eime yemek beendiremiyorum diyenler...

royem

kavgamin-cicegi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
2.033
2.223
448
- Yurtdışı
merhaba hanimlar....benim sorunum esime yemek begendirememek...ne yapacagimi bilemiyorum....ilk zamanlar cok sorunlarim oldu.yemek yapmayi bilen biri olarak yemek begendirememek cok zoruma gidiyordu..daha sonra zevklerini isteklerino ogrenip yaptim bu seferde bir kereden fazla yenmiyor o yemek....cok caresiz hissediyorum kendimi....bu aksamda o kadar yemek var illaki patates kizart dedi...varsa yoksa kizartma ,hambugergibi fasst food gibi seyler..ee hergunde bunlar yenmez ki isyan ettim vallahi....yemeklerimi yiyenler cok guzel olmus deyip ovguler yagdirirken esim niye boyle yapiyor....en basitinden evde pilav yemeyen adam baska yerde nasil oluyorda iki tabak yiyebiliyor....

tum ablalarimdan buyuklerimden yardim istiyorum...lutfen deneyimlerinizi benimlen paylasirmisiniz....resmen protesto cektim yemek pisirmeyeyimde gorsun anyayi konyayi...ayy cok sinirliyom yaaaklava:

açıkçası ben biraz agresif bir insanımdır, yani senin yerinde ben olsam madem o kadar uğraşıp yaptıklarından bir kaşık bile almıyor bu huyundan vazgeçene kadar buyur sen yap yemekleri derdim. sen güzel güzel yemekleri kendine yap, her gün ver kocana patates köfte kızartmasını, kendine dert etme. yemezse yemesin, hayret bişiklava:

Bence de kendisi yapsın o zaman. Yerinde olsam yapmazdım, anlasın kiymetini. O kadar yemek yapmayan kadınlar var, şüketmesi gerekirken yaptıklarına bak..
Hem emeğine, hem zamanına yazık, ayrıca israf ve üzüntün cabası..

Ay çook sinirlendim ya..

ben işten çıkıp 8 de eve gidip yemek hazırlayacağım birde beğenmeyecek valla mırın kırın ettiği zaman bi çatalla dürtüyorum höött diyorum kendine geliyor. sengözlerimebaksanab

benmkıde yıyor begenıo begenmesıne ama cok az yıyo bende begenmedınmı dıyorum sulu yemek felan pek sevmıo ama çalıştgm ıcın pek laf etmıo ama hergun patates koftede yapamam ya yenı evlıyız kemerlerı sımdı sıkmazsak dahada olmaz bı yemek 2gunkaydirigubbakcemile3

biz eşimle beraber yaparız yemekleri ne yapalım diye konuşuruz. bazen eşim yok canım istemiyor o yemeği yapmayalım der ama sorun etmem. belkide damak tadına uymuyordur yemekler nebileyim. aslında alışmaya bakıyor demekki hep kızartma yemiş. benim eşimde hep hamurişi yemiş hergün farklı hamurişi yapardık. bende isyan ettim bir gün hayır yemek yiyecez bir süre hamur yok sana dedim. baktım 12 kilo almışım yapacak bişey yok. şimdi yemekte yiyor çorbada içiyor.

canım benim yaaaaaaa bende sendenim:teselli: eşime yemek beğendiremiyorum ilk zamanlar bizde çok problem yaşadık bu konudan dolayı. şimdide 10 günde bir yine gündeme gelir huzursuzluk çıkar bu mevzudanmafoldumben herkes yemeklerimi beğenip yerken eşimin yememesi hep bişey bulması benimde çok zoruma gidiyor.hep etli yemekler istiyor yapıncada beğenmiyorsenağlama yemem ben onu çöpe at diyor bideklava: bende sinirimden atıyorum çöpe hep telef oluyor yemeklermafoldumben o kadar zahmet veriyorum zaman harcıyorum insan sevdiğinin elinden zehir olsa yer ,yemeye çalışır eline sağlık der mafoldumbenmafoldumben bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bi şey yapmamı istediği zaman bende kafasına kakıyorum ben yapamıyorum ya güzel olmuyor ya, yada beceriksizim hiç bişeyi beceremiyorum ya diyorum yapmıyorum.kendisi giriyor mutfağa yapıyor yemekleri ama insanın zoruna gidiyor beğenmemesi senağlama

benim eşimde aynı deliriyorum bazen

köfteden ve etten başka bişey yemiyo

sebze yemeklerini yemez, çorba yaparım yemez, onu yaparım yemez, bunu yaparım yemez

ama sorsan yemek ayırt etmez her şeyi yer :mymeka:

kardelen bende çöpe yemek atmaktan bıktım, yazık günah ya valla acıyorum :gitme:

offf sinir ediyo beni :umursamaz:

aaayyy kabusum geri dönüyo, eşim hiç bir kış sebzesini yemez, canım süreklide et türü kuru şeyler yenmez ki, bende sebze seviyorum, çok yemek seçiyor, makarna bile yemez, çorbadan nefret eder, en sonunda mutfağa hiç girmicem o olacak:mymeka:

Ayy aklıma ne geldi bak şimdizemuszemus
Millet benim yemeklerime bayılırken eski sevgilim beğenmediğini söylemiştisositososito
Noldu bende ayrıldım
Kendini bişi sanıodu zaar :dilcikar:

Niden büle bu erkekler anlamadı gitti:sm_confused:

şimdi aklıma geldi eşimle ilk flört dönemlerimizde bende bir menemen istemişti ( adını bile bilmiyorum menemenmidir melemenmidir nedir kaydirigubbakcemile3 ) bende hiç yemek yapmayı bilmiyorum neyse yaptım koydum önüne ağzına ilk lokmayı aldı renk menk gitti garibimde, du dedim bide ben bakayım tadına. aman yarabbim çok kötüydü yaa. dedim allah kahretsin yeme bunu at çöpe ondan sonra çocuk yemeyi bıraktıda ya aşkım bi insan menemeni nasıl bu kadar kötü yapar yaa diye gülmüştü. ayy tekrar gözümün önüne geldide hakkatende çok kötüyde bee CADIARZU

ben ne diyeyim kızlar, benim kocam patlıcan, kabak, pişmiş havuc, taze fasülye, nohut, sarımsak, soooğğğannnn (soğansız yemek nasıl olacaksa), pırasa, pazı, ıspanak, lahana, brokoli yemiyor ha bunlarda şuanda aklıma gelenler daha var yani. :mymeka:

benden aynı şeyler sadece et yiyor
etind ekaç çeşit yemegi var ki
her gün netten et yemegi tarifi almaktan usandım
farklı oluncada yemiyoo
hiç eline sağilık demez
ama
bi sürü bahane bulur
en son dün gece yine küstüm begenmiyosun vs
diye
bi riki gün yumuşar
3. gün gene aynı
ofasssssss
buna bir çare bayanlar yaaa

ah ah benimki öyle çeşit de istemez

köfteyi fırında yaparsın, köfte mi bu şimdi der

yağda kızarmadan yemez

hergün de köfte ve et kızartılmaz ki :umursamaz:

evlendiğimizden beri salçalı bi yemek yapmadın dedi geçen gün :mymeka: :mymeka:

geçen yaz bi sürü domates rendesi yapmıştım kışın eksikliğini hissetmeyelim diye

bu laftan sonra dedim ne kendimi üzeyim, herşeyi salçalı yaparım yersin :mymeka:

eşinin yemek yeme tarzı aynen benimkiymiş.
ah ahh yaşamayan bilemez çok can sıkıcı bir durum zaten yediği üç beş çeşit yemek var ama bir gün yediğini öbür gün yemez tabi birde o üç beş yemeğin de güzel yapılması lazım yoksa onlarıda yemez. yemezlaelaelaelaelae kafayı yemek için tüm şartlar sağlanmış olur. benim tek ama tek avantajım eğer yaptığım yemeği yemez beğenmezse peynir ekmek yiyip karnını bi şekilde doyurur banada bişi demez çünkü o suçunu biliyoo... ha ayrıca birde ne birinin evinde yemek yer nede birinden gelen yemeği yer. bu yüzden uzun süreli hiç misafirliğe gidemeyiz ya annemlere gidiyoruz yatılı kalınca aç kalıyor resmen. çekiniyorum onunla bir yere gitmeye.

bence yapabileceğimiz onun yaptığının doğru olduğunu asla kabul etmemek ve hiç bir zaman doğalmış gibi davranmamak.

ben değişik şeyleri denemeyi severim daha yeni olan bir olayı anlatım:
adını bilmiyorum taze fasülye yi haşladım, tavada tereyağ ve saımsak kavurduktan sonra taze fasülyeyi koydum içine onla bıraz kızartım. yemekte çeşit olsun diye. adamın bana yorumu şuydu: eeee aşkım bu ne hani bunun eti?? evetttt kızlar resmen bunu dedi baana yaaaa. ana yemek değilki o bi dene dedim yemem ben dedi ya :bbo:

Allah sabır versin hepinize..
evlenmekten tırsttım şimdi..
ama bir şeyi merak ettim. sızın bu süreklı et isteyen, patates kızartması ısteyen eşlerinizin hiç mi kilo problemi olmuyor kızlar..
ben öyle yesem 100kg olurum valla...
eğer kilo sorunları varsa, ordan vurun bence.. komplekse sokun beyleri.... kaydirigubbakcemile3

hiçççççççççççççç böyle bir sorunum yok
hatta gözünün içine bakıyorum ,bir yemek ismi söylesinde yapayım diye ama ıııı ıııııııııııııı söylemiyor
bende söylemediği için ona kızıyorummmmmmm

hayır şekerim olmuyor yaaaaa adam benden zayıf :dilcikar: yedikleri neresine gidiyor bi anlasam :mymeka:

kardelen 32 yazının altına imzamı atıyorum
BEZBEBEK buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…