merhaba hanimlar....benim sorunum esime yemek begendirememek...ne yapacagimi bilemiyorum....ilk zamanlar cok sorunlarim oldu.yemek yapmayi bilen biri olarak yemek begendirememek cok zoruma gidiyordu..daha sonra zevklerini isteklerino ogrenip yaptim bu seferde bir kereden fazla yenmiyor o yemek....cok caresiz hissediyorum kendimi....bu aksamda o kadar yemek var illaki patates kizart dedi...varsa yoksa kizartma ,hambugergibi fasst food gibi seyler..ee hergunde bunlar yenmez ki isyan ettim vallahi....yemeklerimi yiyenler cok guzel olmus deyip ovguler yagdirirken esim niye boyle yapiyor....en basitinden evde pilav yemeyen adam baska yerde nasil oluyorda iki tabak yiyebiliyor....
tum ablalarimdan buyuklerimden yardim istiyorum...lutfen deneyimlerinizi benimlen paylasirmisiniz....resmen protesto cektim yemek pisirmeyeyimde gorsun anyayi konyayi...ayy cok sinirliyom yaaaklava:
benden aynı şeyler sadece et yiyor
etind ekaç çeşit yemegi var ki
her gün netten et yemegi tarifi almaktan usandım
farklı oluncada yemiyoo
hiç eline sağilık demez
ama
bi sürü bahane bulur
en son dün gece yine küstüm begenmiyosun vs
diye
bi riki gün yumuşar
3. gün gene aynı
ofasssssss
buna bir çare bayanlar yaaa
Allah sabır versin hepinize..
evlenmekten tırsttım şimdi..
ama bir şeyi merak ettim. sızın bu süreklı et isteyen, patates kızartması ısteyen eşlerinizin hiç mi kilo problemi olmuyor kızlar..
ben öyle yesem 100kg olurum valla...
eğer kilo sorunları varsa, ordan vurun bence.. komplekse sokun beyleri.... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?