Eime sz geiremiyorumm :(

sorun yasadgmz zamanlar arardı ozeldn ozur dılerdı ama uzun zamandır bı tartsmamız olmadgndan emn degılım olabılırde olmayabılırde ama eger aramazsa artık benı sevmedgne ınanıcam

kızlar ozel numaradan bıcagrı geldı eşım olabılırmı pışamn olmustur ıns

karısına el kaldırıp gece yarısı tek başına bırakan bi adam denemek için başka bi numaradan bile arıya bilir özel numara yada başka bi no. ararasa açma güzelim bence sonrada tanımıyosun no. niye açıyosun muhabbeti olmasın klava:

daha öncedediğim gibi fazla sıkma üstüne düşme sen üstüne düştükçe o kaçar bunalır erkekler sıkıya gelemez. özel numaradan çağrı olayını bilemem ama sen hiç açma onuda arama

çok üzüldüm zor bi durum ama muhakkak bir çıkış yolu var demişsin evlenmeden birlikte olduğumuz içinmi beni artık sevmiyo bence bununla ilgisi yok erkekler bazı dönemlerde böyle şeyler yaparmış biraz onu kendi haline bırak hiç ilgilenme bakalım ne olacak

evet leloss haklıyken haksız duruma düşmim bide her arayanı acıosun tartısması yasamaylm

artık herseyı o duruma baglar oldum gozunde degerım kalmdgnı felan dusunyrm bazen cnku çok degıstı

daha öncedediğim gibi fazla sıkma üstüne düşme sen üstüne düştükçe o kaçar bunalır erkekler sıkıya gelemez. özel numaradan çağrı olayını bilemem ama sen hiç açma onuda arama

Peki ya geldgnde ne olucak hıcbısey olmamıs gıbı davranrsa burda ıkaç konuda okumustum busekılde davranıp hcbıse olmamıs gbı davranıldgnı ben artık bısey demek ıstemyrm kendısı anlasın kabahatını

kızlar sızce bende gıtmelımıyım ıstanbula yakın teyzemn yazlgı var kafam dagılır hem yaptgını anlar eve gelır kımse yok

acilen ılışkınızın saygısını yukseltmenız lazım. neden gıtmeyın dıyorsunuz önce bu bır problem. erkekler yada bızler hapis hayatı yaşamak ıçın evlenmıyoruz. sureklı dıp dıbe vıcık vıcık yasaklarla dolu bır evlılık omur boyu muebbbet gıbıdır. ayda bır kere arkadaşlarınla denıze gıtsın, sen ayda bır kere arkadaşlarınla takıl. nıye gıtmesın onu anlamıyorum ben. gıdınce aldatır mı gercekten, aldatmak ısteyen heryerde aldatır arkadaşım. rahat bırakın azıcık eşlerınızı. hem bu sızın ne kadar özguvenlı bır ınsan oldugunuzu da gösterır. erkekler arasında övunur eşiniz. benım eşım huzurludur bana guvenır dıye gurur duyar.

2. tokat benım için son demek. bıttı demek, yolun açık olsun demek. senın için ne demek naz mı kavga mı küslük mü...kendınle yuzleş sen bunu hakedıyor olamazsın arkadaşım. eşin bır daha sana vuramaması ıçın çok cıddı bır sessızlıge ıhtıyacı var ılışkınızın. çek gıt annenın yanına, arama sorma elbet yılacaktır ve bır daha aynı hatayı yapmayacaktır.

kendisi konuşursa özür dilerse de hemen yumuşama ama çok sert de olma.konuşmazsa hiç boşver elbet anlar hatasını öyle hemen teyzene gitme bi kaç gün sonra kafanı dağıtmak istersen git.

evlenmeden brlıkte oldgmz ıcınmı artık benı sevmıyo
sana bunu düşündüren adama ben ne diyim?

kocanın seni sevdiğini düşünüyorum.onun sana yaptığını sen ona yapma.kötülük yapmak hiç bir zaman çıkış yolu değil.bir gün gelecek yaptıklarına pişman olacaktır.umarım çok geç kalmadan akıllanır.sen hiç moralini bozma.sadece senin şahsi ve özgürlüğünü kısıtlayıcı durumlarda müdahale etmeni tavsiye ederim..unutma ki bir gün yaptığı yanlışı anlayıp senin ne kadar iyi insan olduğunuzu anlayacaktır.

mesaja cevap vermedım aradı mesgule aldım bı msj daha atmıs

evet sucluyum ama bu sekılde cezalandırma dmıs

bana vurdun ve gıttın ,umarım eglenıyorsundur ve buna degmıştır canım. lutfen ıyı eglen çunku bız senın bu gece eglenmen ıçın çok şeyden vazgeçtık. ben artık guven veren ellerınden, omuzlarından , aşkından vazgeçtım, sen sevgımden, eşinden vazgeçtın. lutfen çok eglen, bız kaybettık barı, bu gece kazansın. mutlu ol.... gıbı bırşeyler yaz iyice içine otursun ve telını kapat o evı terk et. burnu surtulmeden de donme. ve az konuş, sessız kal. bagırsın çagırsın kapıları vursun sen sessız kal sakın aglama. dımdık dur ve ssesız kal. erkekler bu tepkıden çok korkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…