Eime sz geiremiyorumm :(

sbll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
38
0
86
36
İstanbul
kızlar merhba ben eşime söz geçiremiyorum benı hıc dınlemıyor bugunde arkadaslarıyla denıze gttı gıtme dedım ne yaptımsa dınletemedım soz verdı gıtmıcem dedı snrada aradılar benı beklıyolar gıdıyrm deyıp gıttı ustelık gıtme dıe ısrarlarıma karsılık bana tokat attı ben sımdı ne yapmalıyım gıttı orda kalıcak ve benı hıc aramıyo neler oluyor
benım sozum hıc gecmıyo yardım edın bana ne yapmalıyım ben onu bukadar dınlerken o benı hıc dınlemıyor tamam yapmıcam deyıp yapıo herseferınde aynı sey bıktım artık
4yıl sevgılıydık hıc bole degıdı evlennce cok degıstı evlenmeden brlıkte oldgmz ıcınmı artık benı sevmıyo oysa ben onu kaybetmemek için onla olmustum yardım edın bana ne yapmalıyım benı artık sevmıyo sanırım ama hayatında baskası olmadgndan emnım yardım edın bişiler soleyın yoksa aglamaktan komaya gırıcem :çok üzgünüm:

bugun tartısmamz arasında bana annem dıodu sen bunla yapamazsın hergun kadınla kavga edıyodum nekadrda haklıymıs dedı çok üzgünüm

:teselli:ne olursa olsun o tokatı atmamalıydıklava:çok sinirlendim şuan ta en başından bermi böyle nişanlıyken farketmedinmi canım.peki onu şımartmış olabilirmisinbenneyaptımkiondan olabilir ayrıca sende onu silahıyla vur sende onu dinleme bi süre bakalım aklı başına gelecekmi yaptığının kötü bişey olduğunu anlar umarım.

konumuz bu değil ama sölemeden geçemicem.ne kadar yanlış bir harekettir bu.zamanın da onu kaybetmemek için birlikte olmuşsunuz.evlendikten sonra da yine kaybetmemek için her dediğini dinlemiş olmayasınız.nasıl olsa sürekli taviz veriyo eşim rahat eşiniz ki siz ufak bi tepki verdiğinizde size tokat atabiliyo.

neden sözünü dinletmeye çalışıyorsunki.bu şekilde düşündüğün sürece bence hiçbir zaman dinlemez.

ama desenki eşim benimle gezmek yerine arkadaşlarıyla geziyor diye o zaman sen haklısın derim.ama senin amacın eşine söz geçirtip evde oturtmaksa eşinde bunun farkındaysa daha da inatlaşır.

ama herşeye rağmen tokat atması çok kötü.bence inatlaşma illaki sözüm geçsin diye düşünme al karşına gezeceksek eğleneceksek beraber yapalım de.

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

ne olursa olsun o tokatı atmamalıydıçok sinirlendim şuan ta en başından bermi böyle nişanlıyken farketmedinmi canım.peki onu şımartmış olabilirmisinondan olabilir ayrıca sende onu silahıyla vur sende onu dinleme bi süre bakalım aklı başına gelecekmi yaptığının kötü bişey olduğunu anlar umarım.

hayr canm hıc bole bırı degıldı benız hc kırmazdı sesnı bıle yukseltmezdı sımdıde bana sen buhale getrdın dıo ben bısey yapmadım evlı bı erkegın ustelık bısuru cpkın erkele gezmesı dogrumu sızce bunu ona anltamyrm ben ona aynısını yapıcam dedgmdede yap sen bılırsın dahada kotu seyler yaparım dıo bana
onu kaybetmek ıstemyrm

amacım tabıkı soz gecırmek degıl benı dınlememesı sorun oluyo ben bıyere gıderken ızın alıosam ızın vermedığınde gtmıyosam ondanda aynısını beklerım ama ınatlaşmak istemyrm o bana ınat benona ınat bı evlılıgın surmıcegne ınanyrm

tabıkı onu kaybetmemk ıcın ıkımızınde ıstedıgı bıseydı bu ama ben hayatndayken baskaına gtmesne goz yumamazdım ozaman oldukça sorunzmz vardı aılm benı vermıyordu hıc ayrılmamak istedgmzden yapmıstık neyse konumuz bu degıl anlayış beklemyrm bukonuda ama artık her kavgamzda evlenmeden bırlıkte oldgmzdanmu bana bole davranıo dıe dusunyur oldum

okurken bile çok üzüldüm cnm
sanırım bütün ipleri zamanında kocanın eline vermişsin
sana vurduğu için çok üzüldüm
bunu hep mi yapıyor

çocuğunuz varmı
sende onu sallamıyor gibi davran için içini yesede sorma bişey banane de
sendeki bu değişiklik ve ona karşı ilgisizlik onun dikkatini çekecektir

berber gezelım dedgmde omurboyu heryere berabermı gezıcez hıcmı bıyere gtmıcez ayrı dıo
ama onun ayrı gtme anlayısı bu ben evdeyken o arkadaslarıyla orda kımbılır ne yapıodur hıc merakedıpte aramıyo bıle bu kadın evde tek braktgmda aglıodu bı arayıp enazndan ozur dılıyım bıle demıo o gıtmesın dıe anahtarları bıle sakladım yemın ettı soz verdı gtmıcem dedı yeter anahtarı ver gıdıp hava alıcam dedı
ama bı geldı hemen esyalarnı aldı gıtmem lazım ısrar edıolar dedı cıktı gıttı sımdı benm burdakı degerım ne benı hiçe sayıyo brakıp gttı gunubırlık gıdıp gelse zaten tamam dıcektım ama o gıdıp başka yerlerde kalmayı ıstedı

bak tatlım sende izin isteme o zaman birazgözdağı ver kendini çok ezdirmişsin çok taviz vermişsin.erkeklerin karşısında herzaman dik duracaksın.ayrıca birazda gururlu olacaksın ne kadar çok verirsen o kadar takmaz seni dinlemez bi kıymeti olmuyo.

hayır cocougmz yok bana el kaldırmaz hıc sadece aramzda sakası olur ama hep der sana kıyamam sen aglayınca ölüyorum ben dıe ama bukez neden bole yaptı anlamıyrm

seni üzmek istemem ama benim eşim benden izinsiz onayım olmadan yani gezmeye gidecek hemde denize hemde çapkın die nitelendirilebicek erk ark.larıyla.imkansız bu
asla müsade etmem.naptımda ben seni bu hale getirdim desene eşine ne dicek çok merak ediyorum

aramadım zaten hıc ama bıkere bıle merak etmıyo anlasılan umrunda degılım
evet sanırım bıraz fazla yuz vermısım esım ole çok sevgısını bellı edebılen bırı degıl ama ben onu bebek gıbı severım hep oynarım sıkıştırırım ama artık benı gozden cıkarmıs sanırım

oda onceden oleydı bana sormadan hıcbıyere gtmezdı ama nısanlıyken aılesı ozellıkle annesı herzaman dalga konusu ederdı senbı nısanlına sor ızın verrse gelırsn felan derdı
evet canm bunu ona sordgmda senn kıskançlığn cok soru sorman yeter artık dıo halbukı çok konusan devamlı dırdır eden bırı degılım ama gozunde ole gozuo benı

bi erkeği öyle çok şımartmayacaksın üstüne çok düşmeyeceksin ilgisiz olucaksın biraz ki seni umursasın değer versina.s ayrıca bebek gibi sevmek de nelmaz:bu en büyük hata zaten bari bi süre çocuk yapma

sıkma canını lütfen.eşini al karşına konuş sakin sakin.duyduğun rahatsızlıkları anlat.üzlüdüğünü söle.beni sevmediğini düşünüyorum sen bana bu şekilde davranınca de.bakalım nolcak

LOCA
güzin abla oldum

Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Diğer
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bi erkeği öyle çok şımartmayacaksın üstüne çok düşmeyeceksin ilgisiz olucaksın biraz ki seni umursasın değer versin ayrıca bebek gibi sevmek de nebu en büyük hata zaten bari bi süre çocuk yapma

ben onu ole severken hep senn bu sevgnın bıtmessnı ıstemyrm cocugmz olsa senı kıskanrm derdı sımdı bazen baska seylerle bıle ılgılendgmde bana ters bakıo kendsyle ılgılı bıseyler soluyo onabakım dıe benı bırakıp hıc gtmezdı sımdı arasammı naptgnı cok merak edyrm

eve geldgnde onu affetmelıyım ama ben tepkı vermeyınce bu sekılde olmaya devam ederse önceden konusurduk hep abısıde devamlı yengesını evde bırakıp gıderdı eltım kayınvalımde oturur bana akşam msjatardı abım yıne yok ınsan esını tek bırakıpta arkadaslaryla gıdermı derdı sımdı yaptıgı ne pekı

hayır sakın arama sakın.O da bunu bekliyo zaten.ilgini çek bakalım üzerinden bi eşşekten düşmüş karpuza dönder onu.alışmış sen tarafından bebek gibi sevilmeye.poh pohlanmaya.ilgilenme bakalım neler oluyo dedirt bakalım eşine.biliyorum bunu yapması zor ama yapmalısın

sidde de hayır
ama denize gitmesine neden karşi çıktın oarayı anlamadım
sen gitmiyormusun arada senin lede gitsin
yada sende onun gibi yap arkadaşlarınla git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…