arkadaşlar bende 2 gün önce bu sorunu yaşadım benim eşimde ne yazık ki sebze yemeği yemez bir yere misafirliğe gittiğnde patlayana kadar yer ben yapınaca ben senin yaptığım kabağınıda yeşil mercimeğinide yemek istemiyorum bana et yemeği yap diyor ete para yetermi bende bundan sonra et alıyorsun bende yapıyorum artık senin keseni düşünmek yoruldum dedim yorumu sizlere bırakıyorum tavuk yemez düşünün ne kadar zor bir adam
arkadaşlar bende 2 gün önce bu sorunu yaşadım benim eşimde ne yazık ki sebze yemeği yemez bir yere misafirliğe gittiğnde patlayana kadar yer ben yapınaca ben senin yaptığım kabağınıda yeşil mercimeğinide yemek istemiyorum bana et yemeği yap diyor ete para yetermi bende bundan sonra et alıyorsun bende yapıyorum artık senin keseni düşünmek yoruldum dedim yorumu sizlere bırakıyorum tavuk yemez düşünün ne kadar zor bir adam
aayyy anlıyorum seni canım benimkide yer ama sürekli ben mutsuzum ben mutsuzum deyip durur sebebi sevmediği yemegi yemiş doymuş ama mutsuzmuş et istiyor hergün ama hem kalbe hem keseye yaramıyor ((((
Ahaa bu konu benim icin acilmis olmalii :) Bizde bu konudan dolayi muzdaribiz maalesef :)
Hergun ayni dert, askim ne yapayim aksama ? cevabi :bilmemkii ne yesek ? ben saymaya baslarim pilav kuru fasulye patates yemegi kofte ???
Hepsine burun kivirir insanin hic mi sevdigi bsy olmaz yaa :) Ama olmazmii var tabikide, TAVUK birtek bunu severek yio :)
Ahh ahh diyorum sonra herseferinde kendime niye soruosunkii, yap koy onune yesin iste :)