Eime sz geiremiyorumm :(

yok arama üstüne düşme bırak öyle kaçan kovalanır. zaten çok şımartmışsın dahada şımartmayasakkelime

evet ılgımı uzerınden cekmek cok zor olucak benm ıcın ama sureklı huzurluklada yasayamam mecbur ole davranmaya calıscm ama ben ılgımı celtgmde baska yonlere yonelmesınden korkyorum

yok yönelmez sen arama ilgilenme bi süre sen çok panik olmuşsun

evet bende gıdıyrm ama benı gotrmek ıstemıyo evlenmeden once beraber gıderdık gunubırlıkte olsa bıkınımı bıle beraber secerdık ama sımdı kıskanırmıs herkesın benı gormesını ıstemezmıs sanırım evlendkten snra psıkolojısı bozuldu cok degıstı

evet ılgımı uzerınden cekmek cok zor olucak benm ıcın ama sureklı huzurluklada yasayamam mecbur ole davranmaya calıscm ama ben ılgımı celtgmde baska yonlere yonelmesınden korkyorum

ilgini eşinin üzerinden çekmeden bunu öğrenemezsin.eğer başka yönlere yönelecekse de bırak ne hali varsa görsün.

ay cnm çok erken evlenmişsin sanırım,şuan 19 yaşındasın
ve sana tokat atmış
yazıklar olsun kadına el kaldıran erkeğe.
onuda bi kadın doğurmuş hiçmi düşünmüyor acaba...

bence sen her deidğini yağtığın için triplere girmiş beyfendii
her dediğini dinleme
kendi kişiliğin olduğunu belli et..

erkekler aslında pek değişmiyo sadece bekarken huylarını saklıyolar köprüyü geçene kadar evlenince ortaya çıkıyo.bizlerdede hata var evlenince kocamızı hayatımızın merkezine koyuyoruz.buda yanlış hayat kocadan ibaret değil

kızlar sanırım ben tum dunyamı esıme yoneltmısım ıcım rahat etmıyo sureklı arım konusum hep yannda olum ıstyrm o olmadgnda ıcım rahat olmuo kendme bıraz ugraslar bulup ondan ılgımı cekmem en ıyısı olucak sanırım

baska soyluycek bısey kalmamıs

arkadasım bak bu sozlere kulak ver yerimseniben

evet canm onu tanıdıgmda cok ufaktım aılem vermek ıstemedı 5yıl bekledık suan 20yasındayım ben onla evlenebılmek ıcın aılemı cok uzdum babam hıc ıstemedı neler yasadım sımdı bana yasattıklarna bak

ben onu dınlıyrm cunku huzursuz olmayalım mutlu olalım ıstyrm ama o bunu gercekten su ıstmal etmeye basladı gıtme dedı gtmedım etrafmdakı butun arkadaslarmla mesafe koydum istemıyodu kımseyle gorusım hep ben olım sana yeterım derdı bana sımdı sıkıldı benden eskı arkadas cevresıne donmeye basladı

işte cnm en büyük hata şurda
bütün fedakarlıkları sen yapmışsın anladığım kadarıyla...

artık birazda olsa kendini önemse bence...

çok ugrastık bız cok emek verdık sevgmze oda cok emek verdı ılk tanstgmzda ben onu hıc dınlemezdım snra bı sure sular duruldu bırbrmzı dınler cok mutlu gıderdık smdı herseye bastan baslıyrz heralde

keşke aileni dinleseymişsin diyeceğim ama iş işten geçmiş şimdi şu zamana bakıcaz artık sen huzursuz olmayalım diye her istediğini yapmışsın canım ama bak ne oldu kıymeti oldumu mutlu oldunmu hayır ayrıca arkadaşlarınla mesafeyi yavaş yavaş kaldırmalısın burdan başlayabilirsin. ama eşin arkadaşlarıyla gezebiliyo oda gezmesin madem sen gezmiyosun:sm_confused:

keşke aileni dinleseymişsin diyeceğim ama iş işten geçmiş şimdi şu zamana bakıcaz artık sen huzursuz olmayalım diye her istediğini yapmışsın canım ama bak ne oldu kıymeti oldumu mutlu oldunmu hayır ayrıca arkadaşlarınla mesafeyi yavaş yavaş kaldırmalısın burdan başlayabilirsin. ama eşin arkadaşlarıyla gezebiliyo oda gezmesin madem sen gezmiyosun

evet canm dedgm gıbı ne olduysa evlendıkten sonra oldu oda hıcbıyere gtmezdı hatta ben calısırdım o ızınlı oldgu gunlerde ben yokum dıe evde otururdu smdı bunalmıs olabılırmı yada eskı hayatını mı ozledı acaba yada sevgısımı bttı onceden ona ulaşılmaz gelıodum sımdı herseyb bttımı

kızlar ozel numaradan bıcagrı geldı eşım olabılırmı pışamn olmustur ıns

ah cnm ya.ne durumlara düşürüyo bu erk.ler insanı ya.ALLAH islah etsin ne diyelim.belki eşindir olabilir ama yanlışta olabilir unutma.

ikinizde gereksiz büyütmüşsünüz bence böyle yapıp boğmayın bence el kaldırması çokk yanlışş ya bu duruma gelmek çok kötü ben kaldıramam şahsen 10 yıllık evliyim elini bir kere bile kaldırmadı eşim bana saygıyı koruyoruz aradaki bu çok önemli yerli yersiz didişmeye girmeyin bence onunla özür filan da dilese hemen yelkenleri suya indirmeyin bi kere affedildimi bu dayakların arkası gelir kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…