kızlar merhba ben eşime söz geçiremiyorum benı hıc dınlemıyor bugunde arkadaslarıyla denıze gttı gıtme dedım ne yaptımsa dınletemedım soz verdı gıtmıcem dedı snrada aradılar benı beklıyolar gıdıyrm deyıp gıttı ustelık gıtme dıe ısrarlarıma karsılık bana tokat attı ben sımdı ne yapmalıyım gıttı orda kalıcak ve benı hıc aramıyo neler oluyor
benım sozum hıc gecmıyo yardım edın bana ne yapmalıyım ben onu bukadar dınlerken o benı hıc dınlemıyor tamam yapmıcam deyıp yapıo herseferınde aynı sey bıktım artık
4yıl sevgılıydık hıc bole degıdı evlennce cok degıstı evlenmeden brlıkte oldgmz ıcınmı artık benı sevmıyo oysa ben onu kaybetmemek için onla olmustum yardım edın bana ne yapmalıyım benı artık sevmıyo sanırım ama hayatında baskası olmadgndan emnım yardım edın bişiler soleyın yoksa aglamaktan komaya gırıcem:çok üzgünüm:
bugun tartısmamz arasında bana annem dıodu sen bunla yapamazsın hergun kadınla kavga edıyodum nekadrda haklıymıs dedı çok üzgünüm
evlı bı erkegın ustelık bısuru cpkın erkele gezmesı dogrumu [/U]sızce bunu ona anltamyrm ben ona aynısını yapıcam dedgmdede yap sen bılırsın dahada kotu seyler yaparım dıo bana
onu kaybetmek ıstemyrm
aramadım zaten hıc ama bıkere bıle merak etmıyo anlasılan umrunda degılım
evet sanırım bıraz fazla yuz vermısım esım ole çok sevgısını bellı edebılen bırı degıl ama ben onu bebek gıbı severım hep oynarım sıkıştırırım ama artık benı gozden cıkarmıs sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?