma cünki sacma sapan sorunlar bizimkisi.. öyle agir bir durumda da cok iyi yapmissin diycem ama maalesef iste cocuk yipraniyor arada kizim daha küccük 1yasinda azcik ses yükselmelerinde bile gözünü dikip acayip gözümün icine bakiyor icim sizliyor
allah yardimcimiz olsun

evet haklisin cok iyisin tsk ederim. gercekten biraz da olsa iyi geldi birdaha paylasmak kendi kendimi yiyorum yoksa...
birsekilde anlamasini sagliycam bir türlü bir sekilde .... zaman herseyin ilacidir insallah...

hmm, ne yazikki esimin almancasi zayif burda türkce baba ve cocuk okullari ve kursalri olsaydi keske yollasaydim ne kadar güzel olurdu. almanlarin kursalri var bunu biliyorum ama maalesef

ben bu hamleyi yapmalıydım yaa 8 sene susmamdaki sebep oğlumdu yani yoksa meslegim var gül gibi bakarım ben yavruma ama inanki akşam oldumu pencere kenarında oturuşu gözümün önünden gitmiyo gözümün içine bakışı yatamı özledim eviimi özledim babamı özledim demesi burnumun diregi sızlıyo bunları yazarken her şeyi verirdim ama baba sevgisini asla veremezdim yavruma çocuklarımız için mücadele edelim ama unutmayalımki bizlerde birer bireyiz insanız sevgi huzur ortamında yaşamak hakkımız sen kendine gelerek başla savaşına bence kavga ortamından oldukça uzak durmaya çalış bu arada kilolarını vermeye çalış kendine güzenin gelsin sakin anlarınızdad konuş eşinle huzurlu bir ortamda yaşamayı eminimki oda istiyodur işte önemli olan bu baglantıyı kura bilmek bu dediğim babalık egitimini lütfen düşün senin dediğinle gitmezse bi ark. yardım iste ben gidiyoum gel sende gidelim filan desin çok faydasını göreceksiniz

bana bu kadar degerli zamaninizdan ayirip dinlediginiz icin cook tesekkür ederim, hepinize cok tesekkür ederim.. allah herseyi gönlünüzce versin

Haklısın zaman herşeyin ilacı ama zamanın ne getireceğini belirlemek belli ölçüde de bizim elimizde. Sen kendine güzel günler seç, güzel günler seninle olacaktır. Umarım evliliğin yoluna girer. Ama şiddet sürerse aklından şunu çıkarma. Hayatlarımız evliliğimizden daha önemli. Kızım için diyorsun ama ufaklık bunlara tanık oldukça zaten zor geçecek çocukluğu. Sen kendin için ve kızın için hayata donanımlı olursan hayat sana güzellikler getirir zaten. Büyük ihtimal evliliğin de ancak bu şekilde yoluna girer. Kararlı ol çözmeye, çözülecektir. Sevgilier.

bende öyle isim var meslegim var ama ben cocuguma kötülük yapmak istemiyorum susuyorum.kendime güveniyorum benim kendimle bir sorunum yok sadece tahamül edemez oldum insan ister istemez yipraniyoruz . bir de daha yolun basindayiz mecbur düzelmesi gerekiyor ben bunu istiyorum kendimen cok eminim, bazen insan bunalma giriyor iste... ne yapicagini bir an bilemiyor hersey cok agir geliyor bir anda silip bitirmek istiyor iste o anlik öfke olmasa insanda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…