Eim ve ben evlilie alamyoruz, ayrlmal myz ?

ben de kocam da bir yılda zor alıştık evli olmaya..
anlattığın şeyleri yaşadık.
benimki mutlu bir evlilik mi?! hayır! hala diyorum bu adamla ne işim var benim diye :( ama ilk zamanlara göre biraz daha alıştım galiba.

evlılıge şans dahı vermıyosunuz ve cıcım gunlerın tadını cıkarmak yerıne aklınızdan ayrılık gecıyo...
henuz alısma devresındesınız ve boyle dusuncelere kapılmanız normaldır mutluluklar dılerım

Mutlu olmayı hiç düşünmediniz mi bu arada ..
Herkesin yaşadığı bir süreçten geçiyorsunuz sadece...
Evliliğin en güzel dönemlerini sıkıntı çekerek geçirmeyin lütfen..
Destek ve zaman verin birbirinize alışma dönemleridir bu dönemler..
Sadece mutlu olmaya endeksleyin kendinizi sonunda mutlu olmayı o zaman öğrenirsiniz...

Bence evet, ayrilmalisiniz...
Cünkü 10 gün bayagi uzun bir süre; eger insan 10 günde alisamadiysa bundan sonra ilelebet alisamaz...
Mantikli düsüncelerinizden dolayi sizi tebrik ediyorum...
Binbir tereddütle evlenip te 10 gün de "ayrilmali miyim?" diye düsünmek gercekten cok riskli bir deney olmus...
Bence bu sebeplerden dolayi ayrilmayi düsünen insan gercekten vakit kaybetmeden ayrilmali; cünkü evlilikte yasanabilecek "gercek" problemlerle karsilastiginda dünyanin sonu geldigini düsünecek ve büyük bir ihtimal psikolojik desteksiz normal hayatina devam edemeyecek...
Iyisi mi siz simdiden ayrilarak bunu engellemis olun...
Hey Allah`im yaaaaa...

Neden evlendiniz o zaman, 10 gun icinde bosanmak istiyorsaniz ? tovbe tovbe, durun evliliginiz rayiya otursun biraz zaman gecsin, ev sorumlulugu es sorumlugu zor tabi ama zamanla yapilan alisalabilen bi sey bu, oyle pat die oratay koyuln bi sey degil ki, aha ben bes bucuk senelik evliyim iki de cocugum var, daha yeni yeni oturuyor hersey rayina sabir ...

kız dur hemen boşanma lafı nerden çıktı..........
sen bu yola böyle çıkarsan yandın canım:olmaz:
bi kere şu ayrılık kelimesini aklından çıkarkaydirigubbakcemile5
akşam eşin eve gelincedeŞeniz
birbirinize sarılarak geçirin alışma evresini
güzel bide yemek cokacimcoook

Şimdi burada ayrılmalısın dense ayrılacak mısın?delikafadulden
Yaşadığının evcilik mi, evlilik mi olduğuna karar ver artık.
Eğer evcilik olarak düşünüyorsan oyuncaklarını al, annenin evine git.gamyoncuiremsu
Evlilik yaşıyorsan eşine ve evine bağlanmak, onunla uzun bir ömür geçirmek için elinden geleni yap.
Mutluluklar diliyorum.a.s.

aslında birşey yok anlaşamadıgımız..
ama bir tuhafız ikimizde..
mesela nete girmemi istemiyo hemen laf söylüyo..
ama o nete giriyo mesela..
zili çalıyo kapıyı duymuyorum hemen laf söylüyo..
aslında anlaşamadıgımız bişey yok..
o bana diyo alışamadın diye
ben ona diyorum sende alışamadın..birbirimiz için üzülüyoruz
ne zaman alışıcaz ki biribirimize bilmiyorum..
oyüzden evlilerden yardım istiyorum ben..

Canımmmm.O kadar normal ki yaşadıkların.Daha kaç gün olmuşki baksana çiçeği burnundasın sen.Ben 1 yıl 3 ay oldu evleneli.İlk zamanlar insanların birbirine alışması huyunu suyunu öğrenmesi zaman alıyor.1 yıl sonra otuyor herşey.Ben her ay ağlama krizleri geçirirdimmafoldumben.Eşim saolsun,birbirimize anlayış göstererk aştık birçok şeyi...kaydirigubbakcemile5
Sana tavsiyem canım hiçbirşeyi içine atma..Herşeyi ama herşeyi paylaşmaya çalışın.Olaylar karşısında neler hissettiğini anlat.Fikirlerini çekinmeden paylaş.Ama ikinizinde hassas olduğu zamanlara dikkat et.O durumlarda biraz ertele ama sakın paylaşmamazlık etme..Ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan

en sevdığın ınsanla beraber aynı yatakta uyuyup uyanmak, beraber yemek hazırlamak ve yemek, üşüdüğünde ona sarılmak, birlıkte tv ızlemek, sabahları gözlerını onu görmek ıçın açmak, hatta bazen o uyurken onu ızlemek, istediğin zaman, istediğin yerde onu öpmek :)) gıbı güzellıklere nasıl alışamadınız??????

10 gun olmus evlenelı ve bosanmayı mı dusunuyorsun ?
sarımsagı bıle gelın etmıslerde 40 gun kokusu cıkmamıs....................
bıraz zaman ver hersey yoluna gırecek...

10 gun oldu be bismillah akannehir
alışırsı alışırsın bi geçsin 1 ay 1 sene :delphin:

Evliliğe 10 günde karar verdiyseniz ayrılığa da 10 günde karar vermenizin bir sakıncası yok bana göree-tatlicadiarzu-

Ayrılık kelimesini ağza almak için biraz erken değil mi sencede ?:delphin:
madem öyle evlenirken aklın nerdeydi demezler mi sana? :uhm:
Canım vallahi biraz çift taraflı ilgi alaka ilişkiyi güzelleştirme çabaları gerekli...

3 aylık evliyim bende böyle şeyler hiç ytaşamadım...
allahda yaşatmasın
sürekli o bana ben ona süprizler yapmaya birbirimizi sevindirmeye şaşırtmaya çalışıyoruz...
ama dediğim gibi karşıdan beklemeden sadece onu mutlu etmek için çabalayacaksın...

Her şey güzel olabilir bu senin elinde canım... :1hug:

en sevdığın ınsanla beraber aynı yatakta uyuyup uyanmak, beraber yemek hazırlamak ve yemek, üşüdüğünde ona sarılmak, birlıkte tv ızlemek, sabahları gözlerını onu görmek ıçın açmak, hatta bazen o uyurken onu ızlemek, istediğin zaman, istediğin yerde onu öpmek :)) gıbı güzellıklere nasıl alışamadınız??????

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

İki yabancıymışsınız gibi konuşuyorsunCADIARZU
Önceden nasıl bir insandı hiç tanımıyormuydun
İnternete karışırmı kapıyı geç açınca bişey der mi falan ne bileyim akannehir
Yani sonuçta uzun süre tanımış böyle şeyleri aşmış olman gerekirdi çıkmıyorsunuz evlisiniz :enbuyukkk:

aynı karmaşayı bende yaşamıştım ne yalan soylıyım hatta ben abartıp her kavgada annemı arardım gelıcem dıye zırlardım,aneme cok baglı yetıstım bunun dezavantajlarını evlendıkten sonra yasadım,yanı senı cok ıyı anlıyorum ama ınan bunlara evlılıgın oturdugu zaman gülüp gecıceksın,bende 1,5 yıllık evlıyım bırbırımıze delı gıbı asık oldugumuz halde ne sorunlar atlattık o benım her huyumu sevıyomu?hayır ben onun her huyunu sevıyomuyum?hayır ama oyle yada boyle alıstıktan sonra bı noktada bulusmayı seve seve ogrenıyosun hayatım:lepi:

Back
X